Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (20) összesen

Téma: Melyik el nem készült mozifilmet várod?

Tagocska Eclair logója
    Hozzászólás
    11

Király Melyik el nem készült mozifilmet várod?

Van egy regény, novella, videojáték esetleg képregény melyből filmadaptáció készül? Esetleg láttál egy jó filmelőzetest és már tűkön ülve várod, hogy végre megjelenjen a mozikban? Vagy egy folytatásos filmsorozat következő részét várod?

Melyik az a film, ami még nem jelent meg és te a legjobban várod?

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Alapbeállítás re: Melyik el nem készült mozifilmet várod?

Idézet Eclair eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Van egy regény, novella, videojáték esetleg képregény melyből filmadaptáció készül? Esetleg láttál egy jó filmelőzetest és már tűkön ülve várod, hogy végre megjelenjen a mozikban? Vagy egy folytatásos filmsorozat következő részét várod?

Melyik az a film, ami még nem jelent meg és te a legjobban várod?
    Részemről ami abszolute favorit lesz a RED. Illetve egy-két jobb könyvből igazán csinálhatnának filmet, mint ahogy a The Road is siker kassza lett!

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Általában a könyvek sokkal jobbak, mint az abból készült film. Nekem eddig ez a tapasztalatom. Ott vannak pl a twilght, vagy a harry potter filmek...jó az alaptörténet, egyedi, de a filmet nem tudják igényesen jól megcsinálni. Mégis nagyon sokat kaszálnak vele, mert a könyvek által ismert a sztori és sokan kíváncsiak a filmre..
    Én elég sokat olvasok utazás közben, de mivel elég rossz a tapasztalatom a könyvek megfilmesítéséről, ezért én csak 1-2 kedvencet szeretnék látni a filmen.....

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet trafini eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Általában a könyvek sokkal jobbak, mint az abból készült film. Nekem eddig ez a tapasztalatom. Ott vannak pl a twilght, vagy a harry potter filmek...jó az alaptörténet, egyedi, de a filmet nem tudják igényesen jól megcsinálni. Mégis nagyon sokat kaszálnak vele, mert a könyvek által ismert a sztori és sokan kíváncsiak a filmre..
    Én elég sokat olvasok utazás közben, de mivel elég rossz a tapasztalatom a könyvek megfilmesítéséről, ezért én csak 1-2 kedvencet szeretnék látni a filmen.....
    Az a lényeg hogy leírd melyik kedvenceidre gondolsz Ez a topik címe meg a témája is
    Én már leírtam hogy mi az amit szívesen megnéznék a moziba és ahhoz tartom is magam
    A Twilight meg a Harry potter az ebben a témában elég klasszikus Meg azért is lesz sikeres a film mert aki olvasta már azért is elmegy a moziba mert kíváncsi hogy amit ő napokon heteken át olvasott azt hogy bírják 1-1,5 órába vizuálisan is összefoglalni, aki meg nem olvasta az meg azért mert ideje nem volt vagy nem szeret olvasni az meg azért nézi meg mert sokat hallott már róla
    Garantált a siker

Tag Zsákoska logója
    Hozzászólás
    53

Én Collins - Az éhezők viadalára vagyok kíváncsi! A könyvet alig tudtam letenni a kezemből. Végre egy mű, ami nem törekszik mindenképpen arra, hogy szerelmi szálat hozzon létre a szereplők között...

Úgy hallottam 2011-ben kezdik forgatni a filmet belőle. Remélem ezúttal nem fognak mellé - mint sok könyv filmes átültetésénél volt már rá példa.

Egyetértek, hogy a filmek ezen a téren népszerűbbek, mint a könyvek. Sokan szívesebben nézik meg a bestseller könyvek filmes átültetését. Akár azért mert nem szeretnek olvasni, vagy mert nincs kedvük. Ha jók a tapasztalataik a filmmel, utána már akadnak, akik kedvet kapnak a könyv elolvasásához is, amiből a film készült.
    Szerintem kár, hogy megfordult a sorrend - amondó vagyok, hogy jobb egy művet először elolvasni és elképzelni a szereplőket és az eseményeket a saját fantáziánkkal, majd utána megnézni, hogy ezt hogyan valósították meg filmben.

