Azt azért nem hiszem hogy egy ilyen kis reklámot oda beraknának... nem is való oda. És különben is sokkal szívesebben megnéznék egy igazi ollózást mondjuk szívesen megnéznék Robinho-tól vagy Fabiano-tól, ezen a vb-n még úgyse volt.
Ahhoz képest, hogy az elején milyen ratyi volt a vb, most eléggé beindult. Szerintem a tegnapelőtti, Kamerun-Dánia volt a legizgalmasabb, és az argentínok végre összekapták magukat a második meccsre, úgy játszottak, ahogy nekik kell/illik. Már csak a portugáloknak kell valamit mutatniuk, és meg is nyugodtam.
Ezen a vb-n már az lenne a legnagyobb meglepetés, ha a kivetítőn benyomnák azokat a tengeri malacokat a reklámból.
Azt azért nem hiszem hogy egy ilyen kis reklámot oda beraknának... nem is való oda. És különben is sokkal szívesebben megnéznék egy igazi ollózást mondjuk szívesen megnéznék Robinho-tól vagy Fabiano-tól, ezen a vb-n még úgyse volt.
Na a nagyképű franciák mehetnek haza, győzelem nélkül, utolsó helyről a csoportból. Ha a házigazdák elhiszik, hogy nagyobb arányban is nyerhetnek, és nem állnak le, azzal igencsak nagy meglepetést okozhattak volna.
A franciák nem is érdemeltek többet, viszont tegnap legszívesebben a koreaiakat és Nigériát is továbbjuttattam volna.
Én sem sajnálom őket,rosszul játszottak meg egyáltalán ahogy viselkedtek...megérdemelték.
Ghánát azért sajnáltam tegnap, egy gólt azért megérdemeltek volna, de így is továbbjutottak, ugyh nincs nagy gond!
Csak a következő meccset ne rontsák el!
Hát ez a tegnapi nap elég érdekes volt! A futball bírók fekete napja! Ez az új módi - hogy a visszajátszást letolják a stadionban - eléggé veszélyes! Nem csak a játékosok háborodnak fel az ilyen döntések után, hanem a szurkolókat is eléggé ingerülté tehetik ezzel!
Mostmár a szövetségnek is tényleg be kéne látnia, hogy jó lenne az a video bíró! Ilyen kifogást, hogy sokat állna a játék, amíg döntenek?! Hát így meg azért áll a játék, mert egy egész csapat reklamál!
Mit tippeltek a végeredményt illetően?Eléggé felborult minden papírforma!
Az hogy a stadionba lemegy vagy sem az csak helyi érzéstelenítés, attól még a csapat tagok látják, meg a kapus is látja hogy les vagy mifene, nem kell a videóbíró, csak egy normális Bíró...
És az egész ország mit érez ilyenkor... Mikor a hazájának fiai ilyen ítéletet kapnak teljesen jogtalanul...
Tippelésekbe nagyon nem merek bocsátkozni, de több olyan site is van ami egy közvélemény kutatás is egyben hogy ki kiknek drukkol és mit vár ettől a vb-től.
Például, van egy unicumos, http://unicum.hu/foci/
De ezek a tippek elég régiek, látva, hogy Messit nevezik meg a legjobbnak és gólkirálynak is...
Egy kicsit én is elszámoltam magam, de azt hiszem (csak hogy mentegetőzzek) ez a vb eléggé a meglepetések vb-je. De ha nem is az, messze nem a papírforma.. Portugál, Brazil, Holland, Német negyeddöntő. Bár azon sem lennék meglepve, ha ma a szlovákok kivernék a hollandokat, de nagyon nem örülnék neki.