Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (42) összesen

Téma: Bajnokok Ligája 2009/2010

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás Bajnokok Ligája 2009/2010

Kinek szurkoltok az idei bajnokok ligájában??? Szerintem a Bordeaux érdemelné most meg a legjobban.
    Amúgy láttátok a legutóbbi két meccset a legjobb nyolc közé jutásért???

-További témák,tippek, és vita témák a BL-ről kapcsolatba,csak itt ebben a topicban!

Ha nem akkor itt az idő,hogy megnézd az összefoglalót:

FC.Porto-Arsenal 2-1

[youtube][video]http://www.youtube.com/watch?v=kmai2n7p_Q8[/video][youtube]

Bayern München-Fiorentina 2-1

[youtube][video]http://www.youtube.com/watch?v=mVtJ5tWAvTE[/video][youtube]

Kérésre törölve 110209
    Vendég Kérésre törölve 110209 logója

Király re: Bajnokok Ligája 2009/2010

A Bayern München-Fiorentina 2-1 mérkőzést elcsalták.
    A második gól les volt, és előtte a semmiért kiállított a bíró egy Fiorentina játékost.

FC.Porto-Arsenal 2-1
    Az FC.Porto meglepően jól játszott.

2010. Február 23.
    Olympiacos - Bordeaux
    Majd az Olympiacos helyreteszi a kedvenc csapatodat.

A legjobb a FC Barcelona
    és a legjobbak: Daniel Alves, Lionel Messi, Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Carles Puyol

Az olasz bajnokságot kedvelem és a Lazio-t.

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Alapbeállítás re: Bajnokok Ligája 2009/2010

A nem a Bordeaux a kedvenc csapatom,csak a BL-ben. Amúgy a Montpellier a kedvenc csapatom,szóval a Bordeaux és a Montpellier nagy riválisok,de a Bordeaux minél előrébb menetel a BL-ben,annál fáradtabb lesz és a Montpellier a Francia 1. élén fog állni és remélhetőleg meg is nyeri.
    Egyébként nem volt még olyan a BL-ben,hogy egy csapat kétszer egymás után nyerje meg...szerintem most sem lesz ilyen.

A Bayern-Fio...meccset nem láttam csak az összefoglalót így az hogy les volt-e vagy sem,azt nem tudom sem megerősíteni sem megcáfolni.

A Porto-Arsenal meccsről annyit,hogy a Porto tényleg jól játszott,de mák az volt rendesen,de nem is bánom,hogy a Porto nyert,mert az Arsenal az a csapat,akit a legjobban utálok.

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

én csak és kizárólag a Barcelonan-nak szurkolok..mindig is nekik drukkoltam..ők a legjobb játékosok és a legnagyobb klasszisok.úgyhogy nagyon remélem, hogy ott lesznek a döntőben.meg is fogom nézni a közvetítést, vagy ki kéne jutni valahogy..tudtok valami jó ajánlatot?

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Idézet vienman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    én csak és kizárólag a Barcelonan-nak szurkolok..mindig is nekik drukkoltam..ők a legjobb játékosok és a legnagyobb klasszisok.úgyhogy nagyon remélem, hogy ott lesznek a döntőben.meg is fogom nézni a közvetítést, vagy ki kéne jutni valahogy..tudtok valami jó ajánlatot?
    Nem semmi jegyárak vannak, arról nem is beszélve, hogy el kell jutni odáig, és legalább 1 éjszakát ott kell töltened. Ez legalább 200k-ba kerül. Ennyiből már eltud menni az ember egy 1 hetes tengerparti nyaralásra

Tagocska pet.andro logója
    Hozzászólás
    11

Tényleg hihetetlen árai vannak egy ilyen meccsnézésnek. Nem sokan engedhetik meg maguknak. Nekünk halandóknak marad a tv2, vagy a marha nagy szerencse.

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Vagy egy marha nagy kivetítő! Mi szerintem valamilyen óriás kivetítős progin fogjuk nézni, csak az eső ne szóljon közbe.

nagylevi85
    Vendég nagylevi85 logója

Mi is azt szoktuk, van projektorunk, redőny le, vászon az ablak elé egy tálca sör és jó hangulat

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Idézet nagylevi85 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Mi is azt szoktuk, van projektorunk, redőny le, vászon az ablak elé egy tálca sör és jó hangulat
    Mi így filmet szoktunk nézni, így házibuli bemelegítéseként. De ez nem rossz ötlet, hogy meccs nézésre használjuk. Csak akkor tényleg jól bekell vásárolni sörből, mert ha elfogy, akkor megvagyunk lőve

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Nagyon kíváncsi leszek a mai Barca-Inter meccsre. Mind a két csapat nagyon jó úgyhogy jó meccs lesz az biztos. Én személy szerint a Barca-nak drukkolok. Amit írtatok az meg jó ötlet. Egy tálca Heinekken aztán mehet is a foci nézés

Oldal: 1 / 5 12345 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: