Oldal: 5 / 10 ElsőElső 12345678910 UtolsóUtolsó
Eredmény: 41 - 50 (92) összesen

Téma: Foci

Tagocska sinkaadam logója
    Hozzászólás
    4

Zavarban re: Foci

Idézet sibidubiwápápábubáp eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Egyébként mecs "szintjétől" függően igyis ugyis jár valamennyi lóvé gólonként, kapusoknak meg gondolom védett gólonként, mint az olimpián érmek után, tudtommal.
    Kíváncsi vagyok a bl-ben gólonként mennyi pénz jár és kinek. Ez az egymillió forint elég jelképes összegnek tartom. Megkeleltt volna toldani egy nullával. Annak már lenne értelme.

Tagocska karesz logója
    Hozzászólás
    13

Alapbeállítás re: Foci

Idézet sinkaadam eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Kíváncsi vagyok a bl-ben gólonként mennyi pénz jár és kinek. Ez az egymillió forint elég jelképes összegnek tartom. Megkeleltt volna toldani egy nullával. Annak már lenne értelme.
    Hát azt nem tudom hogy a játékosok mennyit kapnak csak hogy a döntetlen 400 a győzelem 800 ezer eurot ha jól tudom ha nem akkor javítsatok ki.

Tag Rambo logója
    Hozzászólás
    104

Sziasztok. Mostanában olvastam egy könyvet, ami a fiatal focisták külföldre jutását segítheti! Ha valaki gondolkodik azon, hogy a fiát elküldje focizni, az mindenképp olvassa el először!
    http://www.kulfoldremennifocizni.eu

Tagocska sinkaadam logója
    Hozzászólás
    4

Nem tűnik rossznak... Lehet megajándékozom vele a fiamat. A focit szereti, és legalább nem butítják le a mai divatkönyvek...

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

VB-ről mi a véleményetek? Ma olvastam hogy már elkészültek a stadionok és már csak kisebb munkálatok vannak hátra. Biztos hogy izgalmas lesz ez a VB,jó meccsek lesznek. Én a németeknek drukkolok,bár az angoloknak is de Beckham-nélkül nem hiszem h olyan jók lesznek.

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

a VB nagyon nagy király...nagyon várom, hogy legyen már itt az a fránya június..
    amúgy én is úgy hallottam, hogy kész lettek a cuccok, mármint a stadionok
    és hogy horror drágába kerültek

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Idézet piciruci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    a VB nagyon nagy király...nagyon várom, hogy legyen már itt az a fránya június..
    amúgy én is úgy hallottam, hogy kész lettek a cuccok, mármint a stadionok
    és hogy horror drágába kerültek
    5 új stadion épült és 5-öt felújítottak. Gondolhatod mekkora pénz Zsebből kifizetem. Amúgy komolyra fordítva a szót: A jegy árak az egekben vannak...több ezer euró...

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

több ezer euró szerintem nem egy élmény nyújtása meccsenként..hanem egész egyszerű rablás!

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Ez így van. Gondolom itt hozzák vissza a stadionok árát. Amúgy sajnos ilyen az élet...

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

Hát ez csak a gazdagok kiváltsága. A foci vb élő megtekintése nem az én sportom!
    Gondoljatok bele mi pénz ez... egy 90 ezres stadiont ilyen jegyárak mellett megtölteni.

A téma címkéi: