Eredmény: 1 - 5 (5) összesen

Téma: Informatikai pályázat

g-easy
    Vendég g-easy logója

Alapbeállítás Informatikai pályázat

Szia Sanyi!

Olyan kérdésem lenne, hogy pl. egy "egyéb számítástechnika" főtevékenységgel rendelkező cégnek van e lehetősége, pl. szerver vásárlásra pályázni. Konkrétan, szeretnék egy fullextrás szervert venni, kb. 1 millió értékben. Ehhez tudsz te valami segítséget nyújtani?

Előre is köszi.

Tagocska imported_Sanyi logója
    Hozzászólás
    26

Alapbeállítás re: Informatikai pályázat

Van lehetőség, több pályázatban is lehet informatikára támogatást igényelni. Több információra lenne szükségem ahhoz, hogy meg tudjam mondani tudsz-e a pályázni (pl. 2007. évi árbevétel, átlagos statisztikai létszám, megvalósítás helye.

Erre a két kiírásra hívnám fel a figyelmed:

GOP-211/A

E-kereskedelem támogatása

Ha további információt szeretnél, akkor küldd el a 2007. évi mérleged az info@forrascentrum.hu címre a megvalósítás helyének megjelölésével.

Még annyit hozzátennék, hogy érdemes két évre előre gondolkodni, mert ennyi idő van a pályázat megvalósítására. Vagyis ha tudod, hogy 2010-ben is fogsz szervert venni, akkor már azt is beépíteni a pályázatba.

Hasonló témák:

g-easy
    Vendég g-easy logója

Ahhoz, hogy a vállalkozás vagy egyéni vállalkozás a pályázati kiírás keretében pályázhasson több feltételt teljesítenie kell. Az átlagos statisztikai létszáma az utolsó lezárt üzleti évben el kell, hogy érje az 1 főt, továbbá az egy főre eső árbevétel meg kell, hogy haladja a 4 millió Ft/fő összeget, valamint a saját tőke nem lehet negatív (a mérleg saját tőke sor). A vállalkozás nem állhat csőd-, felszámolási eljárás vagy végelszámolás alatt és legalább két teljes lezárt üzleti évvel kell rendelkeznie.
    Ezt az oldaladról idézem.

Az 1 fő azt jelenti, hogy.. hát bt. vagyok, én vagyok a beltag. Magam után fizetek mindent, kivettem a jövedelmem. Le SZJA-tam. akkor a rám eső árbevétel a 4 millió.. ez a bevételt jelenti?

Vagyis inkább úgy mondom, hogy a forgalmat? Az bőven megvan 4 millió, de a haszon az nincs.

A tagi kölcsön az is beleszámít? Mindig pozitív lett a mérlegem, de mindig éppen csak. Ilyen 30-50 ezreket fizettem csak év végén adót + az SZJA. A cégem most októberben volt két éves. Az is megvan.

A szervert, ha pl. megy az 50%, akkor azonnal akarom. A település is biztosan jó, délalföldi régió, isten hátamögötti falu.

Viszont a növekedés az jó téma, mert annak semmi köze nem lenne az eddigi tevékenységhez, teljesen más irány. Meg az sem mind1, hogy én pusztán 1 millióra pályáznék, nem 20-ra, akkor is ugyan azok a feltételek vannak? Valamint az is érdekel, hogy ez kizáró ok e egy lehetséges következő pályázatból?

továbbá szoftverre lehet? pl. vBulletinre..

illetve, ha én elkezdek pl. webáruház készítést vállalni, arra tudlak ajánlani téged, mint pályázó céget? Nekem is jobb lenne, ha az ügyfél pályázatból venné meg.. az tuti pénz.. illetve arra is minimum 1 milla az összeg? az sok, olcsóbban csinálnám..

Tagocska imported_Sanyi logója
    Hozzászólás
    26

Elég sok a kérdés, megpróbálok mindenre válaszolni:

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ezt az oldaladról idézem.

Az 1 fő azt jelenti, hogy.. hát bt. vagyok, én vagyok a beltag. Magam után fizetek mindent, kivettem a jövedelmem. Le SZJA-tam. akkor a rám eső árbevétel a 4 millió.. ez a bevételt jelenti?
    Az átlagos statisztikai létszám a kérdés, amit elvileg a könyvelőd jelentget a KSH-nak, ha abban 1 fő van akkor ok.

A Bt. bevételét kell nézni. Kinyitod a cég mérlegét és megnézed a nettó árbevétel sort. Ha nagyobb, mint 4 millió Ft akkor jó, mivel elvileg egy alkalmazott van.

Vagyis inkább úgy mondom, hogy a forgalmat? Az bőven megvan 4 millió, de a haszon az nincs.

A tagi kölcsön az is beleszámít? Mindig pozitív lett a mérlegem, de mindig éppen csak. Ilyen 30-50 ezreket fizettem csak év végén adót + az SZJA. A cégem most októberben volt két éves. Az is megvan.
    A nyereség nem számít. Annyi a fontos, hogy a saját tőke legyen nagyobb, mint a jegyzett tőke. Ezt ugyancsak a mérlegben látod.

A szervert, ha pl. megy az 50%, akkor azonnal akarom. A település is biztosan jó, délalföldi régió, isten hátamögötti falu.
    Több megoldás is lehet, de ez nem fórumtéma.

Viszont a növekedés az jó téma, mert annak semmi köze nem lenne az eddigi tevékenységhez, teljesen más irány. Meg az sem mind1, hogy én pusztán 1 millióra pályáznék, nem 20-ra, akkor is ugyan azok a feltételek vannak? Valamint az is érdekel, hogy ez kizáró ok e egy lehetséges következő pályázatból?
    A növekedés viszonylag egyszerűen teljesíthető, minden pályázóra vonatkozik a megpályázott összegtől függetlenül. Én ha pályáznék, akkor biztos, hogy többet igényelnék 1 millió Ft-nál . Nem világos mi lehetne kizáró ok.

továbbá szoftverre lehet? pl. vBulletinre..
    Ez megoldható. Ja és SEO-ra is lehet támogatást igényelni

illetve, ha én elkezdek pl. webáruház készítést vállalni, arra tudlak ajánlani téged, mint pályázó céget? Nekem is jobb lenne, ha az ügyfél pályázatból venné meg.. az tuti pénz.. illetve arra is minimum 1 milla az összeg? az sok, olcsóbban csinálnám..
    Én nyitott vagyok ilyen típusú együttműködésre. Arra egyébként a minimum összeg 3 millió Ft. Persze egy ilyen megbeszélés már egy személyes találkozó részét kell, hogy képezze.

Tagocska candy logója
    Hozzászólás
    15

Informatikai, műszaki cikkekre mozgáskorlátozottaknak nincs lehetősége valahol pályázni? Nekem nagy segítség lenne rá.

Köszönöm a segítséget!

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104