Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (42) összesen

Téma: Való Világ 4 az RTL Klubon!

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás Való Világ 4 az RTL Klubon!

Hehe, újra lesz való világ 7 év után (nem számoltam, de így reklámozzák).. gondolom ismét sikeres lesz, mint minden hasonló jellegű műsor.. kíváncsi leszek, milyen karakterek kerülnek be.. "-mond margithíd.. -márgithűd""

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Alapbeállítás re: Újra Való Világ az Rtl Klubon!

margithíd az a big brotherben volt zsanett szájából!
    Én a vv1-et nagyon csíptem lorenzo, majka, oki... remélem sikerül nekik megint valami királyat összehozni! Az rtl klub most nagyon beindult amúgy nem? Mindenből a legjobbat hozzák el az őszre!

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

őő.. de valamelyiken megindult az EZO.TV is.. amitől ki vagyok.. a tisztán látók, meg a tisztán hallók.. áááááááááááá

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    őő.. de valamelyiken megindult az EZO.TV is.. amitől ki vagyok.. a tisztán látók, meg a tisztán hallók.. áááááááááááá
    Mi máson indult volna el mint a Tv2-n. Bár lehet hogy az Rtl-en is megy? Nem tudom biztosan, de annyit nem ér hogy rákeressek.

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Mindkettőn megy, és nagyon ratyi. RTL-en: kapcsolják a hívót, aki elmondja a baját, a műsorvezető pedig mit válaszol? : kérdésed elküldöm az univerzumba. És kapcsolják a következőt. Nem is próbálnak meg valamit összehazudni, hogy segítsenek annak a szerencsétlennek. A tv2 kivételesen jobb az rtl-nél, mert az ilyen típusú ezo-műsorát éjszaka sugározza.

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

egy kicsit másabb lesz,mint a régi Való Világ mivel nagyon rájuk szálltak és elég kemény szabályok közé szorították a műsor kereteit. Gondolok itt arra,hogy csak fürdőruhában fürödhetnek és mi egyéb.
    Ráadásul ez már hanyadik bőr? Igazából az ember mindig is fogja nézni ezeket a szutykokat...mert annyira irritáló vagy annyira vicces,hogy muszáj röhögnie vagy felhúznia magát rajta,hogy másnap a munkahelyén tudjon valamivel dühöngni a dohányzó szünetben.

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Alapbeállítás re: Való Világ 4 az RTL Klubon!

Nagyon szomorú, hogy ilyeneket néznek az emberek, hogy másnap tudjanak miről beszélgetni a munkahelyen, vagy a barátokkal.
    Szerencsémre még kicsi volt a gyerekem, amikor mentek ezek a valóságshow-k, de már előre félek, hogy ezeket fogja nézni esténként. Vagy az interneten. Csak veszi át a hülyeséget más emberektől..

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Már a héten a plakátjai is ellepték a várost (vagy lehet, hogy korábban is, de én most vettem észre ), november 20-án lesz az első adás, ami szombat, kíváncsi vagyok az X-Faktorral hogyan egyeztetik össze, bár nyilván annak a hatalmas nézettségéből akarnak építkezni a VV számára is...
    Egyébként nagyot tarolhatnak vele most is, a bulvárnak is kellenek az új sztárok, a régiek már réges-régen elhasználódtak, úgyhogy kell a vérfrissítés :P A TV2 vajon csinál valamit ellene, vagy feladják, és csak konzervsorozatokat-filmeket indítanak vele egy időben, feladva a sávot?
    Nem tudom amúgy, hogy mi ez a nagy szigorítás, de ha jövőre kábelre megy az RTL, akkor már nem kevésbé kell igazodniuk ilyenekhez nem? Ami meg nem fér bele, azt leadják a Cool-on, az nem a magyar médiahatóság alá tartozik...

Az ezo-s cuccok engem is kiborítanak, meg azért elég undorítóak is, mert az emberek hiszékenységére építve csalnak ki pénzt, ráadásul nagyrészt pont olyanoktól, akiknek a legkevesebb van, és reménytelenségükben fordulnak ilyen "praktikákhoz"

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Mi történt, itt senki nem látta a magyar televíziózás legújabb gyöngyszemét??
    Csodálkozom, hogy ilyen kihalt a topik, pedig volt váratlanul visszatérő Stohl Buci, meg Benkőfütyi is... Kár, hogy sokkal gyengébbre sikerült a műsor, mint amit el lehetett volna várni tőle, a humor az úgy kb teljesen kimaradt belőle, pedig szerettem volna jókat röhögni, de nem sikerült... A sok remek standupos helyett sikerült valami szerencsétlent előrángatni, aki csak ciki volt, vicces nem, meg a többi dolog is eléggé erőltetett volt...
    Majd talán Balázs felrázza a dolgokat, mert ez a kezdés nagyon lapos lett

Tagocska csillagfény_1 logója
    Hozzászólás
    17

Hát nem is tudom, hogy mit szóljak a dologhoz. Egyrészt nem tartom színvonalas műsornak, inkább a jellegéből fakadóan. De mint mindenki én is kíváncsi ember vagyok, és szívesen nézem, hogy egy- egy felmerülő problémát különböző emberek hogyan kezelnek, illetve hogyan próbálnak megoldani. Ettől függetlenül szerintem is nagyon laposra sikeredett a kezdés. Nincs izgalom, nem is érdekes, még nem alakult ki szerintem a műsor arculata. De nem keltette fel az érdeklődésem még egyik adás sem (mondjuk nem is láttam sokat, de pontosan abból kifolyólag, hogy nem kötött le). Stohl Buci, már egy elcsépelt téma. Elítélendő amit tett, de sajnos naponta történik hasonló dolog, és mivel nem olyan ember követi el, akit naponta látunk a televízióban, ezért nincs is meghurcolva a tettéért. Stohl már eleget kapott, a tárgyalása nem marad el, reméljük nem folytatja tovább ezt az életvitelt, és szerintem is le is lehet zárni a témát. Benkőtől meg mi mást vártál volna?

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: