Egy időben elég fanatikusan edzettem.. most már csak óvatosban.. formában tartásért.
Egy időben elég fanatikusan edzettem.. most már csak óvatosban.. formában tartásért.
Hát.. korábban tömegnövelőzés volt
heti 6 nap edzés (4 nap edzés 1 nap szünet) volt, hogy napi kettő..
kecskeméten a kolesz a legjobb konditerem mellett volt.. és ingyé' volt a bérlet is.. pedig akkor már nagyban edzettem, mikor odakerültem.. ez még egy löketet adott..
most már csak havi 3-4 edzés.. az is inkább szuper és triszettes, meg köredzések.. pár darab.. meg 1 óra hasazás.. amíg a ceruzát nem tudom megfogni két kocka között![]()
inkább futás - úszás.. a magasságomhoz már nem kell nagyobb tömeg..
havi 3-4 edzéssel lehet formában tartani magunkat?
hát az attól függ..
ha utána a nagy fáradságra gyorsan megeszel egy-két zacskó csipszet, és azt leöblíted egy liter kólával, akkor nem..
de, hogy az izomrostok ne kezdjenek el lebomlani, vagy csak kis mértékben, arra elég.. persze ez mellett normális kaja..
Én most kezdtem megint gyúrni 1 évig szüneteltettem, igaz csak hasra megyek meg kardióra.
Megértelek.. már én is csak ilyenek.. de (szerintem, vagy nekem) jobb, a súlyzós köredzés, mint a kardió..
én is be terembe >> hasazás.. >> majd 1x minden testrészre.. ha körbeértem.. hasazás. majd újra minden testrészre.. alig pihenve.. kb. 4-5 gyakorlatot csinálok, míg más 1et.. és 45 perc alatt végzek..