Oldal: 2 / 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (42) összesen

Téma: Bajnokok Ligája 2009/2010

nagylevi85
    Vendég nagylevi85 logója

Alapbeállítás re: Bajnokok Ligája 2009/2010

Nagy meccs lesz biztos mert azért 2 elég nagy csapatról és nagy ellenfélről van szó.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Én azt kértem barátnőmtől szülinapomra, hogy menjünk el együtt.Még nem merte megígérni

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Idézet Bazooka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én azt kértem barátnőmtől szülinapomra, hogy menjünk el együtt.Még nem merte megígérni
    Itt a döntőre gondoltál? Csak mert oda most elég necces kijutni a mostani állapot miatt + hát a jegyek sem olyan olcsók. De ez egyén függő hogy kinek mire van spórolt pénze vagy hogy éppen mire akarja költeni. Igazából születésnapi ajándékként más

A várható kezdőcsapatok:

Inter: Julio César - Maicon, Samuel, Lucio, Zanetti - Stankovic, Cambiasso, Motta - Sneijder - Milito, Eto'o

Barcelona: Valdés - Puyol, Piqué, Milito, Maxwell - Busquets, Xavi, Keita - Dani Alves, Messi, Pedro

Azért ez elég erősnek tűnik... Nagyon-nagyon jó meccs lesz.

Tagocska hormgab logója
    Hozzászólás
    12

Jó is volt. Hu Bazooka merész születésnapi ajándék kívánság, de hajrá
    Ha nyersz tuti emlékezetes születésnapi élmény lesz

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

na megvolt ez a meccs is....inkább ne lett volna. Kicsit felhúztam magam rajta..főleg azon mikor Messi könyökére ugrottak...egy kocsmában voltunk ahol több volt az interes emberke és akkora hőbörgés lett belőle. Szándékosan arcba vágta..na persze..ez előre megtervezett dolog volt. Direkt várta a pillanatot,hogy amikor a könyökének fog ugrani akkor kicsit jobban ráfeszít,hogy kiüsse. Ezt a marhaságot.
    Annyiból volt jó,hogy volt egy majom drukker aki az összes gólnál meghívott egy csomó emberkét egy kör heinekenre. Ezt mondjuk preferáltam Bár a gólokat nem

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Én arra számítottam inkább, hogy Messit fogják kiütni. Amit mutatott az Arsenal ellen, azóta mindenki rá vadászik De a tegnapi meccsen nem igazán remekelt, így nem is kellett tőle félnie az ellenfélnek. Na de talán majd a visszavágón elkeni a szájukat

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Mi az hogy nem kellett tőle félni? Voltak olyan megmozdulásai amik nem sokon múltak, hogy ne gól legyen belőle.
    Másik az, hogy egyszer tett csodát azután nem lehet tőle mindig ezt a szintet elvárni. Zseniális játékos, de most Gardiola pont úgy hozta össze a csapatot, hogy tutta hogy kifogják venni Messit a játékból és ezzel teret csinált más játékosoknak. Az más kérdés hogy nem tudtak a lehetőséggel érni és a bíró sem nagyon engedte.

Tagocska hormgab logója
    Hozzászólás
    12

Sok is volt szerintem a helyzet ebbe a meccsbe ahol nem sok múlott a gólon.Gardiola-nak meg igaza van abban hogy hagyja a többi játékost is érvényesülni, sose lehet tudni hogy a többiek közül ki emelkedik ki valami ügyes trükkel ami gólhoz vezethet.

Tag darkspencer logója
    Hozzászólás
    56

Gondolkoztatok már, hogy hol fogjátok nézni a döntőt? Most, hogy az itner nyert lehet, hogy mégis Inter-Bayern lesz a vége, mert esélyt látok rá

Tag Károly logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    89

Idézet darkspencer eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Gondolkoztatok már, hogy hol fogjátok nézni a döntőt? Most, hogy az itner nyert lehet, hogy mégis Inter-Bayern lesz a vége, mert esélyt látok rá
    Én is egyre jobban kezdem hinni, hogy nem a Barca lesz az idei BL győztes. De azt nem hinném, hogy a Bayern továbbjut. Szerintem elfogja verni a Lyon. Amikor az MU-n túl jutott, azis részben a szerencsének volt köszönhető. A Lyon pedig most nagyon erős. De az tök jó, hogy a 4 elődöntős csapat, mind különböző országokból került ki, és egyik sem angol

A téma címkéi: