Szavazás eredménye: Szerinted ki nyeri a VB-t?
- Szavazók
- 3. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
-
Hollandia
-
Brazília
-
Uruguay
-
Ghána
-
Argentína
-
Németország
-
Paraguay
-
Spanyolország
-
Foci vb 2010
Első meccsek:

Ki kire tippel?
Szerintem alapból az Olaszok lesznek nagyon erősek. Viszont az USA is tud meglepetést okozni, mert nekik a válogatott csapat az nagyon erős, míg a többinél inkább légiósok vannak nagyon jók, de a válogatott nem 100%..
Szerintem a negyeddöntőbe kerül:
USA, ARG, ITA, GER
-
Tag
-
Tagocska
re: Football Világbajnokság 2010 azaz foci vb
Az olasz , német csapat szerintem is benne lesz a negyeddöntőben, a többiben nem igazán vagyok biztos a sok lesérülés és a kihagyott "sztár"játékosok miatt. Szerintem sok lesz a meglepetés ezen a vb-n és sokáig emlegetni fogjuk.
-
Aktív tag
Én inkább USA, GER, ESP, ITA négyest tippelek, nemértem a spanyolokat mért hagyjátok ki ök most sztem nagyon jók lesznek, ha maguk mögött hagyják az ellentéteiket. A multkor már egész jol sikerült nekik az EBn! Na és mi lesz a brazilokkal? Áá sztem is lesz itt még meglepetés bőven, csak nem legyen akkora mint amikor a görögök nyerték az EB-t mert azon kiakadtam.
-
Tag
Szerintem USA nem fog bekerülni a negyeddöntőbe. A tutik: olaszok és németek. Remélem nem fognak meglepetést hozni mert akarok rájuk fogadni tippmixen.
-
bubu001
Vendég
Szerintem lesznek meglepetések, én az olaszoknak szurkolok egyenlőre.
-
Mondjuk azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy Dél-Afrika rendezi és ugye a rendező ország "valamiért" mindig jobban szerepel.. de azért azon meglepődnék, ha negyeddöntősök lennének..
A csoport: FRA, MEX
B csoport: ARG, KOR
C csoport: USA, ENG
D csoport: GER, GHA
E csoport: NED, JPN (CMR ?)
F csoport: ITA, PAR (remélem nem a szlovákok)
G csoport: BRA, POR (CIV? van sztár)
H csoport: ESP ???
-
Tagocska
A H-csoportban én Chile-t várom a második helyre. Tippelni nehéz, de azért vannak egyértelműnek tűnő csapatok is.
-
duhosnyul
Vendég
Kellene ide egy szavazás is.
-
Igen, gondoltam rá én is, hogy adok hozzá szavazást, de csak később.. most még túl sok csapat van, szerintem átláthatatlan lenne.. majd ha már csak 16-an lesznek..
Vagy? Szerintetek érdemes már most beállítani?