Oldal: 9 / 10 ElsőElső ... 45678910 UtolsóUtolsó
Eredmény: 81 - 90 (93) összesen

Téma: Foci

Tagocska Bacsu logója
    Hozzászólás
    15

Alapbeállítás re: Foci

Ha neted van minden mecset nézhetsz engem már nem érdekel a csatornák versengése. Amilyen színvonalt a magyar csatornák produkálnak inkább nem is kommentálom. Digi meg aztán főleg... nem csoda hogy hónapok óta nem kapcsoltam be a tv-t

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Digiről inkább ne is beszéljünk, nem tudom honnan szedték az embereket, de ha egy random fociszurkolót odatettek volna, jobban vezetné a műsort...
    Mondjuk mivel senki nem látja, max a tulajuk, így annyira nem jelent nagy bűnt a társadalom ellen
    Általában igazad van egyébként a színvonallal kapcsolatban, de az Eurosport2 szerintem kivételt képez, én is meglepődtem, hogy a magyar viszonyokhoz szokva mennyire jó kommentáraik vannak - objektíven nézik a meccseket, és úgy is kommentálják, nem beszélnek baromságokat és még az a hülye szokásuk sincs, hogy csak előítéletből szidnak vagy magasztalnak egy-egy csapatot.
    Lesd meg, szerintem üde színfolt a hazai sportközvetítős tévés palettán.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Szerintem az a legnagyobb baj a Digivel (a kommentátorok és közvetítések minőséget leszámítva), hogy csak a saját hálózatukon belül elérhető a sportcsatornájuk. Amíg ezen nem változtatnak, nem hinném, hogy túl sok jót fogunk hallani róluk... Nekem sincsen személy szerint, de annyira nem is hiányzik. Néztem a netes portáljukon vannak élő közvetítések, de elő kell fizetni rá, azt meg úgysem fogok...

A Eurosport és a Eurosport 2 valóban jó minőségű sport televízió, ha lehet így fogalmazni. Bár én leginkább azt szeretem bennük, hogy több népszerű sporteseményt is megjelenítenek (kézilabda, kosárlabda, tenisz) és hogy az extrém sportok kedvelőinek is kedveskednek különböző műsorokkal. De hogy mi lesz a megoldás a Digi problémájára, azt magam sem tudom...Szerintetek?

Mentor Archer11 logója
    Hozzászólás
    525

Szuper re: Foci

Egyszerű a megoldás, Litmanen már írta Valaki olyat kell a kommentátori székbe ültetni, aki értékeli az adott sportot, meg érdekli is, és nem csak a pénz miatt ül oda, akár egy egyszerű szurkolót is. Amíg ez a lelkesedés nincs meg, MENTHETETLENEK!

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Igen, az a baj a Digivel, hogy Havas Henrik és társai ülnek a sportközvetítéseken, ami szerintem abszolút nem hiteles. Olyan emberek beszélnek a sportról, akiknek korábban semmi közük nem volt hozzá.... A kommentátori székbe olyan emberek kellenek, akiknek valami közük van vagy volt valamikor a focihoz, maguk is fociznak/fociztak. Ők tudják igazán értékelni ezt a sportágat, és őket biztosan érdekli is a futball. A legtöbb Digis riporter nyilvánvalóan a pénz miatt van ott, ahol van, nem pedig a futball iránti szeretete miatt. Pedig pont fordítva kéne hogy legyen. Elsődlegesnek kellene lennie a sport szeretetének, másodlagosnak a pénznek. Nézd meg a többi sportcsatornán, mindenütt korábbi sportolók vagy médiaszemélyiségek, akik világ életükben a sporttal foglalkoztak, ülnek. És élvezhető a közvetítés! Amíg ezt nem küszöbölik ki, addig valóban menthetetlenek és nem lesz élvezhető a közvetítésük. De nem csak a kommentátorokon múlik szerintem egy csatorna sikeressége, sokkal több van a dolog mögött...

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Amúgy előbb-utóbb úgyis csődbe mennek, őrült pénzekért vásárolják a jogokat, és nem nézi senki őket, kíváncsi vagyok mennyi ideig húzzák... Ennyit a digiről.

