Collins története kiváló! Habár tény és való, hogy a Battle Royal-hoz nagyon hasonló. A film biztosan nagy siker lesz belőle, ugyanis az írónő készíti a forgatókönyvet, ami a záloga lehet annak, hogy nem fog túlságosan eltérni a film a könyvbeli történettől. Azt gondolom, ezzel a műfajjal nem lehet mellé fogni, mert vizuálisan nagyon megfogható.
A második részből is lesz film? Vagy csak az elsőből? Mondjuk én lehet, hogy úgy csinálnám, hogy megvárnám a harmadik könyvet is és az egészből készítenék egy filmet. Bár, az meg nagyon összecsapott lenne. Valószínű, hogy három film lesz ebből is, mint a trilógiák?
Különben én a Nagyfiúk folytatását várnám még.D Annyira jó film volt, pedig én egyáltalán nem vagyok Adam Sandler rajongó.

LinkBack URL
About LinkBacks

A könyv ezzel szemben nagyon jó, de a film teljesen kicsavarja és sok lényeges dolgot elhagy belőle...
Válaszol idézettel
Én ebben csak azt nem szeretem, hogy egy örökkévalóságnak tűnik mire kijön a következő rész - persze, ha jó sztoriról van szó - Gyűrűk urából is alig bírtam kivárni az újabb és újabb részeket és intenzív anyázással vettem tudomásul, mikor egy-egy epizód a végére érkezett