Oldal: 2 / 9 ElsőElső 1234567 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (89) összesen

Téma: Fogyókúra, diéta módszerek

Tag bonjovilaver logója
    Hozzászólás
    48

Alapbeállítás re: Fogyókúra,diéta-módszerek

Idézet Lipteek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Én ezt nem értem.Ha diétáztok és sportoltok,akkor minek kell még bogyót is szedni???
    A lényeg annyi hogyha rendesen tartod a diétát akkor az Alli-val még többet tudsz fogyni,mintha csak simán diétáznál.

Ezt az Alli oldláról szedtem.

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

ja, így van. de remélem, hogy ha kipróbálom majd az Allit, akkor lesz eredménye..

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

hát ez az szerintem bőven elég az ha diétázol és sportolsz!

Tag piciruci logója
    Hozzászólás
    118

azért jól lenne vmi hatékony eszköz is! olvastam a neten erről az Alliról, külföldről csak jókat írnak róla. már alig várom h lehessen kapni. ha fölíratkozol a hírlevélre, majd megírják, ha lehet már kapni.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Idézet matuska eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    g-easy azért ezt jól össze szedted. Ez saját tapasztalat vagy valaki más próbálta az ismerőseid közül? Csak azért kérdezem mert tetszik a dolog és érdekel hogy ezt te találtad ki magadnak vagy valakitől hallottad?

Én rendszeresen sportolok, testépítés (de nem tömegnövelő, hanem inkább súlyzós edzésnek hívnám) úszok, futok.. de mindezek mellett is feljön a zsír (egyszerűen többet eszel és kész) ha nem figyelsz rá, hogy mit eszel. ezt úgy 10 év alatt tapasztaltam ki.. persze mindenkinek másképp reagál a szervezete, de amit leírtam az elég jól alkalmazható mindenkinek..

a gyógyszert tablettán nem ajánlanám.. én is vártam tőlük csodát.. ettől is attól is.. a végén meg be kellett látnom, hogy egészséges étel + mozgás kombi az egyetlen és kikerülhetetlen megoldás. csipszet nem ettem már évek óta.. de nem is hiányzik.. szoktam venni a boltban sárgarépát.. ha nassolnék valamit, abból meszek párat.. ráadásul (szerintem) még finomabb is .. persze moziba ne azt vidd egy-egy alkalommal simán ehetsz bármit.. jahh és az édes lötyik.. rendszeres (cukros) kóla, cukros energiaital stb. egyenes rábólintás arra tényre, hogy + 1 kiló hetente..

az egészben az a poén, hogy tök finomakat eszek.. bármennyit.. és mégis fogyaszt, ha jól alapanyagokból van összerakva..

Tag Jedi5 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    112

Megnéztem ezt a www.alliprogram.hu -s BMI kalkulátor mütyürt.
    Nekem nem javallott a szer, jó súlyban vagyok
    Viszont tetszett ez a Flash alapú mérőcske

Tag Jedi5 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    112

Idézet g-easy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    az egészben az a poén, hogy tök finomakat eszek.. bármennyit.. és mégis fogyaszt, ha jól alapanyagokból van összerakva..
    Így van, jó alapanyagok sokat érnek!

Tagocska sali logója
    Hozzászólás
    1

Szevasztok,

Annyira könnyen lehet módszereket kitalálni, egyszerűen a belső motiváltság hiánya miatt csődbe megy az egész! és a módszer szinte mindegy-- de honnan legyen egy jó erős lökés, h "ok, akkor most neki kezdem és pont sikerülni is fog"

Tag Zsákoska logója
    Hozzászólás
    53

sztem ezek a gyógyszerek arra jók hogy a lökést megadják, az elején még kell a sikerélmény, aztán már utána ugyis megszokod az új étrendet és a mozgást, de sztem ártani semmiképpen nem ártanak

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Idézet Lipteek eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Én ezt nem értem.Ha diétáztok és sportoltok,akkor minek kell még bogyót is szedni???
    Mert nem mindenki fogy ugyanúgy, vagy gyorsan stb...
    Vannak olyan tabletták, melyektől önmagában nem fogysz le, viszont ha diéta és sport mellett szeded lényegesen több zsírt égetsz el, és így hatékonyabbá tudod tenni a fogyásod.

Oldal: 2 / 9 ElsőElső 1234567 ... UtolsóUtolsó

A téma címkéi: