Találtam egy piszok jó blogot. Bánom, hogy eddig nem futottam bele, mert most kénytelen vagyok visszamenőleg elolvasni minden cikket. Kiváló írások, egy nagy rakás humorral:
Varánusz
Egész délelőtt ezt olvastam, de nem tudok betelni vele.
Mindenesetre úgy lenne korrekt, ha a jelenlegi módosítások is csak a következő kétharmados többséggel rendelkező párt támogatásával lépnének érvénybe. Mert ez így óvoda...
Ide is belinkelem :-)
[youtube][video]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/73ApAjJfOiU?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/73ApAjJfOiU?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/video][youtube]
Találtam egy piszok jó blogot. Bánom, hogy eddig nem futottam bele, mert most kénytelen vagyok visszamenőleg elolvasni minden cikket. Kiváló írások, egy nagy rakás humorral:
Varánusz
Egész délelőtt ezt olvastam, de nem tudok betelni vele.
Hogy mit csinálnék a két-harmaddal?
Nem tudom, de biztos nem azt, amit a fidesz.
Ez már felháborító, amit csinálnak4 A köztársasági elnök már az övék, úgy táncol, ahogyan ők fütyülnek.
Az AB már szintén az ő irányításuk alatt van, s most készül az a jogszabály, amivel a bíróság is az ő kezükbe fog kerülni. Csak azt nem értem, hogy a szimpatizánsok nem veszik észre, hogy egy diktatúrához asszisztálnak?
Nem vagyok sem fideszes, sem mszp-s, de ez már több a soknál. Teljesen megyünk az egypártrendszer felé, s ez nem sok jóra vezet.
Ja, és csak úgy elvesznek 3000 milliárdot, Csak úgy lenyúlják a magánnyugdíjpénztárakat? Mennyire legális is ez? És ahogyan butítják az embereket, hogy miért jobb az állami rendszerbben maradni... Ha valaki kicsit is gondolkozik, rájöhet, hogy mennyire nem éri meg. Kivéve persze, ha 5 éven belül megy nyugdíjba.
En a Fidesz helyeben lemondanek es atadnam a kormanyzast a Jobbikank, hogy vegre tenyleg rend legyen kis hazankban.
Szerintem a Jobbik a megoldás.A FIDESZ nem jó..csak elhitették,hogy ők majd megcsinállják.Hatalom éhesek.