A focit is csak akkor bírom, ha minőségi.. egy honvéd - debrecen meccstől kiráz a hideg.. szal bajnokok ligája, ilyesmi..
az amerikai sportokat egyenesen utálom.. nekem semmi érdekes nincs benne..
Van itt bárki aki szereti a rugbyt? Láttatok már rugby meccset? Illetve tudjátok-e hogy mi a különbség a rugby és az amerikai foci között?
A focit is csak akkor bírom, ha minőségi.. egy honvéd - debrecen meccstől kiráz a hideg.. szal bajnokok ligája, ilyesmi..
az amerikai sportokat egyenesen utálom.. nekem semmi érdekes nincs benne..
Hát a Rugby meg az amerikai foci sztem ugyan az, csak az egyikben van védő felszerelés a másikban meg csak sima mezben rohannak egymásnak.
Az értelme meg egy nagy kalap valami nem akarok csúnyán beszélni
Utoljára módosítva: inad által : 2009-09-26 16:35 Oka: itt nem szabad csúnyán beszélni
Én is bírom a rugby-t!Ha lenne errefelé valami klassz helyi csapat, meg pálya már jelentkeznék is, a sima fociban mindig kiállítottak, itt meg azért lehet durvulni.
Addig is amíg nem lesz, megelégszem azzal, hogy az Eurosport-on megnézek néha egy egy meccset.
Tőled ez nincs messze és igen jó csapatuk van:
http://rugby.hu/klubok/karc
Wov!Ezt nem is tudtam! Egyszer lehet, hogy elnézek felétek!
Ahan, elolvastam, meg azt is, hogy több csapat is belőlük nőtt ki. A magyar meccseket hol, és mikor közvetítik?Mer én eddig csak az Eurosporton néztem, de ott szinte mindig csak amerikai csapatokat mutatnak