Soha nem értettem a fogyókúrát, egyszerűen mozogni kell, meg kevesebbet enni. Én simán leadok 7-8 kg-ot 1-2 hónap alatt ha éppen azt akarok.72-86 kg között mozgok, hangulat függő.
Hasonló témák:
Gondolom sokan láttátok mostanában volt a tv-ben a hoodia .... reklám. Csak egy fújás az arcba és nuku éhség.
Ez így is van. Egy olyan szer, ami átvágja az agyat. Anno valami bennszülöttek "fedezték fel".. ha kicsit rágcsáltak belőle, akkor elnyomta az éhségüket a hosszabb vadászatoknál.
Ezzel csak az a baj, hogy minden olyan szer, ami azon az elven működik, hogy átveri az agyat, "utóhatásokkal" jár. Ilyen pl. az amfetamin is (persze nem lehet együtt említeni a kettőt, az egyik egy nagyon káros drog a másik meg csak egy enyhe csalás) amely egy ideig kipihentség, jóllakottság érzetét kelti. De amikor elmúlik a hatása, akkor levertség, fáradtság.. és zabálási roham.
Szóval leginkább ez a gond a hoodiaval is. Arra tökéletesen használható, mint a bennszülöttek tették.. elhúzni az étkezést.. hogy aztán a vadászatból hazatérve jól bekajálhassanak. Utazás, rendezvény, vizsga.. bármi, amikor nincs idő kajálni.. akkor jó, de ezt diétához, fogyókúrához használni egyáltalán nem ajánlatos. Fogyókúrához enni kell, csak annyit, amennyire szüksége van a szervezetnek és nem többet. Illetve "minőségi" kaját.
Soha nem értettem a fogyókúrát, egyszerűen mozogni kell, meg kevesebbet enni. Én simán leadok 7-8 kg-ot 1-2 hónap alatt ha éppen azt akarok.72-86 kg között mozgok, hangulat függő.
Hasonló témák: