-
Tagocska
re: Fogyókúra,diéta-módszerek
Sziasztok!
A gyors fogyás soha nem tartós, legalábbis a tapasztalatok szerint.Én a lassan de biztosan elvben hiszek.
Erre van is egy svéd, természetes alapanyagokat (borsófehérje, tojásfehérje, tejsavó-fehérje)) tartalmazó italpor, amit evés előtt kell meginni. Hatására csökken az éhségérzet, kevesebb ételt eszel, de feltölt energiával és javul a koncentrációképességed.Nem okoz gondot a korai kelés és nem rohanom meg a hűtőt, mint korábban.
Minden reggel ezzel indítom a napot és vacsora előtt is ezt iszom.
Mindenkinek, aki lassabb de tartós eredményt szeretne, csak ajánlani tudom.
Utoljára módosítva: szani68 által : 2009-08-15 16:31
-
Tagocska
re: Fogyókúra, diéta módszerek
Hallottatok már a zöld kávé tablettáról? Ez az egyik legújabb fogyókúrás szenzáció! Az oktogon téri gyógynövényboltban lehet kapni, ráadásul most akcióban is van. Rajtam segített, 1,5 hónap alatt közel 7 kilótól szabadultam meg a segítségével. A barátnőm vett először zöld kávé tablettát, ő is 7-8 kilótól szabadult meg és engem ez inspirált!
Sok szerencsét!
kata
-
Tagocska
Ezt nem tanácsként írom, csak gondoltam megosztom Veletek:
Mostanában annyi stresszben volt részem, hogy 1-2 hónap alatt leadtam az amúgy sem sok 52 kilómból 12-őt. Most már sikerült 2-őt visszaszednem, de jelenleg is dolgozok rajta, hogy ne fújjon el a szél. Rajtam nem nagyon szoktak fölös kilók lenni, így eddig nem is gondoltam hogy milyen saját súlyunkkal elégedetlennek lenni.
Szóval hajrá mindenkinek a fogyózásban, az én módszerem egyszerűen a nem-evés volt. Egyszerűen nem volt étvágyam, annyit idegeskedtem.
Ja, amúgy van Nektek való tippem az étvágy csökkentésére. A tesóm hallotta, és sikeresen alkalmazta a következő módszert, hogy kevesebbszer egyen és mégse sanyargassa magát: egyszerűen fogat mosott, amikor megéhezett, és úgy gondolta, hogy akkor még nem kellene ennie. Még a munkahelyén is 1-2x megmosta a fogait, ha kellett. Én is kipróbáltam több mint egy hétig csináltam, és igazolhatom, hogy megszűnik az éhségérzet. Aztán azt is kipróbáltam, hogy egy ilyen fogmosás után mégis elővettem a kaját, és semmi.
A mozgás viszont szerintem elengedhetetlen! Fontos, hogy ne csak kúráktól-szerektől akarjatok fogyni, hanem tegyetek is érte. Bármilyen kevés sport erősít, a mozgástól való elfáradás ugyanis energiával és elégedettséggel tölt el. Pláne ha még ráadásul valami olyat találtok, ami rendszeres, és nektek való. Én tavaly tavasszal találtam meg az enyémet, heti 1 alkalommal szabad levegőn, fél nap, összekötve aktív mozgással, és hiába volt nagyobb tőle az étvágyam, mégis lement néhány hónap alatt néhány kiló, úgy hogy észre se vettem nyárig.
Szóval a kipróbált dolgaim a mozgás és a fogmosás. 
-
Tagocska
sziasztok, most vok itt először véleteln kerültem ide erre az oldalra és megérintett a téma, hát láttam vki joghutal probálkozik, neki tanácsolnám hogy ha fogyni szeretne felejtse el, mert ha megnézné látná hogy a kalória értéke egy kisdobozosnak megfelel egy tábla csokoládénak, tehát érdemes ezeket a dolgokat is megnézni. remélem segítettem!
üdv.
-
Tagocska
-
Tagocska
sziasztok!
most regisztráltam erre az oldalra, mert messze itt a legsegítőkészebbek az emberek
nyílván nekem is lenne pár kérdésem, amit, ha nem bánnátok, fel is tennék.
1. Én már rengeteget fogytam, de valamiért megálltam. Szeretnék még kb 4-5 kilót leadni. Tudnátok tippeket adni, hogy mit egyek? A mozgással szerintem lesz lesz gondom, mert naponta fél órát tornázok, na meg tekerek 15-20 km-t.
2. Cukor helyett ha mézet használok, az jobb, vagy ugyanolyan? Mert nem szeretnék édesítőbogyókat használni. És egy kanál cukor mennyi méznek felelne meg?
