Szavazás eredménye: Szerinted ki nyeri a VB-t?
- Szavazók
- 3. Ezen a szavazáson nem szavazhatsz
-
Hollandia
-
Brazília
-
Uruguay
-
Ghána
-
Argentína
-
Németország
-
Paraguay
-
Spanyolország
-
Tag
re: Foci vb 2010
Kb olyan mintha az ember egy méhészetben próbálna focimeccset nézni... de hát ez nekik népi hangszerük.. én ma nagyon várom a spanyolok játékát! Az olaszok amit csináltak, hát azok alapján nemigen eélyesek a legjobb 4 közé jutásra
-
Aktív tag
én csak azt nem értem, hogy miért nem tudnak tekintettel lenni a többi népre? most mindenki vigye a népi hangszerét?
gondolj bele, itt Magyarországon lenne vb, és mindenki ostorokkal csattogtatna a tömegben, igaz ez nem hangszer, de a népünkre jellemző hagyományos dolog
nekem a tegnapi brazilia - é-korea meccs nagyon bejött, talán mostmár elkezdenek jönni a jobbak mert az ez előttiek elég gyengék voltak
-
Tagocska
FRA ENG ARG GER nagydöntőt várom :P
jaja a tegnapi brazil meccs elég jó volt a koreaiak nagyon ügyesen és szervezetten játszottak. díjazom a felkészülésüket és a fegyelmezettségüket! megmutatták, hogy lehet ezt a játékot normálisan is játszani.
-
Aktív tag
-
Tag
Hát jó nagy szopás alakult ki belőle... sajnálom nagyon, mert a spanyoloknak drukkoltam, meg annak, hogy legyen sok gól meg szép foci. legutóbbi meg is volt, csak be kellett volna találni.. így is majdnem 2-0 lett belöle.. fail.
-
Tagocska
Ilyen pofára esés is régen volt. Egyrészt a spanyolok részéről másrészt az én részemről hogy rájuk tippeltem 2:0 eredménnyel
-
Tag
A spanyolok mindig is tudtak küzdeni, ha olyan helyzetben vannak hogy nincs más lehetőség. Szóval őket nem kell félteni , be fognak jutni a negyeddöntőbe legalább.
-
Aktív tag
Hát én sem féltem őket, meg végül is most is jól játszottak meg próbálták szorítani a hollandokat, csak volt egy jó kiindulásuk amit gólra tudtak váltani, a hollandok most inkább védekeztek a meccs alatt, de azt elég keményen, mivel erre voltak kényszerítve
-
Tag
hollandok??
Amúgy én sem féltem őket! tippem még mindig az hogy ök lesznek a vébé gyöztesek illetve villa vagy torres lesz a gólkirály. Torna játékosának meg valószínüleg messi-t fogják választani mert ő az aranylabdás. Villa-éknak viszont bele kell húzni mert higuaín nagyon ellépett ezzel a mesterhármassal...
-
Tagocska
Engem az lepett meg hogy Ronaldot el sem hozták a VB-re. Szerintem a góllövő tapasztalata jól jöhetett volna a braziloknak. Ráadásul egy foci ikonról van szó. Egy csomó filmben, könyvben, videóban is olyan fogalom lett, amit a góllövéshez és a legjobb focistához kötnek. Nekem nagy csalódás hogy nem játszik.