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Idézet Zsákoska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem kár, hogy megfordult a sorrend - amondó vagyok, hogy jobb egy művet először elolvasni és elképzelni a szereplőket és az eseményeket a saját fantáziánkkal, majd utána megnézni, hogy ezt hogyan valósították meg filmben.
    Teljesen egyetértek, én pont A gyűrűk uránaknak a 3. kötetének felénél jártam, amikor kijött az első rész filmadaptációja, és sajnos akkora volt körülötte a felhajtás, hogy muszáj volt megnéztem - nagy bánatomra, a maradék felét már Elijah Woodal és Orlando Bloommal képzeltem el.

Az éhezők viadalát olvastam, erősen a Battle Royale-ra hajazott, olyan érzésem volt mintha, ugyanez lenne csak "nyugati" stílusban. Tetszett, és most jött ki a második része a Futótűz, ami már sokkal eredetibb sztori, pont ezért fogom elolvasni.

Tag Zsákoska logója
    Hozzászólás
    53

Visszaolvastam, amit a múltkor írtam és úgy érzem nem egyértelmű teljesen, ahogy fogalmaztam.
    Szóval Collins - Az éhezők viadalának a filmbeli átültetésére vagyok kíváncsi - mert a könyvet olvastam és nem bírtam letenni a kezemből : )

Az éhezők viadalát olvastam, erősen a Battle Royale-ra hajazott, olyan érzésem volt mintha, ugyanez lenne csak "nyugati" stílusban. Tetszett, és most jött ki a második része a Futótűz, ami már sokkal eredetibb sztori, pont ezért fogom elolvasni.[/QUOTE]

Valóban, ezt én is éreztem, mikor olvastam. De minden jó/rossz dologból, szóval tulajdonképpen mindenből készül remake vagy arra hajazó dolog - ez az általános tendencia.
    Mindenesetre nekem Az éhezők viadala abszolút bejött. Tetszett ez a világ is, amit Collins tárt elém.

Kíváncsian várom a folytatását, mert ahogy írtad tényleg eredetibb sztorinak tűnik és emellett meglehetősen ingergazdagnak is

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

sziasztok!
    Én az Uncharted című filmre leszek nagyon kíváncsi a játékból milyen filmet tudnak kihozni. A Max Payne-t eléggé elkeserítő lett, de nem Mark Wahlberg miatt, most is ő lesz a főszereplő kíváncsi vagyok milyen lesz.
    Az Éhezők Viadala is érdekel majd. Szerencsére az írónő nem adja ki a kezéből a forgatókönyv írását, úgyhogy biztosan hasonló párbeszédek lesznek mint a könyvben és nem lesznek nagy változtatások. Legalábbis remélem. Mindig jó, ha az író ott van a megfilmesítésnél. Persze sajnos ez már nem lehetett így pl. a Gyűrűk Ura triologiánál

Tagocska szanncsika logója
    Hozzászólás
    7

Beszélő re: Melyik el nem készült mozifilmet várod?

Engem is érdekelne a Suzanne Collins könyvéből készült film. De mint sokan mások, én is úgy vagyok a könyvből készült filmekkel kapcsolatosan, hogy legtöbbször csalódást okoz az a film, amelyet már olvastam könyvben. Sokszor a legjobb részeket hagyják ki a könyvből, vagy csak egyszerűen egészen más megváltoztatják a story-t, és így tovább. Remélem, hogy itt más lesz a helyzet. Az mindenképpen pozitív, hogy S.C. írja a forgatókönyvet is. Az mondjuk viszont nem kecsegtet semmi jóval, hogy már abban az évben bemutatják majd, mikor elkezdik forgatni. Remélem nem csapják össze, én nem megy a gyorsaság a minőség rovására. Ennek ellenére várom, de remélem, hogy miután megnéztem nem fogom sajnálni a mozijegy árát. A második részét most olvasom, semmivel nem marad el az első könyv izgalmai mögött. Hasonlóan fantasztikus könyvnek tartom, és aki szeret ebben a témakörben olvasni, annak mindenképpen ajánlom

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Kíváncsi vagyok, milyen film készül a Suzanne Collins történetből.
    Bár azt gondolom, ebben a műfajban egyszerűen szomjazik az olvasó a filmre.
    Egy romantikus könyv esetében sokkal könnyebb elrontani a filmet de egy sci-fi, vagy fantasy esetében ez másképp van. Sőt, szerintem ebben a műfajban a vizuális élmény sokkal jobb, mint elolvasni a történetet. Persze, annak is megvan az előnye, mert úgy mindenki saját fantáziájára van bízva, hogyan is képzeli el.
    Az egy év azért nem annyira rövid idő, belefér, hogy be is mutassák.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104