Tag Lipteek logója
    Hozzászólás
    90

Végülis elrendeződnek a dolgok előbb-utóbb valahogy, az ilyen bizarr helyzetek nem tartanak sokáig, csak ki kell várni. Engem mostanában úgyis főleg Szalai játéka izgat a Mainzban, úgy vagyok vele, hogy külföldön is inkább a magyarokat szeretem figyelni, itthon meg a hazai bajnokságot nézem, ezért a fentebbi téma engem nem annyira érint, úgy vagyok vele, hogy hiába olyan a magyar foci, amilyen, mégiscsak a miénk, és ezért igyekszem azt nézni elsősorban Meg a magyar játékosokat

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Bizony a mainzi lufi már el is kezdett ereszteni, ez persze nem vitatja el az eddigi eredményeiket, de az elmúlt négy meccsből három vereség, egy rúgott góllal - ami még les is volt állítólag - nem valami fényes teljesítmény. Tőlük az is óriási eredmény lenne, ha az Euroligás helyek valamelyikét elcsípnék, bár őszintén, még erre is kevés esélyt látok... Ha már Bundesliga, akkor viszont a Dortmund szereplése érdekes lehet még, ők ugyanis már elég régóta nem veszítettek a lendületükből, sőt ha lehet mostanában még jobban belejöttek, mint korábban, rendesen elintézték a Hannovert is idegenben... Bár rájuk is vár egy komoly próbatétel a hétvégén a Hamburg személyében, akik szegény Mainzot is elindították a lejtőn. Amivel még nehéz mit kezdeni, az a Bayern szokásos év eleji mélyrepülése, ami most tartósabbnak látszik, mint korábban, a tökutolsó Mönchengladbach ellen azért nem illett volna ikszelniük...
    Úgyhogy lesznek még itt érdekes fordulatok, abban viszont egyetértünk, hogy a kicsik idővel lemaradnak majd a versenyfutásban...

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

vienman, nem értek egyet veled.

Mainz nem indult el a lejtőn (bár egyszer minden hegy véget ér), csak megbotlott. Szerintem nagyon jól belehúztak az elején és most arra kell figyeljenek, hogy ezt a helyet megtartsák. Nekem nagyon szimpatikus volt az összes nyilatkozatuk (végig szerényen és reálisan álltak hozzá). Tudták, hogy egyszer véget ér a veretlenségük, és azzal is tisztában vannak, hogy nehéz lesz megtartani a mostani pozíciójukat.
    Ha kijutnak BL selejtezőre, már nyertesekként könyvelhetik el az évet, de ne fussunk ennyire előre.

Amúgy nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de örülök h az ES2 vette át a németliga közvetítését, mert így végre én is tudom nézni a meccseket (eddig mindig csak az eredményeket és az összefoglalókat láttam).

Tagocska Bacsu logója
    Hozzászólás
    15

Idézet Expekt eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    vienman, nem értek egyet veled.

Mainz nem indult el a lejtőn (bár egyszer minden hegy véget ér), csak megbotlott. Szerintem nagyon jól belehúztak az elején és most arra kell figyeljenek, hogy ezt a helyet megtartsák. Nekem nagyon szimpatikus volt az összes nyilatkozatuk (végig szerényen és reálisan álltak hozzá). Tudták, hogy egyszer véget ér a veretlenségük, és azzal is tisztában vannak, hogy nehéz lesz megtartani a mostani pozíciójukat.
    Ha kijutnak BL selejtezőre, már nyertesekként könyvelhetik el az évet, de ne fussunk ennyire előre.

Amúgy nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de örülök h az ES2 vette át a németliga közvetítését, mert így végre én is tudom nézni a meccseket (eddig mindig csak az eredményeket és az összefoglalókat láttam).
    Teljes mértékben veled vagyok, a Mainznak még minden esélye megvan a győzelemre.
    Az EuroSportos közvetítésnek meg szintén fenemód örülök, már hűlnek a sörök a hűtőben, este meg jönnek a haverok, aztán hajrá Hamburg!

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104