Hajrá Fradi, hajrá Fradi
Hajrá fiúk mert fő a győzelem!
Száz kisleány, egy gólra vár
Száz csókot ád majd a győztes meccs után!
Hajrá Fradi, hajrá Fradi
Hajrá fiúk csak tovább
És süvít a labda
A hálóba varrva
Hajrá, Hajrá, csim-bum gól.
Fradi a színed zöld-fehér
Sok dicsőt mesél
Tizenegy bátor sportoló
Úgy száguld mint a szél
Sok-sok ezer szurkoló
Győzelmet remél
Fradi ma újra győzni kell
Ez legyen a cél!
pedig a fradi a legjobb
Elődöntősök vagyunk! Nyertünk! 3-2! Juhúúúú!
Nincs valami nagy pörgés, emberek. Pedig holnap elődöntőzik az U20, de ezek szerint csak én vagyok izgatott.
Mondjuk félek is: a ghánaiak erősek, magasak, gondolom, belőlük kevesebbet vett ki a hosszabbításos meccs. Ráadásul ugye sárga lapok miatt nem lesz Koman... igaz, náluk meg nem játszik Ayew, az ő irányítójuk, kábé egyértelműen a legjobb játékosuk.
Gyerekek ez a magyar 20as válogatott le a kalappal. Remélem első hellyen végzünk.
Minden elismerésem a vb bronzérmes fiataloknak,tiszta szívből gratulálok nekik!
Azt azonban nem hagyhatom szó nélkül,hogy a meccseken rendszerint a második félidőben nyújtottak jó teljesítményt.
Ennek oka valószínűleg a rossz taktika megválasztása Egervári Sándor szöv.kapitány részéről!
A felnőtt válogatottról sajnos semmi jót nem tudok mondani,mint ahogy Erwin Koemanról sem.
Az MLSZ vezetése is megérne egy misét,miért kellett ennek a tehetségtelen holland edzónek meghosszabbítani a szerződését?
Ilyen kvalitásút itthon is találtak volna!
Igen én is csak gratulálni tudok az U20-oknak, és holnap pedig ujra drukkolhatunk a DVSC-nek is el nem felejteni!!!!!
Hajrá LOKI!!!!!
Én lehet, hogy ki is megyek a meccsre. Remélem legalább egy gólt lőnek a debreceniek.