És milyen kérdéssel?
Mert egy szavazás csak a győztesre szól.. illetve.. egy személy csak egyszer tud szavazni.. így nehéz úgy jót beállítani..
meg adminból át is kell állítanom, mert most max 10 válasz adható..
szerintem jöhet szavazás, legfeljebb ha lefut a csoportkör lesz egy újabb szavazás is!
És milyen kérdéssel?
Mert egy szavazás csak a győztesre szól.. illetve.. egy személy csak egyszer tud szavazni.. így nehéz úgy jót beállítani..
meg adminból át is kell állítanom, mert most max 10 válasz adható..
Kíváncsi leszek a VB-re. Most már remélem végre a spanyolok nyerik. Már régóta megérdemelnék de sohasem akar összejönni. Már bevásároltam előre mindenféle sós dolgot, és amennyi sört csak tudtamVan új TV is, szóval már tényleg csak el kell kezdődnie. És még valahogy dolgozni is kell majd járni...
Én félek a botrányoktól már most elkezdőtek, ma olvastam, hogy több sajtóst is kiraboltak...
elfogtak egy bandát aki balhéra készült, nem tudom még mi lesz itt, de ezek után nem számítok sok jóra, csak nem menjen a játék rovására!
ezek a balhézó bandákat sosem fogom megérteni, hogy mi értelmük van... más sportoknál ezt nem nagyon tapasztalom, hogy ilyen lenne, egyedül csak a focinál gyűlik össze olyan szurkolótábor akiknek egy része úgy viselkedik mint egy állat, sajnos
Jó estét jó szurkolást! Brazília-Németország döntő? Szerintetek?
Brazíliát még nem láttuk.. és mint láttuk az olaszokat viszont igen.. ami jelzi, hogy egy jó csapat is lehet igen rossz formában.. így a németországot tartom, de brazíliáról majd csak este 10 után merek bármit is mondani
AZ olaszokban most sem csalódtam, az a mesteri "álbuktató" az valami hatalmas volt
A Brazilok azok általában azért jók leginkább körülöttük változik a világ![]()
Az Angolok viszont.. ez valami borzasztóan gyenge szereplés volt... Ráadásul semmi összetartást nem látni a csapattagok közt...
Ki mire tippel, ki lesz a VB győztes? (részemről Brazil.)
szerintem lesznek meglepetések ezen a vb-n...külső hatások miatt is csökkenhet 1-2 csapat koncentrációs képessége (gondolok itt a vuvuzela "bódítóan" gyilkos hangjára)
még látni kell 1-2 meccset,hogy az ember el tudja dönteni,hogy ki/kik az esélyesek. Megoszlanak a vélemények az biztos..nagyon erősen!