Oldal: 2 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (68) összesen

Téma: Hajápolás

Tag muphpasta logója
    Hozzászólás
    33

Alapbeállítás re: Hajápolás

Idézet topipi5 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    van aki csak heti kétszer mos hajat samponnal? nem kevés az egy kicsit? meg mi az,hogy nem kell túllihegni? igenis fontos,hogy milyen az ember haja!

miért lenne kevés? a sok sampon sztem sokkal károsabb, zsírossá teszi a hajat, meg amúgy is vegyszer,heti 2-3szor bőven elég sztem használni..

Tagocska Hoolio logója
    Hozzászólás
    4

Szerintem ezt sampona válogatja! Nézd meg álltalában rajta van a dobozon hogy mennyi az ajánlott hetente!
    Másik ha gyorsan zsírosodik a hajad az nem attól van hogy sokszor mosod. Arra is megvan a megfelelő sampon!

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

pedig nekem ez így elsőre elég lehetetlennek tűnik! bár az sem jó ha valaki túl sokat mossa a haját, mert akkor nagyon gyorsan elkezd zsírosodni!

Tag Jedi5 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    112

pedig nekem ez így elsőre elég lehetetlennek tűnik! bár az sem jó ha valaki túl sokat mossa a haját, mert akkor nagyon gyorsan elkezd zsírosodni!
    Igen, ez így van, anno nekem sok problémám volt ezzel... és ezt sajnos csak lassú folyamattal lehet helyreállítani. Hát néha elég durván tudtam kinézni

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

és milyen folyamattal állítottad helyre?

Tag Jedi5 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    112

és milyen folyamattal állítottad helyre?
    Hát hogy mindig toltam ki szép lassan a napokat, tudni illik, egy időben majdnem hogy naponta mostam...

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Nézt pl a rasztákat, szerinted ők hányszor mosnak samponnal hajat egy héten? khm egy hónapba?

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

nem tudom,hogy a raszták mit csinálnak a hajukkal, de az más... a hajmosás gyakorisága attól is függ hogy ki hol lakik és ott milyen a levegő, jó levegőjű helyen élőknél nem zsírosodik gyorsan a haj, de pl aki pesten él neki sokkal gyorsabban koszolódik a haja

Tag Jedi5 logója
    Hely
    Butapest
    Hozzászólás
    112

nem tudom,hogy a raszták mit csinálnak a hajukkal, de az más... a hajmosás gyakorisága attól is függ hogy ki hol lakik és ott milyen a levegő, jó levegőjű helyen élőknél nem zsírosodik gyorsan a haj, de pl aki pesten él neki sokkal gyorsabban koszolódik a haja
    pláne aki nagy forgalomban biciklizik... ajaj

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Mondjuk vízzel én minden nap hajat mosok naponta többször is, viszont samponnal csak ritkábban, mert a gyakori samponozás ugyanúgy káros mint a nagyon ritka

A téma címkéi: