Oldal: 2 / 6 ElsőElső 123456 UtolsóUtolsó
Eredmény: 11 - 20 (52) összesen

Téma: Parfümök - kinek mi a kedvence?

Tagocska Nadi84 logója
    Hozzászólás
    8

Alapbeállítás re: Parfümök - kinek mi a kedvence?

Én már évek óta ge yparfümöt használok, mert nem tudok választani másikat. Ezt úgy találtam meg, hogy bementem az egyik parfümériába, és ez pont elég közel volt az ajtóhoz, ahol még el tudtam viselni azt a rémes pacsuliszagot.
    De most már kicsit unom, és szeretnék egy másikat, de nincs kedvem bemmeni, és végigpróbálgatni egy csomót, mert a 3. után úgyse érzek semmit.
    Nem tudtok valami fiatalos, könnyed nyári illatot ajánlani?

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Idézet Nadi84 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én már évek óta ge yparfümöt használok, mert nem tudok választani másikat. Ezt úgy találtam meg, hogy bementem az egyik parfümériába, és ez pont elég közel volt az ajtóhoz, ahol még el tudtam viselni azt a rémes pacsuliszagot.
    De most már kicsit unom, és szeretnék egy másikat, de nincs kedvem bemmeni, és végigpróbálgatni egy csomót, mert a 3. után úgyse érzek semmit.
    Nem tudtok valami fiatalos, könnyed nyári illatot ajánlani?
    Én is így vagyok ezzel! Dieselt használok már nagyon régóta és szeretnék váltani! Valakinek vmi. ötlet?

Tag Litmanen logója
    Hozzászólás
    65

Találtam egy jó kis oldalt egy jópofa játékkal és így találtam egy parfümre is.
    Ennek hatására elmentem megnézni,hogy mit tud ez a parfüm mert a leírása alapján beindította a fantáziámat.
    Kellemes az illata és nem is drága.Olyan 5000 körül mozog.Szóval ha elfogyna nem kell 12rugót kihajítanod az ablakon.
    De ha ezt is sokallod meg is nyerheted
    Ez a játék groovy life.hu vagy milyen oldalon van.Mivel a parfümöt is így hívják.
    Na nem rizsázok tovább.Nézd meg!
    Mókásan táncolnak benne az emberkék

Tagocska sunnyogó logója
    Hozzászólás
    21

cindy crawford joyful.. csak már nem nagyon lehet kapni

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

A Hugo Boss tényleg jó!Csak sajnos nem olcsó.Én egyébként szeretem sokáig ugyanazt a fajta parfümöt használni,mert szerintem az is megteremet egy bizonyos egyéniséget.Ti hogy vagytok ezzel?

system g-easy logója
    Hely
    Londoni Olimpia 2012
    Hozzászólás
    1.097

naná.. sőt.. ehhez még trükköztem is fiatalkoromban

ami a kedvencem volt.. és volt belőle 120 ml-es akár (a lényeg, hogy utána még sokáig azt használtam)..

vettem 5-6 mintát is abból a fajtából.. (mondjuk ezt így fura leírni, de ez egy ilyen fórum)

elvittem buliba, ahova mindig jártam.. és a tánctéren elfújkáltam, minden buliban 1-et.. 5-6 héten át..

csak mert így , ugye aki a tánctéren van az jól érzi magát.. és a csajok a jókedvet egyenesen hozzá kötötték az illathoz is..

majd a következő bulikban már csak rajtam érződött a "jókedvű" illat

trükkös mi? , najó, még igen fiatal voltam..

Aktív tag poccinto logója
    Hozzászólás
    137

Elmentem egy drogériába és kértem egy mintát a parfümből...Nagyon jó illata van!

Tag trafini logója
    Hozzászólás
    99

Bocsi,lehet egy kicsit fáradt vagyok és nem figyeltem oda...Melyik parfümre gondolsz?

Tag PrinceJJ logója
    Hozzászólás
    114

Egyébként ilyen alapon működnek az éttermek nagy többsége is, úgy van kialakítva a szellőztetőrendszer, hogy a kaja és 'étterem' szag olyan helyen van kivezetve hogy a legtöbb arrajáró ember orrát elérje. Aztán beugrik a 'de jó étterembe lenni feeling' aztán bemész

De parfüm is tud ezt azt, de csak parfümmel semmire se mész, ha nincsen 'olyan' kisugárzásod amire a csajok buknak, semmilyen parfüm nem fog segíteni

Tag TAma logója
    Hozzászólás
    95

Idézet poccinto eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Én is így vagyok ezzel! Dieselt használok már nagyon régóta és szeretnék váltani! Valakinek vmi. ötlet?
    Szia!

szerintem Az Armani Gio talán még jobb mint a diesel. :-)
    És hasonló stílusu illat.

A téma címkéi: