Oldal: 4 / 10 ElsőElső 123456789 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 31 - 40 (92) összesen

Téma: Foci

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Alapbeállítás re: Foci

Jegyet már nem kapsz mert mind elkelt, ha mákod van esetleg a pálya előtt valami jegyüzértől kaphatsz még akár olcsóbban is egyet. Csak menj ki időben

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Van egy ismerősöm, neki még van jegye. Olvastam az nso-n egy cikkben, hogy felajánlottak 1 milliót a Fiorentina elleni első gólszerzőnek, nah kíváncsi leszek összejön e...

Tagocska sinkaadam logója
    Hozzászólás
    4

Rambo kéne a te jegyed! Nem vagyok valami net függő. Tudnál adni irányítást, valami linket ahol videókat találok. Mi ez a milliós dolog? Válaszodat előre is köszi. üdv

Hozzászólás
    224

Hát az bizony nagyon pozitív lenne ha legalább egyet rugnánk még akkor is ha mellé 2-t kapunk is, csak lássa meg végre a világ hogy azért mi is tudunk!

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Idézet sinkaadam eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Rambo kéne a te jegyed! Nem vagyok valami net függő. Tudnál adni irányítást, valami linket ahol videókat találok. Mi ez a milliós dolog? Válaszodat előre is köszi. üdv
    Nézz szét inkább más fórumokon is, nagyobb focis témákban, ott biztos lesz pár ember, akik hirdetik a jegyeket. A milliós dolognak az a lényege, hogy ha valaki lő gólt a Fio-nak holnap, akkor kap egy millát.

Hozzászólás
    224

És ez az ami érthetetlen is, értem én h kap egy millát, de lehet h ő csak épp h értékesíti azt amiért a többiek nagyon megszenvedtek. ez csapatjáték nem az egyént kéne díjazni... Sztem...

Tagocska sinkaadam logója
    Hozzászólás
    4

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    És ez az ami érthetetlen is, értem én h kap egy millát, de lehet h ő csak épp h értékesíti azt amiért a többiek nagyon megszenvedtek. ez csapatjáték nem az egyént kéne díjazni... Sztem...

Az nso-nál nem ez volt a lényeg. A reklámra mentek. De lehet előre megbeszélték, hogy úgyis felajánlják a pénzt. Így meg olyan mindegy, hogy kilövi be, csak lőjön már.

Hozzászólás
    224

Idézet sinkaadam eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Az nso-nál nem ez volt a lényeg. A reklámra mentek. De lehet előre megbeszélték, hogy úgyis felajánlják a pénzt. Így meg olyan mindegy, hogy kilövi be, csak lőjön már.
    Ebben is van valami, mert azét valjuk be azaz 1 milla az nem sok, ellenben mivel a TV-ben is bemondták... Ha valóban reklámcélzatú volt ez a felajánlás akkor határozottan jol csinálták...

Tagocska karesz logója
    Hozzászólás
    13

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ebben is van valami, mert azét valjuk be azaz 1 milla az nem sok, ellenben mivel a TV-ben is bemondták... Ha valóban reklámcélzatú volt ez a felajánlás akkor határozottan jol csinálták...
    Mindegy hogy miért ajánlják fel az igazság az hogy egy kicsit példa értékű is, mint ahogy az is hogy a játékosok meg jótékony célra fordítják, szerintem több ilyen is kellene, és persze ne feltétlenül csak a gólért adják, jó tudom hogy a focit gólra játsszák, de egy ember lő gólt mégis a csapat nyer--> csapatsport :P

Hozzászólás
    224

Egyébként mecs "szintjétől" függően igyis ugyis jár valamennyi lóvé gólonként, kapusoknak meg gondolom védett gólonként, mint az olimpián érmek után, tudtommal.

A téma címkéi: