Én minden nyáron új parfümöt választok. Idén meg találtam meg az új illatomat, még a tavalyit használom. Valmai gyümölcsöset keresek idénre, mert azok tetszenek mostanában.
Hasonló témák:
Sziasztok!
A kérdés adott, kinek milyen parfüm a kedvence, vagy amit éppen használ?
Én szeretem a friss, virágosabb nyári illatokat így ennek megfelelően választom ki a fújnivalóimat
És Ti?
Én minden nyáron új parfümöt választok. Idén meg találtam meg az új illatomat, még a tavalyit használom. Valmai gyümölcsöset keresek idénre, mert azok tetszenek mostanában.
Hasonló témák:
Én nem kötöm évszakhoz a váltást. Amikor elfogy egy, akkor veszek másikat. Talán még nem volt kétszer egymás után ugyanaz a fajta, igyekszem mindig valami újat kipróbálni.
Sziasztok, nekem a Hugo Boss, a Mexx és az Espirit a kedvencem. Bár msot vmi új illatra vágyom. Nem tud vki ajánlani vmi jót?
Csodálkozom hogy nem volt még ilyen topik, pedig ez népszerű téma szokott lenni mindenhol. Érdekes hogy mesélitek hogy van aki szezonálisan váltogatja a parfümeit. Én úgy vagyok vele hogy keresek 2-3 illatot amiről úgy érzem hogy igazán én vagyok, és jól kifejezik a személyiségemet és azokhoz ragaszkodom. Szerintem a parfüm sokat el tud árulni valakiről.
És nem unod állandóan ugyan azokat használni? Nem lenne jó néha egy kis változatosság?
Számomra nem unalmasak. Meg ezért van 2-3 kedvencem amik azért különböznek egymástól és mindig váltogatom őket. Ezek az illatok már hozzámnőttek, néhány ismerősöm már "azonosít is velük", ha érted.)
Én egyszerre mindig csak egy illatot használok. Szeretem ha már "kötődik" hozzám az illat
Én is így vok vele.Lassan már egy éve használok egy parfümöt,és most érzem,hogy ideje váltani,csak még nem tudom,hogy mire...
Zöld és szürke Hugo Boss (retró, de jó)
Calvin Klein - One
Ezek régről..
Most Dolce & Gabbana Light bluet-t meg Jean Paul Gautier-t használok