Van egy ismerősöm, neki még van jegye. Olvastam az nso-n egy cikkben, hogy felajánlottak 1 milliót a Fiorentina elleni első gólszerzőnek, nah kíváncsi leszek összejön e...
Jegyet már nem kapsz mert mind elkelt, ha mákod van esetleg a pálya előtt valami jegyüzértől kaphatsz még akár olcsóbban is egyet. Csak menj ki időben
Van egy ismerősöm, neki még van jegye. Olvastam az nso-n egy cikkben, hogy felajánlottak 1 milliót a Fiorentina elleni első gólszerzőnek, nah kíváncsi leszek összejön e...
Rambo kéne a te jegyed! Nem vagyok valami net függő. Tudnál adni irányítást, valami linket ahol videókat találok. Mi ez a milliós dolog? Válaszodat előre is köszi. üdv
Hát az bizony nagyon pozitív lenne ha legalább egyet rugnánk még akkor is ha mellé 2-t kapunk is, csak lássa meg végre a világ hogy azért mi is tudunk!
És ez az ami érthetetlen is, értem én h kap egy millát, de lehet h ő csak épp h értékesíti azt amiért a többiek nagyon megszenvedtek. ez csapatjáték nem az egyént kéne díjazni... Sztem...
Mindegy hogy miért ajánlják fel az igazság az hogy egy kicsit példa értékű is, mint ahogy az is hogy a játékosok meg jótékony célra fordítják, szerintem több ilyen is kellene, és persze ne feltétlenül csak a gólért adják, jó tudom hogy a focit gólra játsszák, de egy ember lő gólt mégis a csapat nyer--> csapatsport :P
Egyébként mecs "szintjétől" függően igyis ugyis jár valamennyi lóvé gólonként, kapusoknak meg gondolom védett gólonként, mint az olimpián érmek után, tudtommal.