..felem legyen igazad...csak akkor megint legyen ingyen heineken
keresni fogom az ilyen majmokat akik meindenkit meghívnak ha gólt rúgott a csapata
én meg begyűjtöm az összes kódot háháháháhá (ördögi kacaj)
..felem legyen igazad...csak akkor megint legyen ingyen heineken
keresni fogom az ilyen majmokat akik meindenkit meghívnak ha gólt rúgott a csapata
én meg begyűjtöm az összes kódot háháháháhá (ördögi kacaj)
Nem volt rossz a Bayern-Lyon. Igaz kár, hogy kevés gól született és reméltem, hogy a Lyon fog nyerni, nadehát, nem lehet mindig úgy ahogy szeretnémDe legalább izgalmas lesz a visszavágó, mivel még mindkét csapatnak elég nagy az esélye a továbbjutásra. Nem úgy, mint a Barca Inter esetében, igaz ott is jó meccset láthatunk, mivel a Barca biztos, hogy 200%-on fog működni. A meccset megfogja nyerni, viszont a továbbjutás necces lesz.
A barca továbbjutásában én is kételkedek, de ha sikerül neki akkkor az igazi bravúr lesz tőlük. A lyon eddigi menetelése is meglepő volt, remélem mostmár ők se hazudtolják meg magukat és bejutnak a döntőbe, mert akkor szomorú leszek
Szerintem a Bayern fog ma továbbjutni, mivel a Lyonnak csak a győzelem az egyetlen elfogadható eredmény. És szerintem túl fogják izgulni a dolgot, nagyon görcsösen fognak játszani. Persze ez az Én véleményem. Inkább a holnapi meccs lesz kemény, mivel ott nagyon nem eldőlt a dolog, és szerintem a Barca fog nyerni a hazai pályáján, viszont ugye nem mindegy mennyivel. Itt pedig hosszabbításra számítok.
Szerintem is hogy a Bayern fog ma továbbjutni.Elég nagy a valószinűsége habár a lyon sem fog játszadozni nagyon s igyekezni fognak hogy azért egypár golt rugjanak.na meglátjuk akkor hogy mi lesz ennek a vége már nagyon kiváncsi vagyok
Azt hiszem mára és holnapra megvan a programom. Haverokkal megbeszéltük, hogy megyünk a ZP-be mivel most ott van valami Heineken Center és kivetítőn lehet követni az elődöntő visszavágókat és majd a döntőt is 22.-én. Talán nem lesznek még sokan, mert ezt az infót is csak nagy nehezen találtam meg
Az első jóslatod az bevált, tényleg a Bayern megy tovább, de szerintem a main nem lesz hosszabbítás. Szerintem az Inter be fog állni védekezni, és abból igyekszik majd kontrázni. Szerintem a Barca fog lőni egyet aztán hosszú szünet nagy erőlködések majd a sípszó elvágja őket a döntőtől.