Világvége?
Egyébként fogalmam nincs. Azt tudom, hogy én meg fogok élni így is, úgy is. De tervezem elhagyni drága kis hazánkat. Nem azért, mert ilyen a vezetésünk, hanem sokkal inkább azért, mert a sok zombi még asszisztál is hozzá.
Hát, gondolkodtam már rajta sokat, hogy kisebbséginek vallom magam, és segílyért állok majd sorba. Beszélik, roppant kifizetődő tud lenni.
Ja, vagy hogy az állam? Hát azt nem tudom. Hitelt biztos, abból van sz@rásig.
Erre csak egy kérdés: Láttál már erre akár csak egy példát is az utóbbi pár évtizedben?
Nehéz lesz, és persze senki nem hiszi majd el neki, akinek egy csepp esze is van. De azért megpróbálja. Ha más nem, legalább ők majd elhiszik maguknak, hogy nem ők hibáztak.
Na, azt megnézném, mert olyanra még példát nem láttam!
Gyengül szépen tovább, mint ahogy azt már megszokhattuk tőle az elmúlt évtizedekben.
Nőnek, nőnek, növekednek. Szépen, ügyesen terebélyesednek. ... Majd egyszer csak kipukkannak.
Volt a 90-es években egy általam nem túlzottan kedvelt együttes. Annak szeretném felidézni örökérvényű mondatait:
"Bye-bye Szása...!"
Kezdj el spájzolni!
Főként tartós élelmiszert (lisztet, rizst, cukrot, kolbászt na meg konzerveket). És persze az sem baj, ha felkészülsz némi csetepatéra. Homokzsákokat mindenképpen szerezz be és töltsd meg. Árvíz esetén is jó, mert gyorsan oda tudod rakni a házad köré ha a Tisza megint kilépne a medréből, de arra is tökéletes, hogy kicsit megerősítsd a ház falait. Asztalosként gondolom fából van neked otthon dögivel - csinálj pár, ablakra könnyen és gyorsan felszerelhető védőalkalmatosságot. nem árt fából, szénből kisebb fölösleget felhalmozni, hogy ne kelljen majd annyit járni az erdőbe fát lopni. Otthonra meg ásó-lapát-vasvella, de az sem baj, ha egy vadászpusku is ott figyel a szekrényben. Tudod, mint a világháborúban.
Ja, pince! Az legyen ám, de jó mély!
(Hagy ne mondjam, hogy gyerekkoromban olyan házban is laktam, aminek volt un. légoltalmi pincéje. Röviden "légópince". Na az volt ám a derekas! Kétujjnyi vastag acélajtók, aranyos kis "szobák", bennük a börtönös filmekben megismert lehajtható faágyak, légszűrő, és minden ami csak kellhet. Király volt!)
Túlélni lehet.
Úgy 40 éven belül mindenképpen számíthatsz rá.
Ma. Ugyanis ma nem érek rá ezzel foglalkozni, így kizárt, hogy ma legyen. Holnap esetleg? Délelőtt ráérek.
Hasonló témák:
- Hogyan találtál rá erre a remek oldalra????
- Fidesz két-harmad - te hogyan csinálnád?
- Megcsaltak... hogyan lehet túlélni?
- Hogyan találtál meg minket?
- Borotválkozás:ki, miért, hogyan, mivel?
- Ki mit? mivel? és hogyan főz ma?
- Rugby Magyarországon
- Újra Magyarországon Jean Michel Jarre!
- Hogyan tölts el egy napot a barátokkal
- Hogyan készítsek nyerő sminket egy bulira

LinkBack URL
About LinkBacks
Válaszol idézettel

meg linket se szurhatok be. bele kell huznom itt is