Oldal: 1 / 4 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (32) összesen

Téma: X-Faktor 2010

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás X-Faktor 2010

X-faktor – 2010 őszén az RTL Klub műsorán!

Az RTL Klub megvásárolta a Simon Cowell nevével fémjelzett showműsor licenszét. Biztos tehát, hogy rövidesen ismét elözönlik a válogatók helyszínét az önjelölt énekesek, akik ezúttal – a műsor eredeti szabálykönyvének megfelelően – különböző kategóriákban mérettetik majd meg tudásukat.
    Teljes cikk>>

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Alapbeállítás re: XFaktor10

Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz a Megasztárhoz képest. Simon Cowell -nak elég nagyok az elvárásai,tehát elég sok mindennek kell megfelelnie majd a magyar rendezőknek szóval rossz nem hiszem hogy lesz de azért kíváncsi vagyok hogy mennyire veszi majd fel a versenyt a Megasztárral.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.096

Alapbeállítás re: X-Faktor 2010

Na igen.. meg kicsit érzek "szűrést" is a korábbiakban.. Vagyis arra gondolok, hogy aki tehetséges és nem is lámpalázas (hiába tudnék úgy énekelni mint pavarotti, egyszerűen nem állnék ki annyi ember elé, mert lámpalázas is vagyok, meg nem is vágyam a szereplés) azok nem mentek e már el korábban.. Vagyis az badarság lenne, hogy az egész országban 3x10 tehetség van.. de valamiért mégsem jelentkeztek/ nem voltak annyira jók a többiek..

Nekem pl. a megatánc is tetszett.. de az is abban a felállásban, volt jó, hogy akkor vagy ének, vagy tánc.. de a minden vegyesen, az valahogy nem.. (mint a csillag születik).. ezekkel leginkább az volt a bajom (és nem csak az egyik oldal), voltak azok a mindig félmeztelenre vetkőzős nem tom milyen boys, meg volt rúdtáncos csaj, aki tényleg tudott, de a rúdtánchoz bugyi kell.. ne ezekkel akarjanak már mutatni/tovább jutni.. a nemtom milyen boys is elég sokáig tovább jutott, holott bármelyik 2 éve együtt dolgozó tánccsapatnak nagyobb produkciói vannak egy szimpla falunapon..

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Nekem az is bajom volt, hogy mi alapján hasonlítunk össze egy tánc produkciót pl egy bűvészmutatvánnyal...

Tagocska littlemonster logója
    Hozzászólás
    5

sztem naon király az x-faktor
    nekem jobban tetszik mint a megasztár

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Az biztos,hogy tehetségesebb emberek kerültek az X-Faktorba de az is biztos,hogy ott szúrták el ahol van....ez nem a tehetségről szól...ez a pénzről! Szinte az összes tehetséges embert kiejtették és nem juttatták tovább az élő műsorba. Inkább azokat akiknek olyan kameraérzékeny arcuk és életük van. Van benne egy anyuka...egy testvérpár meg még egy őrült gyerek is aki csak torokból ordít és rázza a hülyeség a testét. Szóval nekem az elején nagyon tetszett mert tényleg voltak roppant nagy tehetségek benne...de amilyen szinten most elkorcsosult...az felháborító!

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Nekem is ez tetszik jobban, profibban meg van csinálva, egyben van nagyon. De énekesek terén valóban gyengélkedik a dolog, most szombaton kifejezetten soványka volt a felhozatal, senki nem nyűgözött le, igaz a konkurencia is szolgáltat botrányosan gyenge produkciókat, amit ráadásul felmagasztal a zsűri, én meg helyettük is kellemetlenül érzem magam... Szóval a köret nagyon ott van a szeren, de a tartalom a jó kezdés után kezd kicsit elveszni, az erős hátszéllel rendelkező és a profik irányába tolódik el a műsor sajnos...

Tagocska szizsulány logója
    Hozzászólás
    15

Szerintem, hogy ki tehetséges, és ki nem az nagyon szubjektív kérdés. Nagyon sokan vannak, akik nem értenek a zenéhez és szeretik hallgatni. A tehetség önmagában nem elég ehhez a műsorhoz, ez itt nem csak a tehetségről szól. Lehet, hogy a hangja nem annyira jó valakinek, mint egy másik versenyzőnek, de a stílusa, az arca, a megjelenése, a kisugárzása annyira megfog valakit, hogy ezután ő lesz a kedvence, még ha tudja is, hogy nem neki van a legjobb hangja. Ez a műsor szerintem nem csak arról szól, hogy ki tehetséges, és ki nem, hanem arról, hogy ki mennyire szimpatikus az embereknek. Mind a két műsorban a fő döntéseket a nézők hozzák meg, és azért esnek ki nagyon jó hangú emberek, mert mi nézők nem csak ez alapján hozzuk meg a döntéseinket. De ha ez nem így lenne (hanem a zsűri döntene), akkor talán kisebb lenne a nézettség, hiszen a zsűri kiejtené azt, akinek nem olyan a hangja még akkor is ha ő a közönség kedvenc...Sajnos ezek a műsorok nem a tehetségről, hanem a népszerűségről szólnak. Bár sokszor én sem értek egyet a zsűrivel, és tudom, hogy nekem is vannak olyan kedvenceim, akiknek nincs olyan jó hangja, mint más versenyzőknek, de mégis miatta nézem a műsort hétről-hétre....

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Ez tényleg így van egyetértek, hogy a nézők számítsanak a legjobban, elvégre a zsűri jóval kevesebb tagból áll, mint a nézősereg, (hála Istennek ), így a nézők közt is több hozzáértő is van, akik nem csak 1 dologra figyelnek, hanem az összképre, és szerintem ez az, ami nagyon fontos!

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Idézet Archer11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez tényleg így van egyetértek, hogy a nézők számítsanak a legjobban, elvégre a zsűri jóval kevesebb tagból áll, mint a nézősereg, (hála Istennek ), így a nézők közt is több hozzáértő is van, akik nem csak 1 dologra figyelnek, hanem az összképre, és szerintem ez az, ami nagyon fontos!
    Szerintem is fontos, hogy a nézőknek legyen beleszólása. Amit nem tartok jónak, hogy a zsüritagok is versenyeznek! Én egészen a döntőig semlegesnek szerettem volna látni őket, akik csak a szakmai véleményüket mondják el. Nem tartom jónak, hogy így "megcsinálták" a versenyzőket. Közben folyton arról beszélnek, hogy mindenki találja meg az egyéniségét... de mintha mégsem ezt látnám rajtuk, hanem azt, amit a mentor akar velük elérni.
    Ami a legjobban idegesít az egész műsorban, az a piszok nagy felfokozottság. Csillivilli háttér, hogy jojózzon az agyad meg a szemed. Még a padló is vibrál meg mifene. Hogy ez hozzátartozik az egészhez? Francokat. Egyszerűen csak a média eldönti helyettünk és az agyunkba sulykolja, hogy ezt így kell. Én csinálnék gyönyörű, festői tájat, a dalokhoz stílusban illő hátteret. Ami csak háttér. Ha folyton valami csillogás, vibrálás elvonja a figyelmemet a lényegről, az baj.Persze, azért írok ilyeneket, mert a versenyszellemet utálom.

Oldal: 1 / 4 1234 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: