Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12
Eredmény: 11 - 20 (20) összesen

Téma: Melyik el nem készült mozifilmet várod?

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Alapbeállítás re: Melyik el nem készült mozifilmet várod?

Idézet Bazooka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    sziasztok!
    Én az Uncharted című filmre leszek nagyon kíváncsi a játékból milyen filmet tudnak kihozni. A Max Payne-t eléggé elkeserítő lett, de nem Mark Wahlberg miatt, most is ő lesz a főszereplő kíváncsi vagyok milyen lesz.
    Az Éhezők Viadala is érdekel majd. Szerencsére az írónő nem adja ki a kezéből a forgatókönyv írását, úgyhogy biztosan hasonló párbeszédek lesznek mint a könyvben és nem lesznek nagy változtatások. Legalábbis remélem. Mindig jó, ha az író ott van a megfilmesítésnél. Persze sajnos ez már nem lehetett így pl. a Gyűrűk Ura triologiánál
    Az Uncharted hatalmas alkotás, a videojáték ipar legnagyobbjai között lehet számon tartani! Legalább akkora legenda, mint a Half-Life (főleg a második) vagy a Mafia első része! Egy ilyen filmet én is kíváncsian várok!

Collins regényét nem annyira ismerem, most így utánaolvastam kicsit, hogy miről is szól. Érdekesnek hangzik, bár nem vagyok arról meggyőződve, hogy nem olyan, mint a Battle Royal (bár ez a BR rajongók számára minden bizonnyal inkább pozitívum, tekintve, hogy mennyire sikeres volt az a könyv).

A Gyűrűk Ura film meg szerintem egyenesen pocsék. Mindenki el van ájulva tőle, de annak idején a "Hét mesterlövésze" c. zseniális rádió műsorban is megmondták már: "EZ EGY KALAP SZ*R!" A könyv ezzel szemben nagyon jó, de a film teljesen kicsavarja és sok lényeges dolgot elhagy belőle...

Tagocska almyka logója
    Hozzászólás
    18

Collins története kiváló! Habár tény és való, hogy a Battle Royal-hoz nagyon hasonló. A film biztosan nagy siker lesz belőle, ugyanis az írónő készíti a forgatókönyvet, ami a záloga lehet annak, hogy nem fog túlságosan eltérni a film a könyvbeli történettől. Azt gondolom, ezzel a műfajjal nem lehet mellé fogni, mert vizuálisan nagyon megfogható.
    A második részből is lesz film? Vagy csak az elsőből? Mondjuk én lehet, hogy úgy csinálnám, hogy megvárnám a harmadik könyvet is és az egészből készítenék egy filmet. Bár, az meg nagyon összecsapott lenne. Valószínű, hogy három film lesz ebből is, mint a trilógiák?
    Különben én a Nagyfiúk folytatását várnám még. D Annyira jó film volt, pedig én egyáltalán nem vagyok Adam Sandler rajongó.

Tag muphpasta logója
    Hozzászólás
    33

Valóban a Battle Royale-hoz hasonló, annyi különbséggel, hogy egy nyugati írónő tollából született, így talán a "mi" ízlésvilágunkhoz közelállóbb.
    Szerintem a második részből is lesz film - hiszen általában a triológiáknál vagy a folytatásos könyveknél ez így szokott lenni (Harry Potter, Gyűrűk ura... )
    Ezenkívül úgy gondolom, hogy egyesével, kötetenként érdemesebb elkészíteni a filmadaptációkat - hisz így elkülöníthető egymástól minden rész.

De meglátjuk hogyan valósítják meg végül.... : )

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Idézet almyka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Collins története kiváló! Habár tény és való, hogy a Battle Royal-hoz nagyon hasonló. A film biztosan nagy siker lesz belőle, ugyanis az írónő készíti a forgatókönyvet, ami a záloga lehet annak, hogy nem fog túlságosan eltérni a film a könyvbeli történettől. Azt gondolom, ezzel a műfajjal nem lehet mellé fogni, mert vizuálisan nagyon megfogható.
    A második részből is lesz film? Vagy csak az elsőből? Mondjuk én lehet, hogy úgy csinálnám, hogy megvárnám a harmadik könyvet is és az egészből készítenék egy filmet. Bár, az meg nagyon összecsapott lenne. Valószínű, hogy három film lesz ebből is, mint a trilógiák?
    Különben én a Nagyfiúk folytatását várnám még. D Annyira jó film volt, pedig én egyáltalán nem vagyok Adam Sandler rajongó.
    Gondolom ez elsősorban annak a függvénye, hogy az elkészült film majd hogyan szerepel a mozikban - de mivel a könyv az amcsiknál nagy siker, így vélhetően jól szerepel majd a filmadaptáció is, és akkor biztosra vehető a folytatás. Ugyanígy nyilván hülyék lennének egy filmet csinálni, ha háromszor is kereshetnek vele Én ebben csak azt nem szeretem, hogy egy örökkévalóságnak tűnik mire kijön a következő rész - persze, ha jó sztoriról van szó - Gyűrűk urából is alig bírtam kivárni az újabb és újabb részeket és intenzív anyázással vettem tudomásul, mikor egy-egy epizód a végére érkezett

Tag omyc logója
    Hozzászólás
    68

Gyurcsány és judeobolsi társainak bukása,elszámoltatása és felelősségrevonása c.dokumentumfilmet.

Tag csomagmegorzo logója
    Hozzászólás
    34

Sziasztok!
    Én a Harry Potter utolsó részét várom már nagyon, olvastam könyvben is, és abban is a 7. rész tetszett a legjobban

Tagocska Nagyszucsi logója
    Hozzászólás
    7

Én a napokban találkoztam a Tree of Live bemutatóval, azóta minden nap megnézem, ha a film fele ilyen jó is lesz, nálam már megvan az év filmje. De ilyen színészgárdával nem lehet rossz.

Tagocska thomas logója
    Hozzászólás
    11

Annak én is nemrég láttam a trailerét valóban lenyűgöző de a történetről nem sokat árul el A Hobbitot várom nagyon, lévén elég fanatikus lotr fan vagyok, ráadásul valódi 3d-ben készül, remélem hozza az IMAX

Tag chhaya logója
    Hozzászólás
    41

re vártam sokáig, klassz kis fantasy, de aztán kiderült, hogy nagyot bukott, ezért a trilógia második két részét nem fogják elkészíteni. Kár, mert nekem nagyon tetszett... de annyi jó van a dologban, hogy könyv alapján készült, így majd el tudom olvasni a folytatást.

Tagocska Lilian89 logója
    Hozzászólás
    16

Az Egy gésa emlékiratai után inkább nem várok semmire, mertmég megcsinálják

Oldal: 2 / 2 ElsőElső 12

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104