Hűha, ezzel a szöveggel elmehettél volna akár KISZ titkárnak is 30 évvel ezelőtt!![]()
Tévedsz kedves scs! Van olyan államforma, mely egy hosszú, kemény, de dicső munka; kitartó és odaadó állampolgári részvétel, önfeláldozó magatartás gyümölcseként - végcélját elérve feleslegessé teszi a pénz használatát. Ahol mindenki egyesül egy egyenlőségre alapozott tökéletes társadalomban, elvekben azonosan gondolkodva, munkában versenyezve, terveket 120%-ra teljesítve... és a gondoskodó közösség vezéreink akaratát követve mindenkinek szükségei szerint oszt a megtermelt javakból.
Ha már most elkezdjük ezt a munkát, és megelőlegezzük hazánknak az áldozatokat, fiaink büszkén emlékeznek majd ránk.
Nincs akadály! Előre!
Hűha, ezzel a szöveggel elmehettél volna akár KISZ titkárnak is 30 évvel ezelőtt!![]()
+ 1 költségvetési tanács legyilkolása - mert nem tudták befogni a szájukat
Na elég hamar vége lett ennek a topicnak ki maradt ki ment?
Mert ugye már van végeredmény.
Sajna bizony van. Viszont a tűzoltó kolléga miatt nem biztos, hogy a nyugdíjkérdés teljesen eldőlt.
A magánnyugdíjnak már búcsút mondhatunk, és ezáltal a következő pár évtizedben fizethetjük tovább mások után a járulékát (ha lesz akkor mázlink, hogy nem megy közben csődbe az ország ezeknek a félhülyéknek a tevékenysége miatt). Viszont a korai nyugdíj tekintetében még talán lesz egy meccs.
Rájöttem egyébként, hogy a közeljövőben cseszek én fizetni bármit is ennek a tolvaj bandának. Pláne nyugdíjjjárulékot! Szépen kimegyek valami kedves kis külföldi országba és annak fogom fizetni. Nem igazán van ínyemre, hogy az általam befizetett pénzből semmittevőket, álrokkkantakat, munkakerülőket, meg politikusokat tartsanak el. Dögöljön csak éhen az összes itt a posvány legalján, a zombihadukkal együtt.
Jó lenne hamár leszoknál a Viktorozásról mielőtt teljesen szavahihetetlennek tünsz. Meg különben is amiket írsz abból arrol következtetek, hogy talán még az édesapád is lehetne. El kell viseld, hogy Ő a miniszter elnők,és kiváncsi lennék apádról hogy beszélsz arrol mesélj inkább.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy:
- Tudsz érveket is hozni esetleg, vagy az nem megy?
- Ennyire frusztrál téged, hogy valaki a drága Viktorodat és a Pártot szapulja (jogosan)?
- Nem, nem lehetne az apám az az alcsúti gnóm. (Egyrészt a korkülönbség mértéke miatt, másrészt mert én ember vagyok, nem pedig egy szélkakas).
Még szerencse, hogy kissebségbe vagy, mert a kinyilvánulásaidból itélve diktátor lennél.
Csá-----először is nem akarok okoskodni...de nem csak én látom úgy hogy az országban a gazdaság, s a munkanélküliség már a mélyponton van...(?)Az építőiparról nem is beszélve....én elmentem szavazni s a Fideszre szavaztam, ezt valamelyest jobbra tartom mint a b...zi MSZP-t.De nem sokkal, kevesebb mint 1 %al...a másik hogy mikor lessz itt rend,s normális megélhetés.:?Soha, ha mi nem azon leszünk.....harcolni kellene...csak a magyarság mostanság...elégé...magának való nép lett...ha így folytatjuk a magyarok sem maradnak meg sokáig...2080ig már csak 4-5 millióan leszünk , ha így megy tovább........a sok cigány meg szaporodik "de minek"..?