Előre is köszönöm!
Lilla
-
Tagocska
Sziasztok!
Nő létemre van rajtam vagy 20 kiló felesleg, és nagyon nehezen tudom leadni, és ha sikerül is, mindig visszaszedem. Ez így megy amióta élek 
És ez a módszer sem vált be...
Bűzafűlé fogyasztását javasolták nekem többen is, de nem tudtam mi az, és utána olvatam drimmun oldalán.
A búzafű a fűnagyságúra megnőtt (kb. 15 cm), csíráztatott, bio tönkölybúza, melyből frissen kipréselik a növényi nedveket. Ezt az édeskés, zöld levet hívják
búzafűlének.
Megszűnteti az emésztési- és bélproblémákat, segít visszaállítani a természetes bélflórát a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításával. A bélben található
bolyhokat felszabadítja a lerakódott méreganyagoktól, így javítva a táplálék felszívódását. Normális székletet eredményez. Segíti a súlyfelesleg egyenletes és
folyamatos leadását, így a szervezetet nem kell megterhelni a különböző fogyókúrák táplálék megvonásával és vegyi anyagaival. A helyes testsúly megtartásában is
jelentős eredményeket lehet könnyen elérni. (Például: csökken az édesség vagy kávé iránti vágy.)
Aztán ezt találtam, mint termék. 100%-ban magyar cég készíti. Naturlife.
Ismeritek, hallottatok róla? Tudnátok segíteni?
Köszi, puszi
Anna
Utoljára módosítva: bubu001 által : 2010-05-10 14:12 Oka: url eltávolítás
-
Tagocska
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy zsírmegkötő tablettákkal van-e bárkinek bármi tapasztalata???
43 éves vagyok, térdműtétem miatt nem tudok mozogni, viszont diétáznom kell, mert nem bírják a térdeim a nagy súlyt (91 kg).
3 hónap alatt sikerült lefogynom 8 kilót, de kb. 3 hete hiába eszek keveset, egy dekát sem fogytam. Ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljak ki a diéta mellett zsírmegkötő tablettákat is, hátha attól majd újra beindul a fogyás. Elvileg ezek a tabletták nem engedik felszívódni a zsírt a szervezetbe, állítólag van olyan ami akár 25 g zsírt is képes megkötni.
Találtam többet is az interneten pl. Reduzell36patika.hu, CactuSlim tabletta, Calorie Reducer, stb., de nem tudom melyiket lenne érdemes kipróbálni, melyik működik egyáltalán?
Szkeptikus vagyok picit a tablettákkal, ezért kérnék segítséget tőletek. Van bármelyik termékkel bármi tapasztalatotok?
Köszönöm a segítséget!
Katica
-
Szia!
Két részből áll a probléma..
Az első, hogy ez egy természetes folyamat. Nem biztos, hogy baj van. Első körben, amikor diétázik valaki, hirtelen jön az eredmény, aztán lelassul, mivel:
ha a szervezet nem kapja meg a megszokott szénhidrát mennyiséget, (miközben le is fogy) elkezdi elraktározni, ezért lelassul az anyagcsere egy így a fogyás is.
(Ezért kell a nagyon vékony embereknek fogyókúrázni, ha hízni szeretnének, hogy ezt a folyamatot beindítsák, és ez okozza a jojó effektust is, ilyenkor szokott elmenni a kedve az embernek a diétától, újra elkezd ugyan annyit/azt enni mint régen, de a lelassult anyagcsere miatt dupla annyi szívódik fel, dupla meghízást okozva)
Szóval lehet továbbra is fogysz, csak relatíve állt meg, mert nem olyan gyorsan.
A másik része:
Ismerem ezeket a kapszulákat.. mind csak egy kis segítség.. egész kicsi..
mondom is miért, pl: http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=408
Ez egy úgynevezett "zsírmegkötő".. ha végigolvasod a leírást, látni fogod, hogy ez is egy ROST. Tehát simán elérheted más rost tartalmú étellel is.. ez arra való, ha fehér kenyeret eszel, akkor legyen rost is.. de nem egyszerűbb inkább rozskenyeret enni? ha visszaolvasol, többször említem, mit érdemes inkább kipróbálni..
Egy próbát megér, de látni fogod, hogy 90%-ban a diéta, és 10%-ban az egyéb tabletta..
ui: nem a zsír a probléma, hanem a szénhidrát (+ a só/cukor).. kevésbé hizlal egy szelet szalonna 5 paradicsommal, mint 2 szelet (fehér) kenyér..
-
Tagocska