Én azt kértem barátnőmtől szülinapomra, hogy menjünk el együtt.Még nem merte megígérni
Nagy meccs lesz biztos mert azért 2 elég nagy csapatról és nagy ellenfélről van szó.
Én azt kértem barátnőmtől szülinapomra, hogy menjünk el együtt.Még nem merte megígérni
Itt a döntőre gondoltál? Csak mert oda most elég necces kijutni a mostani állapot miatt + hát a jegyek sem olyan olcsók. De ez egyén függő hogy kinek mire van spórolt pénze vagy hogy éppen mire akarja költeni. Igazából születésnapi ajándékként más![]()
A várható kezdőcsapatok:
Inter: Julio César - Maicon, Samuel, Lucio, Zanetti - Stankovic, Cambiasso, Motta - Sneijder - Milito, Eto'o
Barcelona: Valdés - Puyol, Piqué, Milito, Maxwell - Busquets, Xavi, Keita - Dani Alves, Messi, Pedro
Azért ez elég erősnek tűnik...Nagyon-nagyon jó meccs lesz.
Jó is volt. Hu Bazooka merész születésnapi ajándék kívánság, de hajrá
Ha nyersz tuti emlékezetes születésnapi élmény lesz
na megvolt ez a meccs is....inkább ne lett volna. Kicsit felhúztam magam rajta..főleg azon mikor Messi könyökére ugrottak...egy kocsmában voltunk ahol több volt az interes emberke és akkora hőbörgés lett belőle. Szándékosan arcba vágta..na persze..ez előre megtervezett dolog volt. Direkt várta a pillanatot,hogy amikor a könyökének fog ugrani akkor kicsit jobban ráfeszít,hogy kiüsse. Ezt a marhaságot.
Annyiból volt jó,hogy volt egy majom drukker aki az összes gólnál meghívott egy csomó emberkét egy kör heinekenre. Ezt mondjuk preferáltamBár a gólokat nem
Én arra számítottam inkább, hogy Messit fogják kiütni. Amit mutatott az Arsenal ellen, azóta mindenki rá vadászikDe a tegnapi meccsen nem igazán remekelt, így nem is kellett tőle félnie az ellenfélnek. Na de talán majd a visszavágón elkeni a szájukat
Mi az hogy nem kellett tőle félni? Voltak olyan megmozdulásai amik nem sokon múltak, hogy ne gól legyen belőle.
Másik az, hogy egyszer tett csodát azután nem lehet tőle mindig ezt a szintet elvárni. Zseniális játékos, de most Gardiola pont úgy hozta össze a csapatot, hogy tutta hogy kifogják venni Messit a játékból és ezzel teret csinált más játékosoknak. Az más kérdés hogy nem tudtak a lehetőséggel érni és a bíró sem nagyon engedte.
Sok is volt szerintem a helyzet ebbe a meccsbe ahol nem sok múlott a gólon.Gardiola-nak meg igaza van abban hogy hagyja a többi játékost is érvényesülni, sose lehet tudni hogy a többiek közül ki emelkedik ki valami ügyes trükkel ami gólhoz vezethet.
Gondolkoztatok már, hogy hol fogjátok nézni a döntőt? Most, hogy az itner nyert lehet, hogy mégis Inter-Bayern lesz a vége, mert esélyt látok rá
Én is egyre jobban kezdem hinni, hogy nem a Barca lesz az idei BL győztes. De azt nem hinném, hogy a Bayern továbbjut. Szerintem elfogja verni a Lyon. Amikor az MU-n túl jutott, azis részben a szerencsének volt köszönhető. A Lyon pedig most nagyon erős. De az tök jó, hogy a 4 elődöntős csapat, mind különböző országokból került ki, és egyik sem angol