Én is 3D ben láttam itthon úgy hogy nem kellett elmennem moziba,csak letöltöd megnézed és kész,nekem nem olyan nagy szám a 3D. Filmet még nem is láttam 3D-ben csak rengeteg mesét
Biztosan egyedi élmény lehet és kiváncsi is lennék rá hogy milyen. Egyre több film készűl, amit megnézhetünk 3D-ben is(Jégkorszak 3, Véres Valentin stb...), de én még salynos nem láttam 3D-s filmet.Megéri elmenni egy ilyenre? Milyen élményt tud nyújtani?
Hasonló témák:
Én is 3D ben láttam itthon úgy hogy nem kellett elmennem moziba,csak letöltöd megnézed és kész,nekem nem olyan nagy szám a 3D. Filmet még nem is láttam 3D-ben csak rengeteg mesét
Talán pont azért nem nagy szám neked a 3D, mert nem egy több méteres vásznon láttad a moziban.
Hát ebben igazad lehet,de akkor is láttam már 3D ben rengeteg dolgot
Üdv
Épp most voltam moziban ( moziünnep ) tegnap. Haverral kitaláltuk, hogy "mókás" állapotban beülünk egy 3D-s filmre. Sajnos nekem az időbeosztásom miatt aznap, azaz tegnap derült ki, hogy hány óra fele is érek rá és mikor tudnánk menni... ( elég rég voltunk 3D-s filmen / mesén ) Nagy nehezen összehoztuk, lefoglaltam a jegyeket az Aréna Plázában levő Imax moziban. Megnéztük a Geforce - Rágcsávók c. animációs filmet! Nagyon ajánlom mindenkinek, főleg "mókás" állapotba iszonyatosan jó! Viszont egy dologra érdemes odafigyelni azoknak akik az Imax mozi / mozikba akarnak menni! Ugye tudni kell hogy az Imax az kifejezetten a 3D-s mozi élményre specializálódott. Ezért is az Imax termekbe a mozivászon 2 rétegű, a terem kör alakú ( csak a szélén van feljáró, nem középen ) és ebből adódóan iszonyatosan hatalmas különbség van egy Digital 3D és az Imax 3D moziélmény között! MINDENKINEK csakis az Imax 3D-s filmek megnézését ajánlom hamár Imax moziba megy mert ég és föl a kettő közötti különbség!
pl.: Digital 3D - nél előtted a mozivásznon kint látod a dolgokat, de nem tökéletesen.
Imax 3D - nél szó szerint előtted, melletted és majdhogynem mögötted van... eszméletlen!!Főleg "bemókázva" :P
Nah szóval röviden ennyiRemélem hasznos tanácsot adtam valakinek...
Jó éjt!
// Egy F!x pont az életedben.. // |TheOriginalF!x|
Utoljára módosítva: F!x által : 2009-09-21 00:15 Oka: + Imax 3D mozivászon majdnem 2 - szer akkora mint a sima vászon akár Digital 3D akár nem :P
Igazán nincs mitJó filmezést majd, ha eljön az ideje :P
// Egy F!x pont az életedben.. // |TheOriginalF!x|
Ma este megyek moziba.. (egy lánnyal) megnézzük a végső állomás 3D-t.. kíváncsi leszek, még nem voltam 3d-s filmen..
Sok szerencsét g-easy
Akkor ezért dől el majd este hogy szerencse számod lesz e a 22 vagy sem