ja, így van. de remélem, hogy ha kipróbálom majd az Allit, akkor lesz eredménye..
ja, így van. de remélem, hogy ha kipróbálom majd az Allit, akkor lesz eredménye..
hát ez az szerintem bőven elég az ha diétázol és sportolsz!
azért jól lenne vmi hatékony eszköz is! olvastam a neten erről az Alliról, külföldről csak jókat írnak róla. már alig várom h lehessen kapni. ha fölíratkozol a hírlevélre, majd megírják, ha lehet már kapni.
Én rendszeresen sportolok, testépítés (de nem tömegnövelő, hanem inkább súlyzós edzésnek hívnám) úszok, futok.. de mindezek mellett is feljön a zsír (egyszerűen többet eszel és kész) ha nem figyelsz rá, hogy mit eszel. ezt úgy 10 év alatt tapasztaltam ki.. persze mindenkinek másképp reagál a szervezete, de amit leírtam az elég jól alkalmazható mindenkinek..
a gyógyszert tablettán nem ajánlanám.. én is vártam tőlük csodát.. ettől is attól is.. a végén meg be kellett látnom, hogy egészséges étel + mozgás kombi az egyetlen és kikerülhetetlen megoldás. csipszet nem ettem már évek óta.. de nem is hiányzik.. szoktam venni a boltban sárgarépát.. ha nassolnék valamit, abból meszek párat.. ráadásul (szerintem) még finomabb is .. persze moziba ne azt viddegy-egy alkalommal simán ehetsz bármit.. jahh és az édes lötyik.. rendszeres (cukros) kóla, cukros energiaital stb. egyenes rábólintás arra tényre, hogy + 1 kiló hetente..
az egészben az a poén, hogy tök finomakat eszek.. bármennyit.. és mégis fogyaszt, ha jól alapanyagokból van összerakva..
Megnéztem ezt a www.alliprogram.hu -s BMI kalkulátor mütyürt.
Nekem nem javallott a szer, jó súlyban vagyok
Viszont tetszett ez a Flash alapú mérőcske
Szevasztok,
Annyira könnyen lehet módszereket kitalálni, egyszerűen a belső motiváltság hiánya miatt csődbe megy az egész! és a módszer szinte mindegy-- de honnan legyen egy jó erős lökés, h "ok, akkor most neki kezdem és pont sikerülni is fog"
sztem ezek a gyógyszerek arra jók hogy a lökést megadják, az elején még kell a sikerélmény, aztán már utána ugyis megszokod az új étrendet és a mozgást, de sztem ártani semmiképpen nem ártanak