Oldal: 8 / 10 ElsőElső ... 345678910 UtolsóUtolsó
Eredmény: 71 - 80 (92) összesen

Téma: Foci

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Alapbeállítás re: Foci

Idézet terron eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    erről beszélek...
    Múlt héten kirándulni voltunk és poénból a haverom megnézte, h van-e net, mert azon vitatkoztunk, merre kell menni. És volt, bár az erdő szélén voltunk, közel volt pár ház.
    És le sem tiltották. Nem hiszem, hogy sűrűn mennének ki oda netezni, így nem is védekeztek.
    Mindenhol van már, pár ezer forintért sztem igénytelen dolog nem tartani, főleg egy kávézóban/étteremben
    Sokan beleesnek ebbe a hibába, hogy nem értenek a számítógépekhez eléggé, és vesznek egy wifi routert, majd örülnek, ha egyáltalán működik, és a védelemmel már nem foglalkoznak. Különben már egyre több busz vonalon végig elérhető wifi. Konkrétumot tudok mondani: Budapest-Nagykanizsa. Örülök, hogy egyre jobban terjed a dolog. Már annyira a mindennapi életünk részévé vált, hogy mostmár mindenhol elérhetővé kell tenni az internetet. Erre mondjuk már ott van a 3G mobilinternet, de hát ugye az pénzbe kerül

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

szerintem is pont így van.wifi az kell mindenhova, úgyhogy csak tartsák sok helyen..sokat bejönnek szerintem csak ezért, bár azért tuti van hátulütője is, hiszen aki ott ül órákig egy gép meg egy kv mellett, amiatt pont nem tudnak leülni azok az emberek, akik meg bejönnének vacsorázni, vagy valami rendesebb számlát csinálni.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Idézet Babszem Jankó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    szerintem is pont így van.wifi az kell mindenhova, úgyhogy csak tartsák sok helyen..sokat bejönnek szerintem csak ezért, bár azért tuti van hátulütője is, hiszen aki ott ül órákig egy gép meg egy kv mellett, amiatt pont nem tudnak leülni azok az emberek, akik meg bejönnének vacsorázni, vagy valami rendesebb számlát csinálni.
    Hamarosan annyira elterjedte lesz a Wifi, mint a 3G. Persze inkább csak városokban. De, ha így megy le a 3G előfizetés ára, akkor nem lesz gond, mert már mindenkinek a telefonján elérhető lesz az internet.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Jó lenne ha már ott tartanánk, hogy körbe megyek a 4-6-ossal és végig van netem. Persze wifi nem 3G. Internet van már most is a telómon, de nem fogok fizetni érte rohadt drága, na persze nem 3G. De kijön elvileg nem sokára a wifi-s változata, majd arra leváltom.

Tagocska borisz logója
    Hozzászólás
    14

Mostanában már vannak Volán járatok ahol van Wifi. Őszintén szólva én örülök, hogy egyre több bevásárló központban van lehetőség internetezésre. Speciel a hozzám közel lévő Europarkban nem tudom, hogy van-e, de egy sörre mindig érdemes betérni, főleg így a foci-vb ideje alatt.

Tag HurkaMarci logója
    Hozzászólás
    93

Sziasztok! Mit gondoltok a szerdai Debreceni meccsről? Mert én nekem van egy véleményem, de az nagyon csúnya... én úgy gondolom hogy nagyon keveset mutattak a pályán...hihetetlenül kevesett támadtunk...talán a 2.félidő elején egy picit... amúgy szerintem ennyivel nem jobb a Basel... amúgy meg ha netán továbbjutunk is akkor is rosszul járunk, mert a következő körbe a Chelsea-t kapnánk tehát ott lenne a biztos vége... amúgy meg szerintem az európa-ligába biztos hogy ott lesznek... ))) amúgy én Győri szurkoló vagyok...de én úgy gondolom hogy akár mind2 csapat ott lehet az EL-be... DD sőt elég nagy az esélyük... tehát HAJRÁ LOKI és HAJRÁ ETO!!!!!! béke DDD

Tagocska potner logója
    Hozzászólás
    7

Idézet HurkaMarci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok! Mit gondoltok a szerdai Debreceni meccsről? Mert én nekem van egy véleményem, de az nagyon csúnya... én úgy gondolom hogy nagyon keveset mutattak a pályán...hihetetlenül kevesett támadtunk...talán a 2.félidő elején egy picit... amúgy szerintem ennyivel nem jobb a Basel... amúgy meg ha netán továbbjutunk is akkor is rosszul járunk, mert a következő körbe a Chelsea-t kapnánk tehát ott lenne a biztos vége... amúgy meg szerintem az európa-ligába biztos hogy ott lesznek... ))) amúgy én Győri szurkoló vagyok...de én úgy gondolom hogy akár mind2 csapat ott lehet az EL-be... DD sőt elég nagy az esélyük... tehát HAJRÁ LOKI és HAJRÁ ETO!!!!!! béke DDD
    Szerintem nem játszott jól a Loki. Azt el kell fogadni, hogy a Basel jobb csapat nálunk így meglepetés lett volna az, ha simán továbbjut a csapat. Azt, hogy utána meg jött volna a Chelsea az jó lett volna itt látni játszani a csapatot viszont, de emlékezzünk arra amikor a Zalaegerszeg ment ki az MU-hoz, hogy hány góllal jöttünk haza. Nem akarom leszólni a debreceni legényeket de itt is kinézett volna egy nagy arányú vereség ha a Chelsea elkapja a fonalat.

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Nekem már csak azért is boldogság a 3G/wifi terjedése mert igen nagy premier liga fan vagyok és mint tudjuk a digi szépen keresztbe tett a hozzám hasonlóknak így szinte már többet nézek neten mecset mint a TV-ben :P Mondjuk az mák, hogy a bundes maradt a euro sporton... akkor ki is köttethettem volna a Tv-t Csak a magyar kommentárt hiányolom még nagyon de már kezdem megszokni

Tag Rencsike logója
    Hozzászólás
    98

Eurosport van nekünk is, és mivel Bayern fan vagyok, még mázli is, hogy az eurosporton lesz most elég meccsük.
    Hogy csatlakozzak a topic első kommentelőinek listájához:
    BAYERN!

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Én most Szalai miatt a Bundesligában a Mainznak drukkolok, jó volna, ha - bajnoki címet nem is - legalább Euroligás helyet szereznének, a nemzetközi tapasztalat jót tenne Szalainak, és még nagyon sok potenciál van benne, mert nagyon fiatal, a bundesliga meg az a bajnokság, ahol a legjobban tud fejlődni szerintem.
    Kemény lesz, vasárnap a Dortmunddal játszanak, akik most másodikok, ők meg elsők, szerencsére ezt is adja az eurosport2, úgyhogy megint szétkiabálom magam a tévé előtt asszem

A téma címkéi: