Mondjuk ez nem olyan nagy összeg mert elő lehet fizetni és akkor nem számláz aranyáron. Igazából nem is ez a lényeg.Csak arra voltam kíváncsi hogy most is közvetítik-e. Mert ez volt egy cikkben:Azóta fejlődött a technika többen használják szóval többen is nézhetik esetlegesen ezen keresztül a VB-t.A világbajnokság alatt fogják tesztelni a mobilos tévéközvetítést - tudtuk meg egy beszámolóból. A futballmérkőzések alatt a telefontulajdonosok belekóstolhatnak az új technológia finomságaiba, és egyúttal a telefonszolgáltatóknak is kapóra jön, hisz olyan stratégiákat kell kidolgozzanak, amely képes megfelelni az igényeknek. - Megjegyzem ez még 2006-os cikk.
pont tegnap mondta valaki az árait. Irreálisak. Wifi már van mindenhol szinte, csak sajnos kevés mobilon van.
Bár nem tudom, hogy élőben ingyenesen hány oldalon lehet majd követni az eseményeket.
Az afrikai honlapok közül érdemes válogatni, nem?
Hát nem a legkedvezőbb az biztosDe majd le fog menni az ára, régebben a mobilnet is drága volt most már 700 Ft-ért is van. A wifi is kezd elterjedni a mobilokon csak azok a telók még drágák de én rászántam nekem olyan van
Jó kérdés hogy hol lehet majd követni, szerintem videomegosztókon fent lesznek biztos részletek belőle, bár az igaz hogy élőben a legjobb
Szerintem is nagyon drága. Wifi lenne az igazi, csak nincs túl sok helyen wifi, ill wifis telóból sincs túl sok.
Hát azon nemMert 40 Mb adatforgalma van. De mobiltelefonra böngészni meg e-mailezni arra bőven elég. Jó neked, én azért már jócskán találkoztam olyan hellyel ahol nincs wifi.
hogy ne lenne sok helyen wifi
ne olts..iszonyatosan sok helyen van már, sőt amikor megyek a kocsival, akkor pl a touchom talál egy csomó wifi connection-t az utcán is..szóval rengeteg helyen van.de a legtöbb kávézó/étterem/kocsma/mcdonaldshelyen már van..úgyhogy szerintem simán megéri venni egy wifire is képes telefont, úgyhogy olyasmit kell keresni, ami kevésbé drága..szerintem még mindig az a legjobb, ha ilyet veszel.amúgy mesélte ismerősöm, aki felszolgáló, hogy vannak csomóan akik beülnek egy kávéra wifizni, ezért órákig használnak egy asztalt, és aki meg jönne rendesen vacsorázni, az meg nem tud elülni, úghogy náluk speciel meg is szüntették a wifi kapcsolatot, de szerencsére rengeteg helyen elérhető a városban.
erről beszélek...
Múlt héten kirándulni voltunk és poénból a haverom megnézte, h van-e net, mert azon vitatkoztunk, merre kell menni. És volt, bár az erdő szélén voltunk, közel volt pár ház.
És le sem tiltották. Nem hiszem, hogy sűrűn mennének ki oda netezni, így nem is védekeztek.
Mindenhol van már, pár ezer forintért sztem igénytelen dolog nem tartani, főleg egy kávézóban/étteremben