Szerintem ezt sampona válogatja! Nézd meg álltalában rajta van a dobozon hogy mennyi az ajánlott hetente!
Másik ha gyorsan zsírosodik a hajad az nem attól van hogy sokszor mosod. Arra is megvan a megfelelő sampon!
Szerintem ezt sampona válogatja! Nézd meg álltalában rajta van a dobozon hogy mennyi az ajánlott hetente!
Másik ha gyorsan zsírosodik a hajad az nem attól van hogy sokszor mosod. Arra is megvan a megfelelő sampon!
pedig nekem ez így elsőre elég lehetetlennek tűnik! bár az sem jó ha valaki túl sokat mossa a haját, mert akkor nagyon gyorsan elkezd zsírosodni!
Nézt pl a rasztákat, szerinted ők hányszor mosnak samponnal hajat egy héten? khm egy hónapba?
nem tudom,hogy a raszták mit csinálnak a hajukkal, de az más... a hajmosás gyakorisága attól is függ hogy ki hol lakik és ott milyen a levegő, jó levegőjű helyen élőknél nem zsírosodik gyorsan a haj, de pl aki pesten él neki sokkal gyorsabban koszolódik a haja
Mondjuk vízzel én minden nap hajat mosok naponta többször is, viszont samponnal csak ritkábban, mert a gyakori samponozás ugyanúgy káros mint a nagyon ritka