KB 2 éve voltam utoljára... A TAXI 4-et néztem meg.
Én nem szoktam olyan nagyon sűrűn járni moziba
És ti???
Hasonló témák:
KB 2 éve voltam utoljára... A TAXI 4-et néztem meg.
Az se tegnap volt már...
Sajnos én sem sűrűn járok moziba pedig nagyon szívesen mennék csakhát 2X is meggondolom hogy melyikre menjek mert jártam már úgy hogy a nagy izgalmak közepette simán elaludtam.
Legutoljára moziba még tavaly voltam az Avataronmanapság már a nép inkább letölti a filmeket innen - onnan
és kényelmesebb is otthon.Ugyan úgy lehet pattogatott kukoricázni stb
A barátoddal barátnőddel összebújhatsz :P
De azért nagy élmény a mozi is.Csak ne lenne olyan drága a jegy számomrade még így is hébe- hóba megéri :P
2 havonta azért eljárok moziba, mert van sok olyan film amit úgy érdemes megnézni és annyit megér pénzben is
Egyetértek, ráadásul a városba nagyon gagyi, egy 100 éves mozi van, ráadásul nem is üzemel teljes kapacitáson, ennek ellenére sokszor egy 1000-t is elkérnek érte.Én is inkább letöltöm a filmet, ami érdekel, ha lehet full HD-be, elhúzom itthon a sötétítőt, házimozi, plazmatévé be, szólok a családnak és jöhet a mozidélután
Ráadásul nemigen kerül pénzbe, max a villanyszámla.
Egy a hátrány, 3D-s filmlejátszásra még nincs mód
Én is így vagyok vele!Továbbá nem szívesen pénzelem a futószalagon érkező gagyi amerikai filmek készítőit sem, hogy aztán újabb gagyi szarokkal hozakodhassanak elő!
Moziba nem járok szinte soha, ha egy film jó és valóban érdemes a készítőjét támogatni akkor megveszem DVD-n.