Szavazás eredménye: Szerinted ki nyeri a VB-t?

Szavazók
3. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
  • Hollandia

0 0%
  • Brazília

1 33,33%
  • Uruguay

0 0%
  • Ghána

0 0%
  • Argentína

0 0%
  • Németország

1 33,33%
  • Paraguay

0 0%
  • Spanyolország

1 33,33%
Oldal: 2 / 6 ElsőElső 123456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (52) összesen

Téma: Foci vb 2010

bubu001
    Vendég bubu001 logója

Alapbeállítás re: Football Világbajnokság 2010 azaz foci vb

szerintem jöhet szavazás, legfeljebb ha lefut a csoportkör lesz egy újabb szavazás is!

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Alapbeállítás re: Football Világbajnokság 2010 azaz foci vb

És milyen kérdéssel?

Mert egy szavazás csak a győztesre szól.. illetve.. egy személy csak egyszer tud szavazni.. így nehéz úgy jót beállítani..
    meg adminból át is kell állítanom, mert most max 10 válasz adható..

duhosnyul
    Vendég duhosnyul logója

Alapbeállítás re: Foci vb 2010

Szerintem elég a 16 csapatnál.

Tag terron logója
    Hozzászólás
    97

Kíváncsi leszek a VB-re. Most már remélem végre a spanyolok nyerik. Már régóta megérdemelnék de sohasem akar összejönni. Már bevásároltam előre mindenféle sós dolgot, és amennyi sört csak tudtam Van új TV is, szóval már tényleg csak el kell kezdődnie. És még valahogy dolgozni is kell majd járni...

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Én félek a botrányoktól már most elkezdőtek, ma olvastam, hogy több sajtóst is kiraboltak...
    elfogtak egy bandát aki balhéra készült, nem tudom még mi lesz itt, de ezek után nem számítok sok jóra, csak nem menjen a játék rovására!

ezek a balhézó bandákat sosem fogom megérteni, hogy mi értelmük van... más sportoknál ezt nem nagyon tapasztalom, hogy ilyen lenne, egyedül csak a focinál gyűlik össze olyan szurkolótábor akiknek egy része úgy viselkedik mint egy állat, sajnos

Tagocska márti logója
    Hozzászólás
    1

Jó estét jó szurkolást! Brazília-Németország döntő? Szerintetek?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Brazíliát még nem láttuk.. és mint láttuk az olaszokat viszont igen.. ami jelzi, hogy egy jó csapat is lehet igen rossz formában.. így a németországot tartom, de brazíliáról majd csak este 10 után merek bármit is mondani

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Brazíliát még nem láttuk.. és mint láttuk az olaszokat viszont igen.. ami jelzi, hogy egy jó csapat is lehet igen rossz formában.. így a németországot tartom, de brazíliáról majd csak este 10 után merek bármit is mondani
    AZ olaszokban most sem csalódtam, az a mesteri "álbuktató" az valami hatalmas volt
    A Brazilok azok általában azért jók leginkább körülöttük változik a világ
    Az Angolok viszont.. ez valami borzasztóan gyenge szereplés volt... Ráadásul semmi összetartást nem látni a csapattagok közt...
    Ki mire tippel, ki lesz a VB győztes? (részemről Brazil.)

Tag Babszem Jankó logója
    Hozzászólás
    108

szerintem lesznek meglepetések ezen a vb-n...külső hatások miatt is csökkenhet 1-2 csapat koncentrációs képessége (gondolok itt a vuvuzela "bódítóan" gyilkos hangjára)
    még látni kell 1-2 meccset,hogy az ember el tudja dönteni,hogy ki/kik az esélyesek. Megoszlanak a vélemények az biztos..nagyon erősen!

Pörölykezű sibidubiwápápábubáp logója
    Hozzászólás
    224

Idézet Babszem Jankó eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    szerintem lesznek meglepetések ezen a vb-n...külső hatások miatt is csökkenhet 1-2 csapat koncentrációs képessége (gondolok itt a vuvuzela "bódítóan" gyilkos hangjára)
    még látni kell 1-2 meccset,hogy az ember el tudja dönteni,hogy ki/kik az esélyesek. Megoszlanak a vélemények az biztos..nagyon erősen!
    Jézusom inkább meg se említsd azt a borzalmat amit vuvuzellának hívnak.. esküszöm sokszor le kell vennem a hangerőt vagy totál megzavarodok tőlük, és végig 90 percen át... elképesztő...

A téma címkéi: