én ha csak vízzel is mosnék minden nap hajat az sem lenne túl jó, mert szárítani akkor is kell és az sem tesz túl jót a hajnak!
én nem nagyon vagyok válogatós sampon téren, az a lényeg, hogy ne legyen száraz tőle a hajam! Trueman és milyen kopaszon?nem lenne jobb sörénnyel? szerintem jobb ha van haja az embernek
főleg ha szép dús és lehet barálni!!! de gondolom a fiúk nem nagyon szeretnek a hajukkal reggelente vacakolni a tükör előtt! vagy tévedek? Mennyi időt töltötök el a hajatok elkészítésével naponta? hmmm?
de gondolom nem voltál eddigi életed során folyton kopasz! biztos volt olyan időszak mikor előkerült a zselé!
arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi időt töltöttél el a hajzselézéssel? ismerek olyan fiút akinek ez elég hosszadalmas, mert először rákeni a zselét a fejére, aztán beállítja a haját, ezután megszárítja hajszárítóval és végül ollóval levágja a kiálló elálló hajszálakat!
jó hallani, hogy nem mindenki elvetemült haj ügy terén! de biztos vannak még olyan fiúk akik kb annyit foglalkoznak a hajukkal mint egy lány! és itt nem az áplásra gondolok, hanem csak az elkészítésre!