Nem jó, mert nincs olyan, hogy "már nem értem őket" .. tizenéveseken még ki tudtam igazodni tizenévesen is.. de most.. 22-23 felett elvesztettem a fonalat..
Te érted vagy nem érted a nőket?! Hát ez itt a kérdés... nyilváníts véleményt! :P
( Én már megtettem! Most TE rajtad a sor! :P )
// Egy F!x pont az életedben.. // |TheOriginalF!x|
Hasonló témák:
Nem jó, mert nincs olyan, hogy "már nem értem őket" .. tizenéveseken még ki tudtam igazodni tizenévesen is.. de most.. 22-23 felett elvesztettem a fonalat..
Jelenleg 18 vagyok és nagyon nem afelé haladok, hogy valaha is megértsem Őket.. bár lehet Ők is így vannak ezzel nem?!
Nem olyan nagy dolog az....csak mindig egy kicsit utána kell gondolni a történéseknek... és hát nem árt egy kis gyakorlat ezen a területen is...Én többnyire megértem Őket, mert a nők gondolatvilága mindig rendszeresen visszatér néhány témára, mint a szerelem, a gyerekvállalás, a házasság, az egzisztencia, a biztonság pedig elsőrendű kérdés az életükben, ezért pedig akár elvtelen alkuba is belemennek....
Igen, igazad lehet! Helyes :P
Én értem a nőket. Úgyhogy ha valami nem világos, csak kérdezzetek.
(Nem jutok mindennap géphez, mert nekem nincs otthon sajátom. De heti kb. 2 alkalommal megpróbálok segíteni, ha ez nektek olyan problematikus pont az életetekben)
Bíborvirág
Szervusztok!
Nos az az igazság, hogy azért én ennél többet tudok róluk, mint ami a könyvben megjelent. Nekem nincs bajom a nőkkel, szeretem őket és igazából sikerült kiismernem a gondolatvilágukat.....
Hogy mennyi magabiztos hapsi van itt!!!![]()
![]()