Oldal: 7 / 10 ElsőElső ... 2345678910 UtolsóUtolsó
Eredmény: 61 - 70 (92) összesen

Téma: Foci

Tag BlackB logója
    Hozzászólás
    61

Alapbeállítás re: Foci

Mondjuk ez nem olyan nagy összeg mert elő lehet fizetni és akkor nem számláz aranyáron. Igazából nem is ez a lényeg.Csak arra voltam kíváncsi hogy most is közvetítik-e. Mert ez volt egy cikkben:
    A világbajnokság alatt fogják tesztelni a mobilos tévéközvetítést - tudtuk meg egy beszámolóból. A futballmérkőzések alatt a telefontulajdonosok belekóstolhatnak az új technológia finomságaiba, és egyúttal a telefonszolgáltatóknak is kapóra jön, hisz olyan stratégiákat kell kidolgozzanak, amely képes megfelelni az igényeknek. - Megjegyzem ez még 2006-os cikk.
    Azóta fejlődött a technika többen használják szóval többen is nézhetik esetlegesen ezen keresztül a VB-t.

Tagocska naszaly logója
    Hozzászólás
    18

Idézet Trueman eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem most is lehet mobil tv-n nézni, csak kell hozzá egy jó 3g-s (és nem hátrány ha nagy képernyős) teló.
    Huhuu, hát a mobil tv-zés 3G-vel az nem semmi adatforgalmat generál, azt max wifi-vel szabad. A t-mobil által szolgáltatott mobilt-tv-vel kapcsolatban még van mit fejlődni ha árát nézzük

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Idézet naszaly eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Huhuu, hát a mobil tv-zés 3G-vel az nem semmi adatforgalmat generál, azt max wifi-vel szabad. A t-mobil által szolgáltatott mobilt-tv-vel kapcsolatban még van mit fejlődni ha árát nézzük
    Hát, a gatyánk is rámenne, ha végignéznénk. Akkor már inkább élőben, vagy otthon a fotelban ülve nézni haverok és néhány korsó sör társaságában.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

pont tegnap mondta valaki az árait. Irreálisak. Wifi már van mindenhol szinte, csak sajnos kevés mobilon van.
    Bár nem tudom, hogy élőben ingyenesen hány oldalon lehet majd követni az eseményeket.
    Az afrikai honlapok közül érdemes válogatni, nem?

Tagocska naszaly logója
    Hozzászólás
    18

Hát nem a legkedvezőbb az biztos De majd le fog menni az ára, régebben a mobilnet is drága volt most már 700 Ft-ért is van. A wifi is kezd elterjedni a mobilokon csak azok a telók még drágák de én rászántam nekem olyan van Jó kérdés hogy hol lehet majd követni, szerintem videomegosztókon fent lesznek biztos részletek belőle, bár az igaz hogy élőben a legjobb

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Szerintem is nagyon drága. Wifi lenne az igazi, csak nincs túl sok helyen wifi, ill wifis telóból sincs túl sok.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Idézet virsli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Szerintem is nagyon drága. Wifi lenne az igazi, csak nincs túl sok helyen wifi, ill wifis telóból sincs túl sok.
    a 700 forintos netre kíváncsi vagyok. Biztos hd-ban lehet nézni rajta az élő adásokat.
    Wifi hol nincsen? Én még nem találkoztam olyan kávézóval/sörözővel, ahol ne lenne. És egészen gyorsak is.

Tagocska naszaly logója
    Hozzászólás
    18

Hát azon nem Mert 40 Mb adatforgalma van. De mobiltelefonra böngészni meg e-mailezni arra bőven elég. Jó neked, én azért már jócskán találkoztam olyan hellyel ahol nincs wifi.

Aktív tag szemüveg logója
    Hozzászólás
    149

Idézet virsli eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    hogy ne lenne sok helyen wifi
    ne olts..iszonyatosan sok helyen van már, sőt amikor megyek a kocsival, akkor pl a touchom talál egy csomó wifi connection-t az utcán is..szóval rengeteg helyen van.de a legtöbb kávézó/étterem/kocsma/mcdonalds helyen már van..úgyhogy szerintem simán megéri venni egy wifire is képes telefont, úgyhogy olyasmit kell keresni, ami kevésbé drága..szerintem még mindig az a legjobb, ha ilyet veszel.amúgy mesélte ismerősöm, aki felszolgáló, hogy vannak csomóan akik beülnek egy kávéra wifizni, ezért órákig használnak egy asztalt, és aki meg jönne rendesen vacsorázni, az meg nem tud elülni, úghogy náluk speciel meg is szüntették a wifi kapcsolatot, de szerencsére rengeteg helyen elérhető a városban.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

erről beszélek...
    Múlt héten kirándulni voltunk és poénból a haverom megnézte, h van-e net, mert azon vitatkoztunk, merre kell menni. És volt, bár az erdő szélén voltunk, közel volt pár ház.
    És le sem tiltották. Nem hiszem, hogy sűrűn mennének ki oda netezni, így nem is védekeztek.
    Mindenhol van már, pár ezer forintért sztem igénytelen dolog nem tartani, főleg egy kávézóban/étteremben

A téma címkéi: