Oldal: 6 / 7 ElsőElső 1234567 UtolsóUtolsó
Eredmény: 51 - 60 (68) összesen

Téma: Hajápolás

Aktív tag matuska logója
    Hozzászólás
    187

Alapbeállítás re: Hajápolás

Ez egyáltalán nem drága! A többihez hasonlítva szerintem ugyanannyi! De igaz hogy megéri az árát!

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Sziasztok! én elég kényes vagyok a hajamra, egy héten kb 3-4szer mosom meg, én is használok balzsamokat, hajpermeteket, pakolásokat a hajamra! szoktam vasalni és göndöríteni is, úgyhogy nekem kb. mindennel együtt 1,5 óra míg elkészül a frizurám! hosszú hajam van, és a rendszeres fodrászhoz járásra is odafigyelek! ez azt jelenti, hogy 6 hetente megyek és vágatok a hajamból, csak egy keveset, hogy ne kezdjen el töredezni! látom nagyon szeretitek a head&shoulderst én is szeretem és rendszeresen használom is, de nem csak ezt! szerintem néha váltogatni kell a sampont is!

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

te aztán tényleg elég kényes lehetsz a hajadra ha 1,5 órát töltesz el az elkészítésével az nagyon sok! én már írtam hogy nem szeretem vasalni a hajamat mert sokáig tart és unalmas! és ha ennyit vasalos a hajadat nem árt meg neki? tudom írtad hogy gyakran jársz fodrászhoz de a vasalástól nem csak a hajvég töredezik hanem az egész úgy ahogy van!

Tag vienman logója
    Hozzászólás
    90

Idézet piciruci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    dehogynem lenne egyszerűbb! akkor megyek és bevásárolok majd egy-két h&s-t! de ez drága sampon nem? vagy úgy vagytok vele hogy megéri az árát?
    dehogy drága..7-800Ft, hasonló árban mint a többi,de csomó helyen akciósan is láttam.
    hát ez pár Ft eltérés sztem nem számít ahhoz képest hogy ez legalább tényleg használ vmit..
    na de próbáld ki inkább nem jártatom a számat

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Szerintem elég drága,de tény hogy használ. Mondjuk itthon is egyre jobban kezd elterjedni a nagyobb kiszerelés mint külföldön és ez az árra jótékony hatással van,sokkal többet kapsz a kicsihez viszonyitva egy picivel több pénzért. Amikor használtam használt,csak az ára miatt tértem át másik-ra.

Tag lorand logója
    Hozzászólás
    92

Szerintem egyáltalán nincs magas ára. Ha nem Selected by TESCO-s sampont veszel akkor kb 200 ft-al több az átlag noname samponoknál, amik szintén nem garantált hogy használnak. A H&Sch meg visszajelzések alapján nagyon bevállt. Én ilyenre nem sajnálom ezt a kis különbözetet.

Pörölykezű bghtomi logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    222

Az ár relatív amúgy meg nem tagadom hogy jó mert nekem régebben használt Amúgy ha jól hallottam elég sok embernek hullik tőla a haja...

Tag chhaya logója
    Hozzászólás
    41

Hali! Használ közületek valaki gyógynövényes sampon, balzsamot? Szeretném kipróbálni, de nem tudom, hogy mennyire érdemes. Vagy valami könnyen elkészíthető (és nem túl költséges) hajpakolást tudna vki ajánlani? Hosszú göndör hajam van, és a vége mindig száraz, nemtom mit kezdhetnék vele, pedig évek óta használok a végére erősítő cuccokat, egy csomót kipróbáltam már.

Tagocska kittike80 logója
    Hozzászólás
    4

Szia!
    Nekem korpára a Bema sampon és tonik vált be. Ez természetes anyagokat tartalmaz és gyorsan segít. :-)

Tagocska kittike80 logója
    Hozzászólás
    4

Szia!
    Bema korpa elleni samponja nekem bevált. A biosampon.hu-n rendeltem. Gyorsan használ.

A téma címkéi: