Oldal: 6 / 10 ElsőElső 12345678910 UtolsóUtolsó
Eredmény: 51 - 60 (92) összesen

Téma: Foci

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Alapbeállítás re: Foci

Idézet topipi5 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Hát ez csak a gazdagok kiváltsága. A foci vb élő megtekintése nem az én sportom!
    Gondoljatok bele mi pénz ez... egy 90 ezres stadiont ilyen jegyárak mellett megtölteni.
    Nem magyar pénztárcához kalkulálták a jegyárakat ez tény, de nem is arról szól, hogy lehúzzák az embereket, hanem Afrika gazdaságának, inkább turizmusénak élénkítéséről szól.
    Élőben nézni... van egy lehetőség, de jó adag mázli kell hozzá, mint általában a nyereményjátékokhoz.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Hát igen,ez inkább a tehetősebbeknek van kitalálva...és tényleg az a vicc az egészben hogy a jegyek drágábbak mint a szállás...! Szerintetek ki nyer?

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Remélem, hogy Anglia Srácok egyébként én úgy tudom lehet jegyet nyerni a VB-re! Legalábbis egyik barátnőm erre hajt...

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Jól tudod
    Csak szerintem rengetegen erre pályáznak és így egyre kisebb esély lesz megnyerni... =s

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Én nem tudok ilyen játékól de ez nem jelent semmit Én a németeknek drukkolok...bár az angolok sem rosszak de őket annyira nem szeretem. Élőben is jó lenne megnézni,de leginkább a döntőt,annak lehet egy egyedi hangulata csak ugye ez nem az átlag embereknek van kitalálva(mármint a jegyárak)

Tag Zeszter logója
    Hozzászólás
    48

Idézet bghtomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én nem tudok ilyen játékól de ez nem jelent semmit Én a németeknek drukkolok...bár az angolok sem rosszak de őket annyira nem szeretem. Élőben is jó lenne megnézni,de leginkább a döntőt,annak lehet egy egyedi hangulata csak ugye ez nem az átlag embereknek van kitalálva(mármint a jegyárak)
    Én mindet megnézném élőben, ha tehetném, TV-n keresztül tényleg nincs akkora hangulata... de azért úgysem rossz az angolok tuti lenyomják a németeket

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

Idézet Zeszter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én mindet megnézném élőben, ha tehetném, TV-n keresztül tényleg nincs akkora hangulata... de azért úgysem rossz az angolok tuti lenyomják a németeket
    Már megvannak azok az emberek is a magyar riporterek közül akik utaznak ki,és elég elismert nevek. Szóval fotóriporterek is lesznek kint jók: Amúgy pl. a VB-t Mobil TV-n keresztül is nézni lehet majd? Mert régebben mintha lett volna valami ilyesmi. Valakinek csak a tv marad és nem utazhat ki

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Idézet BlackB eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Már megvannak azok az emberek is a magyar riporterek közül akik utaznak ki,és elég elismert nevek. Szóval fotóriporterek is lesznek kint jók: Amúgy pl. a VB-t Mobil TV-n keresztül is nézni lehet majd? Mert régebben mintha lett volna valami ilyesmi. Valakinek csak a tv marad és nem utazhat ki

Szerintem most is lehet mobil tv-n nézni, csak kell hozzá egy jó 3g-s (és nem hátrány ha nagy képernyős) teló.

Tagocska LollerCoaster logója
    Hozzászólás
    1

Idézet Trueman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem most is lehet mobil tv-n nézni, csak kell hozzá egy jó 3g-s (és nem hátrány ha nagy képernyős) teló.
    Meg egy valag pénz, mert a mobil tv nagy sávszélt igényel, sok adatttal.

Tagocska sunnyogó logója
    Hozzászólás
    21

Noh igen egy valag pénz jól mondod. Azért a mobil Tv az nem aprópénz, nem egy gömb fagyi ára . Amúgy meg akár lehet mobil Tv-n nézni akár nem, az biztos hogy még normál Tv-n sem egy álom meccset nézni, nemhogy mobilon

A téma címkéi: