Én ált suli 3.-tól 8.-ig karatéztam.. papíron barna öves vagyok, de már nem sokra emlékszem belőle.. van egy országos 3. helyem.. megyei elsők.. de az még gyerek korosztály volt..
Az biztos, hogy nagyon jó nevelő hatása van.. akiről tudom mi van a volt csapatból.. mindenki "vitte valamire".. azért az idézőjel, mert volt srác, aki kemény bűnöző lettde azt se kicsiben csinálta.. hanem odatette magát..
A csajok akik jártak, vagy van már két betű a nevük előtt titulusnak, vagy pl. országos versenyeket nyernek táncosként.. mindenkiben benne maradt az akaraterő (ha 5 évet karatézol, heti 3 x 2 óra edzéssel akkor van akaraterőd), meg a kitartás..

LinkBack URL
About LinkBacks
Válaszol idézettel
de azt se kicsiben csinálta.. hanem odatette magát.. 

Szerintem nem az a legjobb harcos, aki minden csatáját megnyeri, aki mindenkit szétver, legyőz, megaláz, hanem az, aki harc nélkül tud győzni!
Persze sokan vannak, akikkel csak így lehet szót érteni.
Erre ott vannak az egyensúly kibillentő, karcsavaró, az ellenfél saját erejét felhasználó ellentámadások, ill a földharc egyes elemei. Én személy szerint kerülöm a harcot, de ha végképp nem megy ezeket alkalmazom.