Eredmény: 1 - 2 (2) összesen

Téma: Félek a fogbeültetéstől!

Tagocska pocak logója
    Hozzászólás
    6

Alapbeállítás Félek a fogbeültetéstől!

Sajnos eléggé elhanyagoltam a fogaimat és nem maradt más megoldás, mint a fogbeültetés. Sajnos az én fogorvosom nem vállal ilyet és akit ajánlott még nem mertem felkeresni, mert nagyon félek. Ismeritek esetleg? Tudjátok ajánlani? Kérek szépen bátorítást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy egy jó helyet, ahová tuti mehetek!Van valaki, aki már túlvan egy ilyen műtéten? Nagyon fáj?köszönöm szépen mindenki segítő szándékát

Félisten Bíborvirág logója
    Hozzászólás
    610

Alapbeállítás re: Félek a fogbeültetéstől!

Idézet pocak eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sajnos eléggé elhanyagoltam a fogaimat és nem maradt más megoldás, mint a fogbeültetés. Sajnos az én fogorvosom nem vállal ilyet és akit ajánlott még nem mertem felkeresni, mert nagyon félek. Ismeritek esetleg? Tudjátok ajánlani? Kérek szépen bátorítást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vagy egy jó helyet, ahová tuti mehetek!Van valaki, aki már túlvan egy ilyen műtéten? Nagyon fáj?köszönöm szépen mindenki segítő szándékát
    Nekem van egy beültetett fogam, Kívülről pont ugyanúgy néz ki, mint a többi egészséges. A beültetése tényleg egy kisebb műtét. Abszolúte sterilen csinálják, körülraknak zöld műtős ruhával, de nem altatnak el, csak érzéstelenítik az egész mindenedet. A műtétből annyit sem fogsz érezni (mármint fájdalmat nem), mint egy szúnyogcsípés. A műtét utáni fájdalomra meg (amikor elmúlik az érzéstelenítő hatása)kapsz fájdalomcsillapítót. Azt be kell venni, amíg a seb miatti fájdalom tart. Szóval, semmi az egész. Föl a fejjel!
    Persze, csak olyan orvoshoz menj, aki konkrétan tanulta ezt a módszert, mert mindenki nem ért hozzá. Én csak egy pécsi orvost tudok, más városban nem vagyok ismerős. Ha ez jó neked, megadom az elérhetőségét.

A téma címkéi: