Oldal: 2 / 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (21) összesen

Téma: Testépítés

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Alapbeállítás re: Testépítés

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Megértelek.. már én is csak ilyenek.. de (szerintem, vagy nekem) jobb, a súlyzós köredzés, mint a kardió..

én is be terembe >> hasazás.. >> majd 1x minden testrészre.. ha körbeértem.. hasazás. majd újra minden testrészre.. alig pihenve.. kb. 4-5 gyakorlatot csinálok, míg más 1et.. és 45 perc alatt végzek..
    Ne azért edzz, hogy izompacsirta légy, hanem, hogy fizikailag jól érezd magad. Gondolod, hogy minden csajt az izmok érdekelnek? Nem árt egy kis agyizom sem. Vagy rosszul ismerem a nőket? Hátha neked nagyobb a tapasztalatod. Nos?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Amit leírtam.. az pont nem az izmokat, hanem az állóképességet növeli..

azt, amikor egy kávé nélkül reggel hattól este tízig egy ásítás nélkül végignyomod a napot.. és ha az edzés kimarad, még lehet nem is alszol.. azt az állóképességet.. az, hogy ezen felül még a forma is megvan.. az egy külön téma.. amíg odáig nem jutok egy lánnyal, nem is tud róla (nem szoktam félmeztelen csajozni )

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Klassz vagy. Azér' az ész is nagyon fontos a csajok szerint... meg valami olyan is , assz'em, úgy híjják: szív. He?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Ezeket értem.. csak ez nem a csajozási fogások, hanem a testépítés topic.. azért nem szerettem volna ilyenekre kitérni.. de tejesen igazad van..

persze a nők szeretik azt hinni, hogy a pasik csak miattuk járnak edzeni.. így téged is megértelek, hogy ezt felhoztad

Say Hello To My Little Friend Süni logója
    Hozzászólás
    364

G-easy mondta: "persze a nők szeretik azt hinni, hogy a pasik csak miattuk járnak edzeni..."

Én ezzel nem így vagyok...párom tizenöt évvel ezelőtt kondizott...aztán összeházasodtunk - tudod család, gyerek stb. abbahagyta...
    Két éve újrakezdte...azt mondja most már nem fogja abbahagyni...
    és nem miattam teszi, hanem maga miatt...az ő teste, az ő egészsége...az csak "mellékes", hogy izmosabb testtel jobban tetszik nekem is...

Tagocska sinkler logója
    Hozzászólás
    1

Szerintem akárki akármit mondhat otthon nem lehet teljes erővel dolgozni és nem lehet minden izmot edzeni

Tagocska pimpa logója
    Hozzászólás
    20

úgy leedzeni,mint egy teremben nem lehet otthon,én egy évig nyomtam napi 6-800 fekvőt mindennap,jó fazonom volt de összehasonlithatatlan a teremmel,mármint ha járok terembe,ott minden izomcsoportot le lehet edzeni külön külön,és tetszőleges terheléssel.
    Most,hogy három hónapja sikerült lejutnom,sokkal jobb fazonban vagyok.
    én magam miatt járok edzeni,nem mások miatt,de hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem feltűnő,ha az ember edz,de én azonnal megmondom ki a sportember

Tagocska zotja logója
    Hozzászólás
    7

mizu megy a gyúrás?

Tagocska zotja logója
    Hozzászólás
    7

http://hotfile.com/dl/40186211/95466e5/x-files.zip.html

akit érdekelnek a szteroid fajták és müködésük itt a legjobb szteroid könyv Magyarul :O :P

Tagocska zotja logója
    Hozzászólás
    7

http://hotfile.com/dl/40245612/7188e..._kajk.doc.html

Body kaják..hogy tudjátok mit kell enni,és főzni
    diétás,tömegnövelős,édességek,halreceptek nagyon pöpec

A téma címkéi: