Oldal: 6 / 10 ElsőElső 12345678910 UtolsóUtolsó
Eredmény: 51 - 60 (91) összesen

Téma: Fogyókúra, diéta módszerek

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

Alapbeállítás re: Fogyókúra,diéta-módszerek

sziasztok, én is hallottam már erről az Alliról az egyik ismerősömtől.. én is eléggé bizonytalan vagyok az ilyen szerekkel szemben, úgyhogy utána is néztem most a neten, meg is találtam a honlapját és egészen korrektnek tűnik, leírják, hogyan hat, mire kell ügyelni, hogyan kell szedni stb elég részletesen.
    az a jó benne, hogy nem másznak bele a képedbe és tukmálják rád, nem ígérgetnek csodákat, nem úgy, mint azok a jó kis tv shopos reklámok

szal, ha valakit érdekel, akkor itt nézzen szét
    www.alliprogram.hu

Tagocska bobencs logója
    Hozzászólás
    23

ja, sejtem mire gondolsz, az agyonreklámozott RRF cuccra, amit a Horváth Éva nyomat mindenhol. jelentem, próbáltam, semmit nem használt.

megnézem gyorsan az oldalt, amit belinkeltél, hátha ez lenne a megoldás nekem..

megkérdezhetem h az ismerősöd mennyit fogyott az Allival?

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

kb két hónap alatt fogyott tíz kilót, amit én alig tudtam elhinni..
    én meg hónapok óta gyötröm magam a futással, járok meg a mindenféle hülye diétával és már az agyamra megy az egész

Tagocska bobencs logója
    Hozzászólás
    23

na, az egész korrekt... két hónap alatt 10 kiló.. bár én is ledobnék annyit!!
    és ha neki bejött, te miért nem használod még?

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

igyekszem már óvatosabb lenni.. csomó hülyeséget összevásároltam már a jobb élet reményében, tudod
    neked mennyit kellene fogynod amúgy?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Én nem néztem az alli-t..

DE a reklámban azt mondják, hogy nem szívódik fel a zsír, amit megeszel..
    akkor már professzionálisabban is meg lehet ezt célozni..

ha feltétlenül kiegészítőkre akartok hagyatkozni:

http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=608
    A Chitosan egy élelmi rozst (ezért is kell a rozstos kaja) ami magába szívja a zsírt és mivel emészthetetlen..

Thyro Slim, ami természetes úton javítja a pajzsmirigy működést.. ezzel ha nem sportolsz semmit, még alvás közben is fogysz..
    http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=4327

Ha mégis sportolnál.. (itt egy jó 2-3 órás séta is megteszi)
    Zöld tea kivonat, guarana kivonat, tyrosin (ez előanyaga annak, amivel a szervezet majd elégeti a zsírt)
    ez egy ütős kombó, hogy termogén hatást érj el, ebben a melegben duplán hat..

A zsírt pótoljuk olyannal, ami nem hízlal és még a koleszterin szinteted is csökkenti: omega 3, vagy lenmag olaj.

DE higyjétek el.. én ezeket is próbáltam és ha a kaja nincs rendben, lehet lemegy a kúra alatt pár kiló, de amint vége, már vissza is jött..

Viszont ha a kaja rendben van (és hangsúlyoznám, szinte annyit eszel amennyit akarsz, csak nem mind1 mit) magától is lemegy.. ez már csak az izomrostok között lévő makacs zsír kirobbantásához fog kelleni. Ha nincs rendben.. esélyed sincs, sőt.. a hatóanyag megszűnése még újabb kilókat fog felvinni..

ITT találsz minta étrendeket..
    Csatolt képek Csatolt képek  

Aktív tag Jankó_B logója
    Hozzászólás
    158

bobencs, én nem használtam a párom kezdte el használni, és eddig semmi probléma nem merült fel... az eredményekről majd később beszámolhatok.

g-easy, ha jól tudom az Alli-nál a bevitt zsírnak csak egy része nem szívódik fel(valami 30% körül)
    alvás közben fogyás? ez nekem eléggé hihetetlennek hangzik...

Tagocska bobencs logója
    Hozzászólás
    23

Vica16, kicsit több mint 20 kilótól szeretnék megszabadulni.. nem tudom h ez mennyi idő alatt menni az Allival.. sztetek?
    Jankó_B, amint tudsz vmi adatot a barátnőd fogyását illetően, kérlek, írd meg..

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.100

Idézet Jankó_B eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    alvás közben fogyás? ez nekem eléggé hihetetlennek hangzik...
    Ez a pajzsmirigy miatt van. Gondolom te is ismersz olyan embert, aki bármennyit eszik, egy csepp zsír sincs rajta.. Meg olyat is, akinek 4x annyit kell diétázni, mozognia azért, hogy lemenjen róla a felesleg.

Köztük az a különbség, hogy az egyiknek szinte pajzsmirigy túlműködése van, a másiknak meg csökkentett működése.. Az szabályozza, hogy a szervezet mennyi kalóriát raktározzon el.

Ezért van az, hogy a sovány embernek diétázni kell, ha hízni akar, a kövér meg többet hízik vissza egy diéta után. A megvont tápanyag csökkenti a pajzsmirigy termelést.. így elkezd a szervezet elraktározni.. "készül az ínséges időkre "
    Az alvás egy regenerációs folyamat.. a szervezet pótolja az elhasznált energiákat stb.ugye későn már nehéz kaját sem szabad enni.. ezen okokból.. Na itt is sugallja a szervezetnek, hogy nem lesz ínsége idő, ne raktározz el.. valójában nem fogysz, csak nem pótolod vissza tartalékként azt, amit előtte nap elégettél..

Tagocska bobencs logója
    Hozzászólás
    23

voltam dokinál is a túlsúlyom miatt, az volt z első h megnézte a pajzsmirigy működésemet. rendben volt.. azt mondta h diétával és megfelelő mozgással le tudom adni. igen ám!! de mikorra??? 1-1,5 év múlva talán.. annyi időm viszont nincs!!! a fiatalság sajnos múlandó és most kell jól kinéznem.. 60 évesen a kutya se néz meg az utcán, max h a nyanya mindjárt elesik a sok szatyorral..:S
    sajnos ilyen ez fogyasztó társadalom, az a szép és értékes ember, aki sovány..

A téma címkéi:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104