Oldal: 3 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 21 - 30 (68) összesen

Téma: Hajápolás

Tag topipi5 logója
    Hozzászólás
    63

Alapbeállítás re: Hajápolás

én ha csak vízzel is mosnék minden nap hajat az sem lenne túl jó, mert szárítani akkor is kell és az sem tesz túl jót a hajnak!

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Idézet topipi5 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    én ha csak vízzel is mosnék minden nap hajat az sem lenne túl jó, mert szárítani akkor is kell és az sem tesz túl jót a hajnak!
    Hát én most egy ideje kopaszon nyomom, de amíg tüsi style-t csapattam, addig hedendsolderszt nyomtam rá, az elég világi. Pláne, ha nem én fizetek érte

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

én nem nagyon vagyok válogatós sampon téren, az a lényeg, hogy ne legyen száraz tőle a hajam! Trueman és milyen kopaszon? nem lenne jobb sörénnyel? szerintem jobb ha van haja az embernek főleg ha szép dús és lehet barálni!!! de gondolom a fiúk nem nagyon szeretnek a hajukkal reggelente vacakolni a tükör előtt! vagy tévedek? Mennyi időt töltötök el a hajatok elkészítésével naponta? hmmm?

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Idézet Vica16 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    én nem nagyon vagyok válogatós sampon téren, az a lényeg, hogy ne legyen száraz tőle a hajam! Trueman és milyen kopaszon? nem lenne jobb sörénnyel? szerintem jobb ha van haja az embernek főleg ha szép dús és lehet barálni!!! de gondolom a fiúk nem nagyon szeretnek a hajukkal reggelente vacakolni a tükör előtt! vagy tévedek? Mennyi időt töltötök el a hajatok elkészítésével naponta? hmmm?
    Így kopaszon? Nem sokat!

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

Idézet topipi5 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    sziasztok!egyik barátnőm készített egy videót, és beküldte a hajutazas.hu-ra mert lehet nyerni vmit! Lécci segítsetek neki nyerni, úgy hogy szavaztok a videójára! itt találjátok meg:
    http://www.hajutazas.hu/video/reszletek.php?id=917
    köszi mindenkinek aki megnézi és szavaz!
    Mit kapok, ha rád szavazok? Mondjuk valami lebeszélhetőséget a telefonból?

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

de gondolom nem voltál eddigi életed során folyton kopasz! biztos volt olyan időszak mikor előkerült a zselé!

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

de gondolom nem voltál eddigi életed során folyton kopasz! biztos volt olyan időszak mikor előkerült a zselé!
    Persze! Mondom, tüsi style-ban csapattam, ahhoz meg elengedhetetlen a zselé! De fentebb írtam, hogy mit használtam... vagy most mi is volt a kérdés, mit akartál ebből kihozni??

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi időt töltöttél el a hajzselézéssel? ismerek olyan fiút akinek ez elég hosszadalmas, mert először rákeni a zselét a fejére, aztán beállítja a haját, ezután megszárítja hajszárítóval és végül ollóval levágja a kiálló elálló hajszálakat!

Tag Trueman logója
    Hozzászólás
    69

arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi időt töltöttél el a hajzselézéssel? ismerek olyan fiút akinek ez elég hosszadalmas, mert először rákeni a zselét a fejére, aztán beállítja a haját, ezután megszárítja hajszárítóval és végül ollóval levágja a kiálló elálló hajszálakat!

Ennyire elvetemült soha se voltam! Zselé fel és csá, máris királyul nézek ki! Este meg vízzel, két-három naponta meg samponnal mosás...

Tag Vica16 logója
    Hozzászólás
    100

jó hallani, hogy nem mindenki elvetemült haj ügy terén! de biztos vannak még olyan fiúk akik kb annyit foglalkoznak a hajukkal mint egy lány! és itt nem az áplásra gondolok, hanem csak az elkészítésre!

A téma címkéi: