Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123
Eredmény: 21 - 24 (24) összesen

Téma: Filmek 3D-ben

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás re: Filmek 3D-ben

Igen.. lehet viccből írtad.. de "amikor félelmetes jelenet van, lehet hozzád bújok" mondattal, ami az ő szájából hangzott el, indultunk..

azóta már lassan 7 hónapja együtt is vagyunk

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Szerintem ez film függő hogy mennyire ütős benne a 3D. Én most láttam a toy story digitális 3d-ben és azért közelsem volt olyan nagy élmény mint az avatar. Pedig a technológia ugyan az, az effektek is, és ugyan úgy látszódott a térhatás. De mégis ahoz olyan cselekmény is kell hogy tényleg ütős legyen a 3D. ettől függetlenül mindenképpen érdemes 3d-s moziba menni.

Tagocska leheljulee logója
    Hozzászólás
    6

egyértelmű,hogy az eddigi leglátványosabb mozi az az avatar volt, és így gyakorlatilag jó ideig nem fogok hasonló filmet látni..

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Na igen nálam az a baj hogy az első 3d-s mozi amit láttam az az avatar volt és ezzel ugymond ki is égtem.. utána megnéztem az alice in wonderland-et és alig birtam megállapitani, hogy 3d-e egyáltalán.. az animáciosaknál mondjuk jobban megtudják csinálni a 3d hatást. én igazábol azt várom hogy mikor lesz már olyan hogy pl az m1en a focimeccset 3d-be lehet nézni az hatalmas lenne ha a következő bajnokok ligáját már igy nézhetném

Oldal: 3 / 3 ElsőElső 123

A téma címkéi: