-
Tag
Parfümök - kinek mi a kedvence?
Sziasztok!
A kérdés adott, kinek milyen parfüm a kedvence, vagy amit éppen használ?
Én szeretem a friss, virágosabb nyári illatokat így ennek megfelelően választom ki a fújnivalóimat 
És Ti?
-
Tag
re: Parfümök - kinek mi a kedvence?
Én minden nyáron új parfümöt választok. Idén meg találtam meg az új illatomat, még a tavalyit használom. Valmai gyümölcsöset keresek idénre, mert azok tetszenek mostanában.
-
Tag
Én nem kötöm évszakhoz a váltást. Amikor elfogy egy, akkor veszek másikat. Talán még nem volt kétszer egymás után ugyanaz a fajta, igyekszem mindig valami újat kipróbálni.
-
Tag
Sziasztok, nekem a Hugo Boss, a Mexx és az Espirit a kedvencem. Bár msot vmi új illatra vágyom. Nem tud vki ajánlani vmi jót?
-
Tag
Csodálkozom hogy nem volt még ilyen topik, pedig ez népszerű téma szokott lenni mindenhol. Érdekes hogy mesélitek hogy van aki szezonálisan váltogatja a parfümeit. Én úgy vagyok vele hogy keresek 2-3 illatot amiről úgy érzem hogy igazán én vagyok, és jól kifejezik a személyiségemet és azokhoz ragaszkodom. Szerintem a parfüm sokat el tud árulni valakiről. 
-
Tag
És nem unod állandóan ugyan azokat használni? Nem lenne jó néha egy kis változatosság?
-
Tag
Számomra nem unalmasak. Meg ezért van 2-3 kedvencem amik azért különböznek egymástól és mindig váltogatom őket. Ezek az illatok már hozzámnőttek, néhány ismerősöm már "azonosít is velük", ha érted.
)
-
Tag
Én egyszerre mindig csak egy illatot használok. Szeretem ha már "kötődik" hozzám az illat 
-
Aktív tag
Én is így vok vele.Lassan már egy éve használok egy parfümöt,és most érzem,hogy ideje váltani,csak még nem tudom,hogy mire...
-
Zöld és szürke Hugo Boss (retró, de jó)
Calvin Klein - One
Ezek régről..
Most Dolce & Gabbana Light bluet-t meg Jean Paul Gautier-t használok