- 2009. évi pályázatok
-
Tagocska
2009. évi pályázatok
Megszülettek a 2009. évi pályázatok tervezetei és lényegesen jobbak, mint 2008-ban. Folyamatosan tájékozódhat majd ezekről mindeki a A vállalkozások fejlesztéséről szóló blogomon, de természetesen ide is fogok írni egy két érdekesebb pályázaról.
-
g-easy
Vendég
re: 2009. évi pályázatok
Szuper, te aztán nem lopod a napot! Sanyi, megkérlek, pár mondatban összefoglalnád, hogy miben jobbak a 2009-es pályázatok tervezetei a 2008-nál?
-
Tagocska
Véglegesedtek a 2009. évi pályázatok és jóval kedvezőbbek a feltételek, mint 2008-ban:
- a nyertes pályázók akár 40 % előleget is lehívhatnak a támogatási szerződés megkötését követően,
- jelentősen emelkedett a támogatásintenzitás (50-70 % vissza nem térítendő támogatás is igényelhető),
- enyhültek a kötlezettségek is (enyhébb árbevétel vállalás vagy vállalni kell az átlagos statisztikai létszám megtartását),
- 50 millió Ft támogatásig nem kell fedezetet adni,
- építkezésre is lehet támogatást igényelni.
G-easy azt tudom mondani neked, hogy most kell szerver-parkot indítani Szegeden
.
További részletek: Vállalkozásfejlesztés blog
-
g-easy
Vendég
-
Tagocska
Szerintem ilyenkor kell beruházni és a konkurencia elé kerülni. Előbb-utóbb úgyis véget ér a válság és addigra komoly előnyre lehet szert tenni. Bár az informatika területén nem tudom mi az az eszköz, ami másnak nincs és nehéz is megszerezni. Egy időben gondolkodtam adatmentő cuccban, meg javasoltak ilyen lézeres gépet, amivel meg lehet javítani az elromlott alaplapokat, de sajnos ezekhez nem értek és egyedül nem vágnék bele.
-
Tagocska
Az igaz lehet, hogy aki most tuléli a hitel és pénzügyi válságot az késöbb nyertesként jöhet ki a konkurencia harcból !
-
Tagocska
Igen ezért kell most pályázatból olyat csinálni, ami másnak nincs. Pl. hátrányos helyzetű térségben 70 % támogatást adnak szoftverre és gépekre is (pl. webáruházra, laptopra).
-
Tagocska
Izgalmasnak tűnik, kár hogy több pénz kellene hozzájuk, mint amennyi a rendelkezésemre áll