Szavazás eredménye: Megakarod érteni a nőket?

Szavazók
5. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Igen!

0 0%
  • Nem!

1 20,00%
  • Már értem Őket!!!

4 80,00%
Oldal: 4 / 11 ElsőElső 123456789 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (102) összesen

Téma: Te érted vagy nem érted a nőket?! Hát ez itt a kérdés...

Tagocska Miron logója
    Hozzászólás
    6

Alapbeállítás re: Te érted vagy nem érted a nőket?! Hát ez itt a kérdés...

Hát én nem nagyon értem,némelyik érdekes...

Tagocska Fossilman logója
    Hozzászólás
    5

a nők finomak, de tényleg lehet utálni is őket!

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

én már meguntam őket...

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Szerintem nem érteni, hanem szeretni kell őket!
    Sokkal kifizetődőbb!

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Te érted vagy nem érted a nőket?! Hát ez itt a kérdés...

Idézet Bíborvirág eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Nem lehet, hogy az a baj, hogy nagyon keresed azt a másikat? Az ilyet"szagról" megérzik a nők, akárcsak fordítva, a férfiak.
    (ne izgulj, csak vicceltem. Nincs veled semmi baj, visszavan még az életedből minimum 80 év, az alatt csak történik valami, nemde?) Én még mindig nem adtam fel, pedig már egyáltalán nem vagyok fiatal. Szóval, nyugi! És tartsd nyitva a szemed.
    Hali! Lehet hogy igazak e szavak Lehet, hogy túl szűk a látóköröm. Ha tényleg kifejezetten csak EGYvalakit szeretne az ember, mint én, úgyis csalódni fog, épp tapasztalom A nők megértése szerintem nemcsak abból áll, hogy kedves vagy hozzájuk, meg szereted őket. Van, hogy ez se elég. Igazából mind más és más, és emiatt nehéz megérteni őket. Nem egyformák, és ami az egyiknél bejön, a másiknál nem, így "sablon" nem használható Bosszantó, de ez van, nem klónok! Akivel meg most akartam összejönni meg simán zakkant volt Úgyhogy most bizakodva várom azt a következő 80 évet, remélek, bizakodok, nyitottabb szemmel járok,....meg, meg ilyen ízzzzzéééééék!

Tagocska Anathiel logója
    Hozzászólás
    7

Nyugalom,uraim,a nők is sok esetben nem értik a férfiakat...ez már csak így van.^^

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Tudok ellenpéldát is. Pl. unokatestvérem és barátnője. Tökéletes dualpárok, egymásnak lettek teremtve. Nem is tudnék egyikőjüknek se mást elképzelni. Tökéletesen ugyanolyanok és ezért nagyon jól megértik egymást mindenben. Bár ennek van sötét oldala is :P pl. iszonyat lusták, és ezzel segítik egymást a későn kelében reggel (dehogy reggel, délben)

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Mosoly re: Te érted vagy nem érted a nőket?! Hát ez itt a kérdés...

Idézet Archer11 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hali! Lehet hogy igazak e szavak Lehet, hogy túl szűk a látóköröm. Ha tényleg kifejezetten csak EGYvalakit szeretne az ember, mint én, úgyis csalódni fog, épp tapasztalom A nők megértése szerintem nemcsak abból áll, hogy kedves vagy hozzájuk, meg szereted őket. Van, hogy ez se elég. Igazából mind más és más, és emiatt nehéz megérteni őket. Nem egyformák, és ami az egyiknél bejön, a másiknál nem, így "sablon" nem használható Bosszantó, de ez van, nem klónok! Akivel meg most akartam összejönni meg simán zakkant volt Úgyhogy most bizakodva várom azt a következő 80 évet, remélek, bizakodok, nyitottabb szemmel járok,....meg, meg ilyen ízzzzzéééééék!
    Igaz, hogy a gyors válasz gombot nyomtam meg, de úgy látom, csak kb. 3 és fél hónapot kések a válasszal. Bocs, ha túl sztereotip volt a szövegem. Én azóta megtaláltam, akit kerestem. Egyáltalán nem olyan kívülről, ahogyan elképzeltem. Nem szép, nem is fiatal, mégsem cserélném el senkiért. Én levelezés útján ismertem meg. Előbb chateltünk és tudtunk meg egymásról dolgokat, minthogy találkoztunk volna. Egyikünk sem tudta hetekig, hogyan is néz ki a másik. Ezért a levelezésből derült ki számomra, hogy ezt a pasit keresem... de legalábbis ilyet! Ha ismeretlenül megláttam volna, biztosan elmegyek mellette. Röviden összefoglalva: nem a külső számít elsősorban. Ezt nyugodtan elhihetitek. Az összhatás számít, nem a másik ember "egyes alkatrészei", kiragadva az egészből. Pl. hiába gyönyörű/vagy fiú esetén szívdöglesztő az a másik, ha pl. agyilag zokni, vagy közönséges, önző (ide mindenki azt helyettesít, ami a számára visszataszító) vagy akármi. Nem mindegy, hogy az ágyban egy darab hús van melletted, vagy egy számodra fontos, vonzó személyiség. Vagy nektek elég a "hús" is? Nekem édeskevés.

Tagocska clashguy logója
    Hozzászólás
    7

Nők for sex only

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Idézet Bíborvirág eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Igaz, hogy a gyors válasz gombot nyomtam meg, de úgy látom, csak kb. 3 és fél hónapot kések a válasszal. Bocs, ha túl sztereotip volt a szövegem. Én azóta megtaláltam, akit kerestem. Egyáltalán nem olyan kívülről, ahogyan elképzeltem. Nem szép, nem is fiatal, mégsem cserélném el senkiért. Én levelezés útján ismertem meg. Előbb chateltünk és tudtunk meg egymásról dolgokat, minthogy találkoztunk volna. Egyikünk sem tudta hetekig, hogyan is néz ki a másik. Ezért a levelezésből derült ki számomra, hogy ezt a pasit keresem... de legalábbis ilyet! Ha ismeretlenül megláttam volna, biztosan elmegyek mellette. Röviden összefoglalva: nem a külső számít elsősorban. Ezt nyugodtan elhihetitek. Az összhatás számít, nem a másik ember "egyes alkatrészei", kiragadva az egészből. Pl. hiába gyönyörű/vagy fiú esetén szívdöglesztő az a másik, ha pl. agyilag zokni, vagy közönséges, önző (ide mindenki azt helyettesít, ami a számára visszataszító) vagy akármi. Nem mindegy, hogy az ágyban egy darab hús van melletted, vagy egy számodra fontos, vonzó személyiség. Vagy nektek elég a "hús" is? Nekem édeskevés.
    Szerencsés vagy! Én sem elsősorban a külsőre megyek, de azért számít, na! A személyiség lényeges, hiszen azzal, akivel alapból nem klappoltok, eleve halál a kapcsolat. És nem, nekem nem elég a "hús"! Annál jóval több kell, különben a közös boldogságnak lőttek.

A téma címkéi: