- Céges bankszámla
-
g-easy
Vendég
Céges bankszámla
Az OTP-nél van a céges bankszámlám, de hamarosan elviszem. Nem tudom, hogy ki milyen árakat ismer, de nagyon nem vagyok megelégedve.
Minden ATM megmozdulás, a legkisebb is 150 Ft levonás. Még akkor is, ha a gép hibájából (kifogyott pl. a ötezres, meg az ezres és nem tud csak tízezerrel oszthatót kiadni) kell új tranzakciót indítanom.X összeg felett pedig százalék, ha 100.000-t veszek ki, akkor már több száz forintot szed le a gép. Ráadásul 3800 ft havonta a számlavezetés. Igaz, ebben minden hónapban az első 10 vagy 15 átutalás díjtalan, de akkor is sokallom.
Megérdeklődöm, hogy hol mennyi ugyan ez és hamarosan váltok.
-
Tagocska
re: Céges bankszámla
Két dolgot tudok ajánlani. Kis takarékszövetkezeteknél általában kedvezőek a költségek céges számlák esetén is, érdemes a környékeden lévőket megkérdezni, illetve az axánál fizetsz havi 890-et, és onnantól utalhatsz ingyen bármennyit (az axa magánszámlára, ahol nincs semmi költség), ráadásul sokkal jobban kamatozik mindkettő még látra szólóan is, mint egy átlagos bankszámla.
-
Tagocska
-
Say Hello To My Little Friend
en nem is ertem hogy miert kernek exra penzt, amugy is a mi penzunket hasznaljak...
-
Tagocska
Az én vállalkozásom és szüleim vállalkozása is a k&h nál vezeti a számláját,. Az ismerőseim is meg vannak elégedve velük. Nyugodt szível tudom ajánlani.