Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (15) összesen

Téma: Milyen gyakran mész moziba???

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás Milyen gyakran mész moziba???

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Alapbeállítás re: Milyen gyakran mész moziba???

KB 2 éve voltam utoljára... A TAXI 4-et néztem meg.

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Én meg 1 éve,amikor a Harry Potter 5.

Félisten Grievous logója
    Hely
    Az
    Hozzászólás
    766

Az se tegnap volt már...

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Hát nem,de amúgy nem is nagyon vágyom moziba

Tag medlaci logója
    Hozzászólás
    72

Sajnos én sem sűrűn járok moziba pedig nagyon szívesen mennék csakhát 2X is meggondolom hogy melyikre menjek mert jártam már úgy hogy a nagy izgalmak közepette simán elaludtam.

Tag csomagmegorzo logója
    Hozzászólás
    34

Legutoljára moziba még tavaly voltam az Avataron manapság már a nép inkább letölti a filmeket innen - onnan és kényelmesebb is otthon.Ugyan úgy lehet pattogatott kukoricázni stb
    A barátoddal barátnőddel összebújhatsz :P
    De azért nagy élmény a mozi is.Csak ne lenne olyan drága a jegy számomra de még így is hébe- hóba megéri :P

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

2 havonta azért eljárok moziba, mert van sok olyan film amit úgy érdemes megnézni és annyit megér pénzben is

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Milyen gyakran mész moziba???

Idézet csomagmegorzo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Legutoljára moziba még tavaly voltam az Avataron manapság már a nép inkább letölti a filmeket innen - onnan és kényelmesebb is otthon.Ugyan úgy lehet pattogatott kukoricázni stb
    A barátoddal barátnőddel összebújhatsz :P
    De azért nagy élmény a mozi is.Csak ne lenne olyan drága a jegy számomra de még így is hébe- hóba megéri :P
    Egyetértek, ráadásul a városba nagyon gagyi, egy 100 éves mozi van, ráadásul nem is üzemel teljes kapacitáson, ennek ellenére sokszor egy 1000-t is elkérnek érte. Én is inkább letöltöm a filmet, ami érdekel, ha lehet full HD-be, elhúzom itthon a sötétítőt, házimozi, plazmatévé be, szólok a családnak és jöhet a mozidélután Ráadásul nemigen kerül pénzbe, max a villanyszámla. Egy a hátrány, 3D-s filmlejátszásra még nincs mód

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Idézet Archer11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egyetértek, ráadásul a városba nagyon gagyi, egy 100 éves mozi van, ráadásul nem is üzemel teljes kapacitáson, ennek ellenére sokszor egy 1000-t is elkérnek érte. Én is inkább letöltöm a filmet, ami érdekel, ha lehet full HD-be, elhúzom itthon a sötétítőt, házimozi, plazmatévé be, szólok a családnak és jöhet a mozidélután Ráadásul nemigen kerül pénzbe, max a villanyszámla. Egy a hátrány, 3D-s filmlejátszásra még nincs mód
    Én is így vagyok vele! Továbbá nem szívesen pénzelem a futószalagon érkező gagyi amerikai filmek készítőit sem, hogy aztán újabb gagyi szarokkal hozakodhassanak elő!
    Moziba nem járok szinte soha, ha egy film jó és valóban érdemes a készítőjét támogatni akkor megveszem DVD-n.

Oldal: 1 / 2 12 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: