-
Tag
re: Parfümök - kinek mi a kedvence?
Nekem egy ideig a 212 volt a kedvenc női parfümöm, de nálam egy idő után lecseng az illat és akkor választok egy újjat. Mostanában a today tomorow szeretem. Mondjuk volt olyan hogy megvettem aztán el kellet ajándékozni mert allergiás lettem rá.
-
Tag
Velem is előfordult, főleg mostanában, hogy mindenre allergiás lettem. Ez nem tudom, hogy minek köszönhető, de főleg a kozmetikumokra és az állatszőrre. Jó lenne erről a problémáról többet megtudni, de a neten eddig felszínes, információ-nélküli oldalakat találtam ezzel kapcsolatban. Bőrgyógyászhoz meg ezért nem szívesen állok sorba 1 órát...
-
Tag
Az allergiával kapcsolatban én már kutakodtam akkor amikor ez a parfümös eset történt. Találtam olyan oldalt ahol sok mindent meg lehet tudni erről és kérdezgetni is lehet tök jó . nekem sokat segített
http://www.videoklinika.hu/video/illatanyag_allergia
-
Tag
-
Tag
Én nemrégiben voltam a Dougles-ben és ott két új illatot fedeztem fel,ami nagyon bejön...Az egyik a Paco Rabanne és a másik az Esprit.Mind a kettő nagyon nyárias.Próbáljátok majd ki
-
Tag
jajaj bocsi...nem ide akartam:S
-
Aktív tag
nekem nem tetszik a férfi Esprit, de a női a barátnőmön tetszik.. odavagyok érte. egy másodperc alatt felvillanyoz...
-
Tagocska
Sziasztok!
Én inkább az olcsóbb parfümök híve vagyok. Például imádom a Make me wonder-t és a Percieve-t az Avontól, és nem is drágák. 2000-3000 Ft.
-
Aktív tag
Hát valahogy nekem nem jönnek be az eleve olcsónak titulált illatok! Mindegyiknek ugyanolyan illata van, olyan semmilyen. Szóval inkább szánok pár forinttal többet!
-
Tag
azért vannak olyan illatok amik nem kerülnek sokba és mégis jó...
egyébként igazad van. Én is inkább megveszem drágábban a "márkásabb" parfümöket.
De volt már olyan szerencsém,hogy vettem egy olcsóbb parfümöt mert jó volt az illata de igazából a bőrömön volt nagyon frankó.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy lehet papíron más az illata,mint a bőrödön...és szerintem mindenkinek egy picit eltérő azért.
Mert a bőrödnek is van illata.
( " Szeretem a bőőőüröd illatát...."
)