Oldal: 1 / 4 1234 UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (35) összesen

Téma: sportfogadás

Say Hello To My Little Friend sportduma logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás sportfogadás

A fogadók topikja, tippek, jó fogadóirodák, tapasztalatokat kellene megosztani a többiekkel

Say Hello To My Little Friend sportduma logója
    Hozzászólás
    2

Alapbeállítás re: sportfogadás

Nem tudom kinek mi jött be, de nekem a bet365 és az expekt. Korrektek és mindkettőben van valami, ami a másikban nincs. Főleg ami tetszik, az expekten indult új cikksorozat......friss és elég jó dolgokat írnak az egyes eseményekhez, naponta 7-8 tipp és elemzés van....érdemes ránézni

Say Hello To My Little Friend Unibeta logója
    Hozzászólás
    8

hát én eddig sosem nyertem, max jelentéktelen összegeket...

Tagocska kllrtomi logója
    Hozzászólás
    8

mi az a tippmax?segítsetek

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Én rengeteget tippmixelek
    Nekem ez jött be :P

iceman36
    Vendég iceman36 logója

Idézet kllrtomi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    mi az a tippmax?segítsetek
    Olyan mint a tippmix
    Biztos hallottál már a BWIN-ről :P

Tagocska mostahatocs logója
    Hozzászólás
    8

Legutóbb meglepően jó szorzó volt a döntetlenre és viszonylag :P Debrecenre győzelmére is a Lyon elleni meccsen

Tagocska endlessly logója
    Hozzászólás
    10

Érdemes vadászni a különböző akciókra. a különféle külföldi fogadóirodáknál (bwin, betfair, Paddy Power, mittomén) egy csomó ilyen promóciós ajánlat van, hogy mondjuk az első fogadásod esetén visszatérítik a pénzt, ha elbukod, meg effélék.

Van egy oldal, ami direkt ezeket figyeli és ajánl fogadásokat, amivel semmiképpen sem veszíthetsz, de ha most megölnek, sem jut az eszembe a cím és nem is találom.

Tagocska diord logója
    Hozzászólás
    1

Egy kis segítséget kérve illetve tanulságul leírnám az egyik ismerősöm esetét a bet365-tel.

A fiatalember nyitott egy számlát és az iroda által kért azonosítási lépéseket szépen megcsinálta:
    - felhívták telefonon,
    - elküldte e-mailben a személyi igazolványáról és a lakcím kártyájáról készült fényképeket,
    - az első befizetése után kapott e-mailben szereplő linkre kattintva visszaigazolta az adatokat.

Az iroda jelezte, hogy a számlája rendben van, az azonosítás sikeresen lezajlott.

Több részletben befizetett 80e Ft-ot és játszott. 200e Ft feletti balancenál indított egy kifizetést. Ekkor az egyik felvett-visszaigazolt-jóváírt tippjét utólag érvénytelenítették minden különösebb indoklás nélkül (annyit írtak, hogy az esemény kimenetele szerintük ismert volt, ami azért is furcsa mert egy német III. osztályú focimeccsre tett fogadásról volt szó). A visszavett nyeremény utáni közel 180e Ft-os balance alapján ismét indította a kifizetési kérelmet, de erre csak egy e-maillel reagáltak, hogy adjon meg postai azonosító kódot, mert annak hiányában nem fizetnek. ilyen levélnek persze se híre, se hamva.

Sajnos a cimbora agya elszállt és a szép balance lement 45e Ft-ra, vagyis jóval a befizetése alá (magyarul szépen bukott). Ezt sem hajlandóak kifizetni.

Ennél cigányabb eljárással még nem találkoztam és nem igazán tudom, hogy mit is lehetne tenni. A srác igazolta magát az összes lehetséges módon, ezt a bizonyos levelet persze nem kapta meg, de nincs is rá semmi garancia, hogy ezt az iroda egyáltalán elküldte.

Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet erre a megoldás?

Tag virsli logója
    Hozzászólás
    57

Tudom talán kicsit off de én pont azért szeretek fogadni, mert úgy sokkal jobban átélem a mérkőzés közvetítéseit és a premier liga digire kerülésével szinte teljesen értelmetlenné vált számomra az egész. Arra lennék kíváncsi hogy izgalmas mecseket hol találok meg online vagy egyéb csatornán, lehetőleg normális közvetítéssel, mert nálam a digi nem elérhető Létezik e egyáltalán online tv-s honlap vagy maradt e mérkőzés a rendes csatornáknál? :S

Oldal: 1 / 4 1234 UtolsóUtolsó

A téma címkéi: