Oldal: 3 / 9 ElsőElső 12345678 ... UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (89) összesen

Téma: Fogyókúra, diéta módszerek

Tag undi48 logója
    Hozzászólás
    74

Alapbeállítás re: Fogyókúra,diéta-módszerek

Olvasgattam a honlapot és azt látom, hogy ez nem ilyen varázspirula. Kell hozzá a megfelelő mozgás és diéta. Anélkül viszont nem ér semmit.

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Válasz G-easy üzenetére 2009-04-09, 18:14 :

De ez emberfüggő, mert ha én minden nap meginnék 3 energiaitalt, 1 zacskó chipset, és mellé 1 liter kólát, akkor se híznék egy dekát sem mert ilyen az alkatom, kb 6 éve ugyanannyi a súlyom (plusz minusz 1-2 kilo), egyedül ünnepek alatt szoktam feltűnően sokat zabálni és akkor se ugrik meg a mérleg mutatója.

Aktív tag Bazooka logója
    Hozzászólás
    185

Érted, minden ilyen viszonylagos. Valaki szétzabálja magát és nem hízik semmit. A fogyásnál is így van. Vannak olyan módszerek amik működnek (sport, diéta, tabletták...) persze ezek is mindenkinél másképp.

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Igen ez így van, az én baráti körömben pl vannak olyanok is akik szegények azért túlsúlyosak, mert hormonális problémájuk van...amúgy erről az Alli nevű piruláról már én is hallottam, de szerintem elég megbízható, és eddig csak pozitívumokat hallottam róla.

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

Idézet trafini eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Válasz G-easy üzenetére 2009-04-09, 18:14 :

De ez emberfüggő, mert ha én minden nap meginnék 3 energiaitalt, 1 zacskó chipset, és mellé 1 liter kólát, akkor se híznék egy dekát sem mert ilyen az alkatom, kb 6 éve ugyanannyi a súlyom (plusz minusz 1-2 kilo), egyedül ünnepek alatt szoktam feltűnően sokat zabálni és akkor se ugrik meg a mérleg mutatója.

Persze, te szerencsés vagy.. nekem is van egy haverom, akinek gyakorlatilag nulla a zsírszázaléka.. még az izmaiban lévő egészen apró rostok is látszódnak.. mint az ujjlenyomat ..

viszont neked pl. betegségnél kell vigyázni, gondolom rajtad sincs sok zsír.. így ha fogysz, csak izomból tudsz fogyni, ami nagyon nem jó.. valamint járj utána, hogy "belül" sem vagy hajlamos a hízásra, vagy csak a testeden nem.. máj zsírosodás, koleszterin..ha ezek is rendben vannak, akkor meg adj hálát a természetnek (+ a szüleidnek)

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Hát valóban nincsenek rajtam feleslegek. (kívül legalábbis nincsenek). Lehet hogy én tudnék 'izomból' fogyni, de erre azért nem látok esélyt mert tényleg mindig ugyanakkora a tömegem, és ha netán valami miatt nem ennék huzamosabb ideig (vizsgadrukk, stressz ilyesmi), akkor utána viszont duplán ennék egy jó ideig és így hosszútávon marad a megszokott tömeg. Hát hogy a májammal mi van azt nem tudom, a koleszterinnel viszont vannak kisebb problémáim, magas vérnyomás, kézremegés ilyesmi

Aktív tag Expekt logója
    Hozzászólás
    124

Jah elég szerencsés vagy akkor!
    Én szinte mindig küzdök a súlyommal...és már sok mindent kipróbáltam, de eddig nem igazán használt 100%-an semmi...ezért várom ezt az allit mert eddig csak jókat hallottam róla, és nem veszíthetek semmit ha kirpóbálom

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

Régebben a hollywoodi filmsztárok szándékosan bélférgesek voltak,hogy nyugodtan tudjanak zabálni amellett,hogy vékony testalaktúak maradjanak.
    Bár ez a fogyásnak egy elég szélsőséges formája!Nem próbálnám ki...ezek az izék akár 1,5 méteresek is lehetnek :S
    Ez az alli reméljük nem bélféreg lárvákat tartalmaz

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

de hülye vagy topipi....
    nem tudom mennyire igaz ez de elég bizarr...semmi pénzért:P
    én sose szedek ilyen dolgokat inkább önerő , diéta és mozgás. De ha kéne valamit választanom a kukacod helyett inkább alli

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Ezt azért elég nehezen hiszem el! Ki az az elvetemült, aki ilyet tenne? Mert én nem az biztos!

A téma címkéi: