Ez a "zsírmágnes" pontosan mit takar? Hol szól bele a metabolizmusban? Biofizikai vagy biokémiai elven működik?
Sziasztok!
Leírom nektek az én módszereimet is, hátha tudok valakinek segíteni! Táncosnő vagyok, gyakorlatilag a testemből élek, így mindig nagyon oda kell figyelnem, hogy ne jöjjön fel rám plusz kiló. Persze este 6 óra után már nem eszek, de még így sem lehet elkerülni a céges és családi vacsorákat. Ott meg ugye nem teheti meg az ember, hogy csak salátát eszik salátával. Az én trükköm az, hogy nagyobb étkezések előtt bevszek 1-2 zsírmágnes tablettát. Ez nem fogyaszt, mindössze csak nem engedi, hogy az éppen bevitt kalóriák és szénhidrátok letapadjanak, így gyakorlatilag nem hízol 1-1 nagyobb kajálás után. Ha valakire mégis feljön pár plusz kiló, amit a legnehezebb ugye leadni, akkor az mindenképp próbálja ki a Dimatrex zsírégető ampullát. Nekem 2 hét alatt leviszi edzés mellett azt a plusz 4 kilót, ami egy nyaralás vagy karácsony alatt mégis be tud csúszni. Remélem tudtam nektek segíteni!
Üdv: Kati
Ez a "zsírmágnes" pontosan mit takar? Hol szól bele a metabolizmusban? Biofizikai vagy biokémiai elven működik?
Szia!
Ennyire nem vagyok profi a témában, én csak szedem. Annyit tudok neked mondani, hogy kitozan van benne, amit valamilyen rák páncéljából vonnak ki. Ez az anyag nem engedi, hogy az éppen bevitt kalóriák és szénhidrátok beépüljenek, hanem kiürülnek a szervezetből. Ráadásul ez a régi kitozanhoz képest egy sokkal gyorsabbat tartalmaz, ami 1 óra helyett 1 perc alatt köti meg a zsírt. Amúgy ha neten rákeresel, hogy zsírmágnes, akkor ki fogja dobni. Mondom nálam bevált, hónapok óta egy dekát se szedtem fel.
Üdv: Kati
Sziasztok!
Van egy ismerősöm, aki tavaly kezdett el egyfajta fogyókúrázási módszert. Jóval 100 kilo felett volt, azonban sikerült azóta 20 kilot fogynia természetes úton csak zsírból. És mindezt úgy érte el, hogy emellett nem kellett sanyargatnia magát, és megtagadnia mindent.
A kezelés, ami orvosi szaktanácsadásból is áll, az életmódváltozáson keresztül éri el a kívánt hatást, és a doktornő ezt számon is kérte nála, mindazonáltal nagyon kedélyes hangulatban teltek el a vizitek
Mindenkinek ajánlja ezt a módszert, egészen kivirult tőle!
én is sok mindent kipróbáltam már de nem elég egészségesen étkezni,nagyon fontos hogy mozogjon is mellette az ember mert anélkül semmi sem megy.mert lehet hogy ha nem eszel rendesen le tudsz fogyni,de akkor érhető el a legjobb eredmény ha mozogsz is mellette,mert akkor meg is tudod tartani a súlyodat.én sétálással kezdtem,utána futni jártam,de a mostani kedvencem a túrázás.imádok kirándulni és a természetet járni és higgyétek el,hogy nagyon sokat számít ha az ember a friss levegőn van és semmibe sem kerül...csak egy jó minőségű túracipőre lesz szükségetek,én mondjuk a Tevát ajánlom mert nekem ilyen van..és indulhat is a kirándulás!
Aki szeretne az próbálkozhat ezzel a táplálék kiegészítővel is: Xocai csoki. Magas az antioxidáns tartalma. Elveszi az éhségérzetet. Nem tartalmaz cukrot és tartósító szert. Bővebben olvashatsz itt róla: xocai-hungary.atw.hu. Ismerőseimtől hallottam már jó tapasztalatokat róla. Persze ez a termék nem helyettesíti (nem csodaszer) az egészséges táplálkozást, és mint az előttem lévő hozzászólás is mondja, fontos az elegendő mozgás.
Akkor ez meg egy reklám???Egyébként nah, aki fogyni akar úgy igazán annak menni fog szerintem a fogyókúra is mint sok minden más elsősorban inkább elhatározása kérdése, ha az megszületik menni fog, nem lesz könnyű, mint semmi sem, de ha igazán megvan az akarat akkor menni fog
És ilyen mindenféle csodaszerre sincs szükség.. sajna ismerek olyat is aki tényleg bármit tesz de komolyan hiába visz be jóval kevesebb táplálékot és oda is figyel rá, egyszerűen lerakódik... :/ ez ellen nem nagyon lehet mit tenni :S
Csak és kizárólag mozgás és normális étkezés a többi csak kamu. Hidd el!
Sziasztok,
szeretném én is megosztani a tapasztalataimat. Igaza van az előző hozzászólónak a normális étkezés és a mozgás segít a legtöbbet. De vannak természetben is olyan dolgok amivel segíteni lehet a fogyást. Én már fél éve szedem a Marcus Rohrer Spirulina alga kapszulát és és igazából ez indította be a fogyást nálam. Előtte is szedtem már ezt vagy azt de azok nem segítettek. De persze mozgok is eleget, mert sokkal több lett az energiám is.
Üdv,
gyors, és látványos fogyókúrára nem jó, de életmódnak nagyon jó. És mellékesen én még fogytam is tőle. Azt mondják, hogy az elhízás oka az hogy sokkal több szénhidrátot viszünk be a szervezetbe, viszont jóval kevesebbet mozgunk. Az egyik megoldás, hogy elkezdünk mozogni, sportolni, ami nagyon nehéz, hiszen a többlet súllyal rendelkezők sokkal nehezebben mozognak, ráadásul nem is mindegy milyen mozgást végeznek. Nagyon megterhelő lehet az ízületeknek is.
Marad a második megoldás, az hogy kevesebb szénhidrátot viszünk a szervezetbe. Tehát kevesebb cukor, liszt, burgonya, tészta. Én ezzel az életmóddal kezdtem el fogyni. Nem látványosan, és nem hirtelen. Lassan 5 hónapja élek így és jobban érzem magam, leadtam 4-5 kg.
Van olyan aki ennyi idő alatt még ennyit sem fog leadni, de már arra is nagyon jó lehet hogy tovább ne hízzunk. Nekem a csokkentettszenhidrat.hu oldal mutatott irányt.