Én általában olyan... Két-háromhetente egyszer!
Az összebújás miatt én is inkább a házi mozizást választanám :P
Amúgy meg én rájöttem , hogy kell mozizni! Minden mozinak vannak akciós napjai vagy pl. 5 óra előtt vagy 2 óra előtt olcsóbbak a filmek. Én mindig akciósra megyek. Persze Pesten sokkal egyszerűbb, több választék is van, meg a plázákba diákkedvezmény is. Vannak olyan filmek, amiket igazán moziba érdemes megnézni. Hiába az otthoni jó hang, meg képernyő, azért a nagy vásznat nem pótolja. Szeretem azt is benne, hogy csomó emberrel nézem és röhögünk egymás poénjain, valaki a hátsó sorban benyög valamit és mindenki dől a röhögéstőlAzért van feelingje. De igazatok van, hogy a a házimozizásnak is megvan a saját hangulata.
Én általában olyan... Két-háromhetente egyszer!
Ha van valami jó film, akkor én mindig megyekJó dolog az, főleg, ha 3D-s is, mert úgy sokkal élethűbben néz ki, hiszen igaziból is 3D-sek a dolgok, tehát így jobban hasonlít - otthon meg a tévében az nem tud olyan lenni. Inkább tehát elmegyek megnézni valahol.
a 3D nálam egy igen kényes kérdés nem nagyon tudom hová tenni.. láttam már többet is és megállapíthatom hogy 2 változata van az egyik a digitális 3D pl a sima palace cinemás, illetve az ami már 3d-ben készült, úgy lett forgatva stb, az tipikusan Imax-be való, azok sokkal jobbak értük valóban megéri azt a kis plusz pénzt fizetni
Pl az Avatar és a Védelmezők, amik olyanok voltak hogy mindenképp megéri a 3D-s jegy árát egyébként nem, pl a titánok harcát láttam még ilyen digitális utó 3d-sített változatban de irtózatosan gyenge volt :S tehát óvatosan!
Néhány évente, legutóbb tavaly januárban voltam.
Azt hiszem 2 kezemen meg tudnám számolni, hányszor voltam moziban összesen...