Eredmény: 1 - 8 (8) összesen

Téma: Szolárium

Tagocska Tejbetök logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás Szolárium

Sziasztok!
    Szerintetek jó dolog szolizni?
    Én csak hetente egyszer járok 6v9 percre egy csokicsöves szoliba. Szerintem ez nem túl sok, de érdekelne, ti jártok-e, ha igen akkor milyen szoliba, hány percekre, milyen gyakran.

Tagocska pafika logója
    Hozzászólás
    2

Mosoly re: Szolárium

szia!

Én járok sziba szinte minden héten...nekem sajnos problémás a bőröm,és a szoli segít h szebb legyen,,,9-12 percekre megyek...
    Régen sokat voltam napon,de sajnos már nincs időm ...Milyen az a csokicső???
    Meglehet enni???én nem tudom,h milyen csövek vannak,ahova én járok...

Tagocska p.mercike logója
    Hozzászólás
    1

Király re: Szolárium

Sziasztok!

Én imádok szolizni
    Tök jó hogy hozzám közel álló téma is van már erre felé! Én 12 percre járok szolizni heti 1*.De szerintem attól is függ,hogy hova jársz!Én végre sok keresgélés után megtaláltam a nekem való szolit!!!!
    Én nagyon nem értek hozzá,mi az a csoki cső???? JÓL HANGZIK!!!!!
    Aki tudja írjon,mert nagyon felcsigázott... !!!

Tagocska kicsilány logója
    Hozzászólás
    6

Király re: Szolárium

Idézet Tejbetök eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Sziasztok!
    Szerintetek jó dolog szolizni?
    Én csak hetente egyszer járok 6v9 percre egy csokicsöves szoliba. Szerintem ez nem túl sok, de érdekelne, ti jártok-e, ha igen akkor milyen szoliba, hány percekre, milyen gyakran.
    Szia.Kicsilány vagyok,most olvastam a kérdésed.Szoliban dolgoztam majd 5 évet,talán van tapasztalatom ebben a témában.Nyugodtan mehetsz hetente akár 2szer is.Ha nem 25-30 petcekre fekszel be nem lehet semmi probléma.A fokozatosság elvét használd.Ne tusolj le utána 2 orán belül és használj utána vizes alapu testápolot,elkerülheted hogy kiszáradjon a böröd.Sokan azt hiszik ma jo zsiros krémet használnak akkor jot tesznek a börrel,ez azonban tévhit.Egy bör akkor tünik száraznak ha vizhiányos,tehát ilyen tartalmu krémet használj.Remélem tudtam segiteni.Jo barnulást.

Tagocska százezer logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok!!

Én egy szoliban dolgozom,ahol csokicső van!
    Igazából annyit takar,hogy 6 percnél is barnulunk tőle...és aki eddig 15 percekre járt,elég a 9,12 perc a csokicsővel!
    Nálunk a vendégek szeretik,és én is!
    Világos bőrre nem ajánlott!
    Ha van kérdés,segítek szivesen!

Szép napot!!!

Tagocska Violet logója
    Hely
    Budapest
    Hozzászólás
    8

Alapbeállítás re: Szolárium

A szolárium bizony káros. Nem érdemes hiúságból kockáztatni. Szerintem.
    Sokan azt hiszik, a szoláriumi "előnapozás" megvédi őket egy esetleges valódi napon történő leégéstől. Sok "okos" még javasolja is tengerpartra utazás előtt. Pedig a szolárium teljesen más sugarakkal barnít, a bőr más rétegét, mint az igazi napfény.
    A bőrrák kialakulása, mint minden más betegségé, nagyban függ a hajlamtól. Van, akinél nem váltja ki a szolárium. És van, akinél igen... Inkább legyek télen sápadt.

Say Hello To My Little Friend gyrosfaló logója
    Hozzászólás
    1

Sziasztok!!!

Akárki akármit mond,a szoli jót tesz a szervezetnek!!!Néha-néha menjen el mindenki,és meglátja,h sokkal jobban fogja érezni magát,és szívesebben néz majd tükörbe!A D vitamin napfény(szoli) által jut a szervezetbe,ami nagyon fontos mindenki számára!(csontképződésben segít,stb)
    Folyamatosan kell a bőrünket ápolni,barnítani,nem pedig nyáron kimenekülni az első meleg napon,és leégetni magunkat,mert a leégés felelős a bőrrákért!

Szép napot mindenkinek!

Tagocska mypassion logója
    Hozzászólás
    1

Alapbeállítás re: Szolárium

Hy!
    Hát én gyrosfalóval értek egyet!nem a heti 1x-i szolitól jön ki a bőrrák hanem a túlzásba vitt szoláriumozástól aki nem tud mértéket tartani és a leégéstől alakul ki,kis mennyiségben jót tesz!!!
    Jó a depresszióra,csontritkulásra,mell és prosztata rákra....
    és vannak már különböző krémek amik megkötik a nedvességet és nem leszel ráncos
    Szép napot

A téma címkéi: