Oldal: 1 / 9 123456 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 1 - 10 (89) összesen

Téma: Fogyókúra, diéta módszerek

Tag bonjovilaver logója
    Hozzászólás
    48

Alapbeállítás Fogyókúra, diéta módszerek

Sziasztok.

Nagyon sokat szenvedtem már azzal hol lefogyjak. Elég sok felesleg van rajtam amitől nagyon nem tudok megszabadulni. Próbáltam már sok mindent de nagyon nehezen tudom magam rávenni a helyes táplálkozásra meg edzésre. Kezdek lemondani róla hogy valaha is leadom ezt a kb. 30 kg felesleget ami rajtam van. Tudtok valami jó módszert diétát vagy valami gyógyszert?

Minden ötletet várok mert már nagyon el vagyok keseredve

Hasonló témák:

system g-easy logója
      Hely
      Londoni Olimpia 2012
      Hozzászólás
      1.097

Alapbeállítás re: Fogyókúra,diéta-módszerek

Van pár tuti egészséges, tablettáktól mentes módszerem

Ezt a postot feltétlenül olvasd el, a jelenlegi utolsó hozzászólás egy elérhető árú megoldás a sok teához..

Ebből igyál napi 4-5-öt minimum.. édesítővel.. ne cukorral.. (jó sok teát tegyél bele, eleinte kicsit keserű lesz, de megszokható és a kávét el is felejtheted)

nappal ha eszel kenyeret, csak teljes kiőrlésűt egyél.. olyan dolgokat, ami olajban, zsírban sül ÉS fel is szívja azt (pl. sültkrupli) felejtsd el.. ha eszel húst.. vagy bármit amihez köret kell és megoldható: zöldség mix.. van nagyon sok (télen nyáron, akár fagyasztott) a boltokban.. kínai wok zöldségtől a lecsó alapig.. .. ez legyen a köret.. ha túl kevés, üss rá 2-3 tojást.. pirítás közben..

namost.. két dolog ami vissza lett szorítva a zsír szénhidrát..

ezeket egészséges megoldásokkal pótold..
      szója lecitin.. eszenciális zsírsavak.. legjobb.. a másik: omega 3.. ez lehet kapszula.. de teljesen természetes alapú.. kivonták, kapszulába tették, semmi nincs hozzáadva..

szénhidrát: vegyél külön búzakorpát, rozskorpát.. este hat után már csak ilyen szénhidrátot egyél.. én úgy csinálom, hogy két könnyi és finom joghurtot kiöntök egy félliteres edénybe.. a maradék helyet megtöltöm (délelőtt) rozskorpával, (délután) búzakorpával , összekeverem.. és kész is a vacsora.. ettől nem lesz az, mint ha pl. csak zöldséget vagy húst eszel, hogy 10 perc múlva korog a hasad.. ráadásul ki is pucolja a káros zsírokat..

szal húst bármennyit, de minnél kevesebb (vagy minnél később van, annál kevesebb) vörös és annál több fehérhúst..

köretnek zöldség..

mozgás: futás nem megy? nem kell.. kocogni kell.. ha erős dohányos vagy, ha kövérebb vagy, a kocogás akkor is megy.. szinte mintha csak sétálnál csak mégsem.. pattogsz közben... este 30-40 perc.. olyan nincs, hogy azt nem bírja valaki... ezzel a módszerrel szerintem rövid idő alatt rengeteget le lehet fogyni... persze csak ha te is akarod..

Tag piciruci logója
      Hozzászólás
      118

szia,

én is sok mindent kipróbáltam már, a 13 napos diétától kezdve a léböjtön át, a káposztakúráig, mindent. semmi sem használt eléggé...

és te, mivel próbálkozol???

Tag bonjovilaver logója
      Hozzászólás
      48

Én most valószínűleg egy gyógyszer fogok kipróbálni amit tegnap este találtam.

Alli a neve. Sajnos ez a készítmény Magyarországon még nem kapható de amiket írtak az nagyon bíztató. 1-2 hónap és itthon is bevezetik.Ez egy súlycsökkentő kapszula az első és egyetlen klinikai vizsgálatokkal igazolt, vény nélkül kapható fogyókúrás készítmény amelynek a forgalamazását az EU jóváhagyta, és amelyet csökkentett kalóriatartalmú,zsírszegény étrend mellett kell alkalmazni. NAgyon bízom benne hogy ez segíteni fog nekem. Az oldalukon a http://www.alliprogram.hu -n nagyon sok hasznos információ van. Regisztrált és így majd elvile küldenek email-t amikor itthon is kapható lesz.

Aktív tag matuska logója
      Hozzászólás
      187

g-easy azért ezt jól össze szedted. Ez saját tapasztalat vagy valaki más próbálta az ismerőseid közül? Csak azért kérdezem mert tetszik a dolog és érdekel hogy ezt te találtad ki magadnak vagy valakitől hallottad?

Tag piciruci logója
      Hozzászólás
      118

Alli? egyik német barátnőmtől hallottam már róla. ő mindig dícsérte h neki mennyit használt! és mikor lesz végre itthon is kapható??

Tag Lipteek logója
      Hozzászólás
      90

Sziasztok!
      Én ezt nem értem.Ha diétáztok és sportoltok,akkor minek kell még bogyót is szedni???

Aktív tag matuska logója
      Hozzászólás
      187

na utána olvastam hogy mit is tud ez a cucc és azt láttam hogy ha feliratkozol a hírlevélre akkor elküldik neked ha megjelent az országban!

Tag piciruci logója
      Hozzászólás
      118

megnéztem az oldalt, a BMI kalkulátoron az jött ki, hogy túlsúlyos vagyok!

Aktív tag matuska logója
      Hozzászólás
      187

nem irigyellek akkor hosszú út áll még előtted!

Oldal: 1 / 9 123456 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: